Hogyan szakítsak? Illik elmenni a szülőkhöz is és nekik is megmondani?
Távkapcsolatban élek, nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani. A szülei is nagyon szeretnek. Arra gondoltam, hogy meglepném, hogy ne kezdjenek el készülni a fogadtatásomra, elmennék, elmondanám neki, elköszönnék a szüleitől és jönnék haza.
Vagy ti, hogy oldanátok meg?
Köszi
Miért nem?
Több, mint 3 éve vagyunk együtt, mindig nagy szeretettel fogadtak, azt hitték, hogy a család része leszek.
Kb. nekem is nehezebb tőlük elválnom, mint a páromtól :S
Én nem csináltam ebből ilyen felhajtást. Ez a páromra és rám tartozik, majd ő elmondja a szüleinek, hogy mi történt ha szeretné.
Én direkt nem mentem el hozzájuk amikor szakítottam vele, mert nem akartam, hogy győzködjenek, hogy próbáljuk meg stb.
Jobb ez így...
Ebben technikailag semmi nehézség nincs, legfeljebb lelkileg. Ha egy módod van rá, illik személyesen leülnöd a pároddal, és elmondani neki a szakítás tényét. Egy dologra fontos figyelned, őt ne minősítgesd, mert az azonnal defenzív alapállásba helyezi, és egy nagyon kellemetlen szakítás lehet belőle.
Az meg, hogy a szülőktől is elbúcsúzol-e, részletkérdés. Ha kifejezetten jó a viszonyotok, akkor normális, ha tőlük is elköszönsz, de a (volt) párod a lényeg, nem a szülők.
Első vagyok.
Az milyen szitu már mikor elmész hozzájuk és közölöd elük h többet nem látok.
Párkapcsolat két emberről szól, nem a párodról és a családjáról.
A másik meg h én se örülnék ha a barátom eljönne ide azt közölné anyuval h szakít velem, ezt neki kell megmondani a családnak és nem neked
Értem, akkor lehet, hogy nem megyek el hozzájuk a házba, hanem valahol a városban megbeszélem a barátommal.
Azért szakítunk, mert már nem szeretem. Nagyon mások vagyunk, mindketten próbáltunk változni (remélem), de csak nekem ment. De én már nem akarok. Ő nyugis, én mennék minden felé. De neki az a kikapcsolódás, ha a gép és/vagy a tévé előtt ül.
Jah, a dolgot nehezíti h a munkahelyén rendelt nekem sajtot, azt is el kell vhogy hozni. Nem hívhatom fel reggel, h figyu délután megyek, de a sajtot vidd be a munkahelyedre, mert meglátogatlak. 200 km van köztünk :S
Ajj, de nehéz ez :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!