Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szakítsak? Illik...

Hogyan szakítsak? Illik elmenni a szülőkhöz is és nekik is megmondani?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek, nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani. A szülei is nagyon szeretnek. Arra gondoltam, hogy meglepném, hogy ne kezdjenek el készülni a fogadtatásomra, elmennék, elmondanám neki, elköszönnék a szüleitől és jönnék haza.

Vagy ti, hogy oldanátok meg?

Köszi

2011. dec. 26. 19:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a szülőktől nem búcsúznék.
2011. dec. 26. 19:44
 2/30 A kérdező kommentje:

Miért nem?

Több, mint 3 éve vagyunk együtt, mindig nagy szeretettel fogadtak, azt hitték, hogy a család része leszek.

Kb. nekem is nehezebb tőlük elválnom, mint a páromtól :S

2011. dec. 26. 19:45
 3/30 anonim ***** válasza:
94%

Én nem csináltam ebből ilyen felhajtást. Ez a páromra és rám tartozik, majd ő elmondja a szüleinek, hogy mi történt ha szeretné.

Én direkt nem mentem el hozzájuk amikor szakítottam vele, mert nem akartam, hogy győzködjenek, hogy próbáljuk meg stb.

Jobb ez így...

2011. dec. 26. 19:49
 4/30 anonim ***** válasza:
32%
Megkérdezhetem mi a szakítás oka?
2011. dec. 26. 19:50
 5/30 anonim ***** válasza:
39%

Ebben technikailag semmi nehézség nincs, legfeljebb lelkileg. Ha egy módod van rá, illik személyesen leülnöd a pároddal, és elmondani neki a szakítás tényét. Egy dologra fontos figyelned, őt ne minősítgesd, mert az azonnal defenzív alapállásba helyezi, és egy nagyon kellemetlen szakítás lehet belőle.

Az meg, hogy a szülőktől is elbúcsúzol-e, részletkérdés. Ha kifejezetten jó a viszonyotok, akkor normális, ha tőlük is elköszönsz, de a (volt) párod a lényeg, nem a szülők.

6/30 anonim ***** válasza:
94%

Első vagyok.

Az milyen szitu már mikor elmész hozzájuk és közölöd elük h többet nem látok.

Párkapcsolat két emberről szól, nem a párodról és a családjáról.

A másik meg h én se örülnék ha a barátom eljönne ide azt közölné anyuval h szakít velem, ezt neki kell megmondani a családnak és nem neked

7/30 anonim ***** válasza:
70%
Legfeljebb hivd fel őket telefonon, és úgy mond el nekik. Én nem mennék el azért, hogy elmondjam hogy szakitani akarok a gyerekükkel, bármennyire is jóban voltatok.
 8/30 anonim ***** válasza:
40%
nekem kell megmondani elírtam
2011. dec. 26. 19:51
 9/30 A kérdező kommentje:

Értem, akkor lehet, hogy nem megyek el hozzájuk a házba, hanem valahol a városban megbeszélem a barátommal.

Azért szakítunk, mert már nem szeretem. Nagyon mások vagyunk, mindketten próbáltunk változni (remélem), de csak nekem ment. De én már nem akarok. Ő nyugis, én mennék minden felé. De neki az a kikapcsolódás, ha a gép és/vagy a tévé előtt ül.

2011. dec. 26. 19:52
 10/30 A kérdező kommentje:

Jah, a dolgot nehezíti h a munkahelyén rendelt nekem sajtot, azt is el kell vhogy hozni. Nem hívhatom fel reggel, h figyu délután megyek, de a sajtot vidd be a munkahelyedre, mert meglátogatlak. 200 km van köztünk :S

Ajj, de nehéz ez :S

2011. dec. 26. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!