Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szakítsak? Illik...

Hogyan szakítsak? Illik elmenni a szülőkhöz is és nekik is megmondani?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek, nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani. A szülei is nagyon szeretnek. Arra gondoltam, hogy meglepném, hogy ne kezdjenek el készülni a fogadtatásomra, elmennék, elmondanám neki, elköszönnék a szüleitől és jönnék haza.

Vagy ti, hogy oldanátok meg?

Köszi

2011. dec. 26. 19:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
62%
Minek megmondani??Ez hülyeség,egyszer csinálta a volt párom ezt még régebben,elég gáznak találtam a dolgot az a helyzet...
2011. dec. 26. 19:56
 12/30 anonim ***** válasza:
17%
Miért szakítottatok kérdező?
2011. dec. 26. 19:57
 13/30 A kérdező kommentje:

Kedves 11. válaszoló. Most nem egészen értem, hogy mire gondolsz, mit minek megmondani.

Kifejtenéd? :)

2011. dec. 26. 19:58
 14/30 A kérdező kommentje:

Még nem szakítottunk. Szeretném mielőbb megtenni, hogy ne reménykedjen. Egyszer már mondtam, hogy legyen vége, de mondta, hogy minden más lesz. Nem lett. Én pedig végérvényesen kiszerettem belőle.

Mások vagyunk. Nagyon!

2011. dec. 26. 19:59
 15/30 anonim ***** válasza:
32%

ma 19:58

Azért mert én is távkapcsolatban élek és kíváncsi vagyok hogy miért döntöttél így ennyi...

2011. dec. 26. 20:01
 16/30 anonim ***** válasza:
13%
Mások vagytok?Bár nem tudom mennyit szoktatok találkozni de ha még arra sem adsz időt hogy össze csiszolódjatok hiszen nyilván nem találkoztok annyit hogy ez megtörténjen...
2011. dec. 26. 20:02
 17/30 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem találkozhatsz velük. Ha egy olyan kapcsolatról lenne szó, hogy a szülők nem is ismernek, csak ilyen páréjszakás futódolog, akkor azt mondanám, hogy oké, nem kell, de azért szerintem 3 év után az a tisztességes, ha odaállsz és elmondod. Leülhettek négyesben, a szülők, a párod, és te, elmondjátok, hogy vége, nem működött, békésen váltok el, mindenkinek így lesz a legjobb. Ettől függetlenül szerintem beszélgethettek néha telefonon, vagy összefuthattok. Most mindenki le fog pontozni, de aki nem volt még ilyen helyzetben, nem tudja, hogy milyen. Apa már több mint tíz éve van együtt az azóta már feleségével, és a családjával is nagyon jó a kapcsolatuk. Én is nagyon szeretem a nőt, volt, hogy szakítottak, de mi még azután is beszéltünk néha, sőt, anyának egy régi, sokáig tartó kapcsolatából a pasi anyjával beszélget néha, mert ezek a kapcsolatok sokszor már nem anyós-após-"gyerek" viszony, hanem egyfajta baráti kapcsolattá alakul... Szóval szerintem megérdemlik, hogy eléjük állj.
2011. dec. 26. 20:03
 18/30 A kérdező kommentje:

Több, mint 3 év alatt összecsiszolódhattunk volna. Néha ő is hozhatott volna áldozatokat.

A szakítás tényében biztos vagyok. Másnak lehet, hogy jobban megy a távkapcsolat. Nekünk ez nem jött össze. Sokáig nagyon boldog voltam, de elmúlt a rózsaszín köd és mindent (szabadidő, gyereknevelés) máshogy látunk.

2011. dec. 26. 20:04
 19/30 anonim ***** válasza:
92%

Szakítani kettesben is elég kínos, arról nem is beszélve hogy a szülőknek nem sok köze van hozzá.

Ha akarod akkor vondd be a szüleit is, de ez marha nehéz érzés lesz neked, meg főleg Neki. Kábé olyan lesz a pasinak, mintha a tanárnéni lehordaná őt a szülei előtt.

Totálisan megszégyenítő.

Most képzeld el. Milyen lenne ha a pasid odállna a szüleid elé és azt mondaná: Nem akarok a lányotokkal járni, mert egy sz*r" ?

2011. dec. 26. 20:30
 20/30 anonim ***** válasza:
51%
sztem meg kevés ilyen bátor és egyenes lány vagy mint te,én ha anyukád lennék büszke lennék rád h van benned annyi h eléjók állsz.3 év alatt a szülei életének is a részévé váltál,jobb ha tőlük is elköszönsz.nekem is volt ilyen,hogy a szülők jobban hiányoztak mint a pasi.sztem tedd meg, jobban fogod érezni magad utána
2011. dec. 26. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!