Hogyan szakítsak? Illik elmenni a szülőkhöz is és nekik is megmondani?
Távkapcsolatban élek, nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani. A szülei is nagyon szeretnek. Arra gondoltam, hogy meglepném, hogy ne kezdjenek el készülni a fogadtatásomra, elmennék, elmondanám neki, elköszönnék a szüleitől és jönnék haza.
Vagy ti, hogy oldanátok meg?
Köszi
A barátoddal szakíts személyesen, a szüleinek max írhatsz e-mailben pár sort, hogy nagyon sajnálod, de ez a kapcsolat nem volt az igazi stb stb Köszönsz mindent, minden jót kívánsz.
3 év nagy idő és a szülőnek is nehéz szakítani, ha a gyereke szakít. Szerintem ilyen hosszú kapcsolatban azért illik nekik is mondani valamit, főleg ha jóban voltál velük.
Szerintem is jobb lenne ha elmennél haza hozzájuk. Egy külön szobában közlöd a pároddal, hogy szakítani szeretnél, majd mikor távozol elköszönsz a szüleitől. Nem kell magyarázkodni, majd a párod ha úgy akarja, elmondja nekik, hogy mi történt.
Volt párommal pár hónapja szakítottunk 2 év után, pont náluk voltunk otthon(szintén távkapcsolat).
Anyukája tegnap is felhívott kellemes ünnepeket kívánni és megkérdezni, hogy mi van velem, találtam e magamnak egy rendes pasit, meg kérdezte, hogy mikor megyek már hozzájuk. Nekem nehéz mikor keres, mert nagyon szerettem a családjukat, és szerettem volna a család tagja lenni, de máskepp alakultak a dolgok.
Ha te is ilyen jóban vagy a szüleivel, akkor mindenképp köszönj el.
Elég vegyes válaszok születtek és az a baj, hogy a hogyant illetően én sem vagyok magamban biztos.
Lehet, hogy az volt a baj, hogy sokáig húztuk...én kértem, hogy jöjjön, lett volna hol laknunk, majd talál munkát (tudom könnyű mondani), de nekem sulim csak itt van (komolyan, nem indult máshol a szakom).
Ez már így alakult. :S A szülei idősek, emailt nem olvasnak...meg az is kicsit személytelen lenne.
Természetesen én is úgy gondoltam, hogy külön szobában megbeszélnénk, majd az utolsó néhány 10percben nekik köszönnék meg mindent.
ismét a távkapcsolatos vagyok:D
még egy kérdésem lenne hogy milyen időközönként találkoztatok?
Eleinte hetente, kéthetente :) Aztán vizsgaidőszakban kevesebbet. Volt, hogy egy hónap is kimaradt. Most kb. már két hónapja nem voltam.
Ő kb. 4-szer volt nálam:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!