Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rákérdezzek az esküvőre vagy...

Rákérdezzek az esküvőre vagy inkább ne és várjak amíg neki eszébe jut?

Figyelt kérdés
A párom már régebben megkérte a kezemet, igent mondtam, de sajnos családi problémák miatt akkor nem tudtunk összeházasodni. Azóta nem hozta szóba az esküvőt.
2012. máj. 31. 12:43
1 2
 1/11 perfectlie válasza:
100%
Egyértelmű,jegyezd meg neki de ha lehet akkor ne szemrehányóan mert attól egy férfi csak ideges lesz,hogy ez meg az a problémám és akkor még te is b*szogatsz,inkább aranyosan,szerelmesen,úgy,hogy érezze,hogy ezzel a legboldogabbá tenne téged.Várni ne várj szerintem.
2012. máj. 31. 12:47
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Vigyázz a megfogalmazással!

Legyen valami ilyesmi, hogy mi lenne, ha megtartanánk most az esküvőt?

Lényeg, hogy ne célozgass, azt nem szeretik a pasik. Tapasztalat.:)

2012. máj. 31. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Nos sztem se a "bele a pacákba modot válaszd hanem finoman mellböl hátba hozd fel a témát a párodnak! vagy állitd kész tények elé! Pl:Akarsz? Igen? Jo akkor juliusban házasodunk! :D Csak vicc!!
2012. máj. 31. 12:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Őőőő miért kell taktikázni meg túlbonyolítani? Ha nem vagytok annyira jóban, hogy ezt megkérdezhetnéd, akkor kezdd el szervezni előtte az esküvőt látványosan, és ha nem zavarja akkor folytasd, kérdezd meg erről arról és lassan vond bele. Gondolom ha egyáltalán nem akar elvenni majd szól.
2012. máj. 31. 14:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kb fél éve már kértem, hogy szerezze be a szükséges papírokat, akkor annyit mondott, hogy rendben, majd a jövő héten elintézi, azóta sem történt semmi. Más szerveznivaló nem nagyon van, így abba se tudom bevonni. Ő mindenhol a feleségeként mutat be, tehát gondolom nem gondolta meg magát.

2012. máj. 31. 14:42
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Miért mutat be a feleségeként ha nem vagy az?

Ez csak nekem fura? Lehet hogy át akarja ugorni ezt a lépést?

2012. máj. 31. 15:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is fura.

Amúgy a szervezést úgy értettem, hogy telefonálj előtte a polgárjenőbe, hogy mikor vannak időpontok, mennyibe kerülnek a dolgok, esetleg éttermekkel egyeztess, de úgy hogy mindet látja. Vagy mutass neki meghívó mintákat, hogy segítsen választani mert olyat akarsz kiküldeni ami mindenkinek tetszik, meg mondjon akkor egy időpontot, hogy egyáltalán kinyomtathasd vagy valami. Hajrá!

2012. máj. 31. 16:37
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy így értetted, de csak 2 tanús esküvő lenne és arra azt mondták, hogy egy hónappel előre be kell jelentkezni és szabad 5 percük szinte minden nap van. Étteremre se gondoltunk csak egy otthoni családi vacsorára, de arra sem az esküvő napján. Eddig eljutottunk a megbeszéléssel, de nem volt időnk megvalósítani.

Én is furcsának tartom, hogy a feleségeként mutat be és már rá is kérdeztem, de azt mondta, hogy azért mert már annak tekint.

2012. máj. 31. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor mindenféleképp beszéld meg vele. Ha már úgyis annak tekint :) Szerintem biztos meglehet vele :)
2012. máj. 31. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, melyik nap érne rá bemenni az anyakönyvvezetőhöz (ugyanis mindkettőtöknek be kell jelenteni), és beszéljétek meg, melyik nap érnétek rá esküdni. Aztán, ha van rá igény, lehet gyűrűt nézni. Számomra természetes lenne, hogy ezt előhozom, hisz menyasszony vagy, feleségként mutat be, ideje lenne már tényleg azzá is válni.
2012. jún. 1. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!