Rákérdezzek az esküvőre vagy inkább ne és várjak amíg neki eszébe jut?
Vigyázz a megfogalmazással!
Legyen valami ilyesmi, hogy mi lenne, ha megtartanánk most az esküvőt?
Lényeg, hogy ne célozgass, azt nem szeretik a pasik. Tapasztalat.:)
Köszönöm a válaszokat!
Kb fél éve már kértem, hogy szerezze be a szükséges papírokat, akkor annyit mondott, hogy rendben, majd a jövő héten elintézi, azóta sem történt semmi. Más szerveznivaló nem nagyon van, így abba se tudom bevonni. Ő mindenhol a feleségeként mutat be, tehát gondolom nem gondolta meg magát.
Miért mutat be a feleségeként ha nem vagy az?
Ez csak nekem fura? Lehet hogy át akarja ugorni ezt a lépést?
Nekem is fura.
Amúgy a szervezést úgy értettem, hogy telefonálj előtte a polgárjenőbe, hogy mikor vannak időpontok, mennyibe kerülnek a dolgok, esetleg éttermekkel egyeztess, de úgy hogy mindet látja. Vagy mutass neki meghívó mintákat, hogy segítsen választani mert olyat akarsz kiküldeni ami mindenkinek tetszik, meg mondjon akkor egy időpontot, hogy egyáltalán kinyomtathasd vagy valami. Hajrá!
Igen, tudom, hogy így értetted, de csak 2 tanús esküvő lenne és arra azt mondták, hogy egy hónappel előre be kell jelentkezni és szabad 5 percük szinte minden nap van. Étteremre se gondoltunk csak egy otthoni családi vacsorára, de arra sem az esküvő napján. Eddig eljutottunk a megbeszéléssel, de nem volt időnk megvalósítani.
Én is furcsának tartom, hogy a feleségeként mutat be és már rá is kérdeztem, de azt mondta, hogy azért mert már annak tekint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!