Az exemnek új barátnője van, de én még mindig szeretem őt, vagyis egyre jobban sajnos. Nem tőle tudok a csajról, és nem tudom, hogy rákérdezzek-e. Ti mit tennétek?
Ha rákérdezek és elmondja, akkor megkönnyítem a helyzetüket, hiszen nem kell tovább titkolózniuk, nyíltan felvállalhatják, hogy együtt vannak. Ez persze nekem a felejtést valószínűleg könnyebbé tenné, de nem akarok felejteni.
Ha viszont nem kérdezek rá, akkor marad az örlődés, azon kattogok, hogy mit csinálnak, hol vannak, boldogok-e, stb.
És hát igazából még a mi történetünk sincs lezárva, a fele cucca még nálam van, nem tudom, hogy ő mennyire zárta le magában ezt a kérdést. Nyilván ha nem kérdezek rá, akkor van esély arra, hogy egyszer csak elém áll, hiszen elém kell állnia, hogy van valakije, és akkor biztos lehetek benne, hogy ő lezártnak tekinti az ügyünket. Szóval nem tudom eldönteni, hogy jobban járok, ha tisztán látok, vagy megvárjam míg ő lép.
Mivel már az exed, gyakorlatilag mindegy, hogy van-e partnere, az egy lány, kecske, fiú, vagy akármi.
Szerintem próbálj meg nem foglalkozni vele. Amint lehet, küldd el neki a cuccait és minél kevésbé tartsd vele a kapcsolatot.
1. Semmi közöd az exedhez, akár van új barátnöje, akár sem, ez nem tartozik rád.
2. Miért kellene titkolóznia, ha új barátnöje van, mivel nincs már veled együtt, ezért szabad, és akkor lép új kapcsolatba, amikor akar.
3. Jobban tennéd, ha nem azon erölködjél, hogy NE tudd elfelejteni, ezzel csak magadat kinzod, értelme meg nincs.
4. Ne keress lehetöséget a találkozásra, mert ezzel csak lejáratod magadat.
"ha nem kérdezek rá, akkor van esély arra, hogy egyszer csak elém áll, hiszen elém kell állnia, hogy van valakije, "
Màr miért kellene Erröl veled beszénie? NEked smemi közöd ahhoz, hogy van-e valakije.
MAximum ar derül ki idövel, hogy el akarja vinni a maradék dolgait töled, de ez független attól, hogy talált-e új partnert. Arra meg ne számits, hogy visszajön hozzád.
Ha az exednek barátnője van egyértelmű hogy ő lezárta veled.Ha netalán nem jön neki össze ez a kapcsolat és visszamegy hozzád az is csak ideiglenes lesz,addig mig nem találja meg az utódodat.
Ne kérdezz rá,mivel nem vagytok együtt semmi közöd ahhoz hogy van valakije vagy nincs.
Szolj hogy a holmijait vigye el és kész.
8/8 vagyok.
Mondjuk ha 3 évig együtt voltatok azért kellett volna neki mondani hogy nah vége....Hogy hogy nálad vannak a cuccai még???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!