Mit szólnál ha volt férjed új barátnője a te régi ruháidba járkálna?
Hát velem ez megtörtént.
Mentem a a volt férjemhez megbeszélni egy két gyerekkel kapcsolatos dolgot,és az uj barátnője nyitott ajtót. Döbbentem láttam h az én régi ruháimba volt,amit még mikor elköltöztem otthagytam.
Eléggé ideges vagyok ez miatt,mégis mit képzel magáról?
Nem is tudtam hogy van neki már új kapcsolata... nem említette,pedig már 8 hónapja együtt vannak. Nem értem miért nem tud a nő magának ruhákat venni h az enyémeket kell hordani
ez csak a nőt minősíti.
Mondhattad volna hogy: "jajistenem az olajosrongynak valót vetted fel? Na mindegy...
Neked adom majd veszek a dm-be rongyot."
Ennyi:-D
Neki nem mondtam semmit,csak a volt férjemnek jegyeztem meg h azt hittem a régi ruháimat már oda adta a vöröskeresztnek... aztán mondtam h ja,értem a nőcskédnek nincs pénze ruhára. Aztán habogott vmit h nem akarta ő felvenni,csak itt aludt az este,és az ő ruhájával amibe jött történt vmi,meztelenül meg még se lehet itt amig meg nem szárad... Nem ugy nézett kia nő mint akinek idegen a ruhámba járkálni
Még én voltam a hibás hogy miért nem telefonáltam oda elötte,pedig mondtam neki h a héten megyek hozzá mindenképpen
Erről anyósom jut eszembe.
Barátnőmet az édesanyja egy öltözet ruhában kirakta, amikor azt hitte terhes (valami hormongebasz volt, pozitív teszt és kimaradt menses). Én szedtem neki össze pár ruhát, amiket már nem nagyon hordtam, hogy legyen mit felvennie.
Anyósom átjött, kérdezte, hogy selejtezem-e. Mondtam hogy nem...előtártam a helyzetet. Egy zacskó ruhát ellopott.
Vicces volt, mikor két hónap után viszontláttam rajta a kisruhámat.
Nem akartam beszólni neki, hogy tudom hogy lopta. Annyit mondtam, hogy "Jé anyuka! Nekem is volt egy ilyen kisruhám, de nekem nem állt jól. Ráadásul nagyon lógott a fenekemen, de szűk volt mellben, ezért odaadtam a barátnőmnek, akinek nagy szüksége volt rá."
Utána, meglepő módon a ruhák bekerültek egy ottani szekrénybe (páromnak volt még ott pár cucca)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!