Mit szólnál ha volt férjed új barátnője a te régi
ruháidba járkálna?
Figyelt kérdés
Hát velem ez megtörtént.
Mentem a a volt férjemhez megbeszélni egy két gyerekkel kapcsolatos dolgot,és az uj barátnője nyitott ajtót. Döbbentem láttam h az én régi ruháimba volt,amit még mikor elköltöztem otthagytam.
Eléggé ideges vagyok ez miatt,mégis mit képzel magáról?
Nem is tudtam hogy van neki már új kapcsolata... nem említette,pedig már 8 hónapja együtt vannak. Nem értem miért nem tud a nő magának ruhákat venni h az enyémeket kell hordani
Én az exbarátnő otthagyott párnájával alszok. Ha ott hagytad akkor nem tök mindegy? Vagy kellene neked még?
2012. febr. 7. 18:50
22/30 anonim válasza:
Én meg a férjem lányának hordom néhány ruháját, mert neki megnőtt a melle a kamaszkor alatt, nekem meg nem, így rám még jók.
Már elnézést, de a turkálóban is más feleslegessé vált ruháit vesszük meg, akkor mi a különbség? Így meg ingyen hozzájutott.
2012. febr. 7. 19:02
23/30 anonim válasza:
Szerintem neked nem a ruhával van bajod, hanem az új kapcsolattal. A volt férjed elmagyarázta, hogy nem volt mit felvennie, szerintem bele se gondoltak, csak előkaptak egy göncöt, miért lenne igénytelen? Felvette a párjánál pár órára, még nem is látott téged addig. Tisztázd magadban, hogy túl vagy e az exen.
2012. febr. 7. 19:08
24/30 anonim válasza:
én is úgy gondolom ha ez 1szer 2szer történik meg, abban nincs semmi kivetnivaló. Nyilván akkor lesz kicsit furcsa ha mondjuk szépen lassan "elkezdi" átvenni az életedet. Pl.ugyanolyan frizura készítés stb. Na azt már egy kicsit én is furcsálnám.
2012. febr. 7. 19:12
25/30 anonim válasza:
Én megmondtam volna a csajnak,hogy "Nahááát,neked a férjem,jaj bocsi,exférjem nem vesz ruhákat?! Nekem mindig annyit vett...
2012. febr. 7. 20:34
26/30 anonim válasza:
Én már semmin nem lepődnék meg. Esetleg, ha a férjem járkálna a régi ruháimban...
2012. febr. 7. 20:45
27/30 anonim válasza:
Na végre, van aki már megírta, hogy Téged inkább az zavar, de piszkosul, hogy le lettél cserélve. Szerintem Te vagy a levetett feleség, és nem a volt férj a levetett férj. Az írásodból tisztán látszik. Ha nem vitted el a ruháidat mert nem volt kedved cipelni, akkor azt ki lehet dobni, mondtad is. Akkor meg nem tök mindegy, hogy ki hordja, vagy kidobták e, vagy mit csináltak vele??? Ha ennyire zavar, égetted volna el, akkor nem hordaná már senki. Bejelentés nélkül, meg miért mész a volt férjed lakására? Lépjél túl szépen a váláson, hidd el, sokkal boldogabb leszel utána! (egy levetett feleség)
2012. febr. 7. 23:57
28/30 anonim válasza:
Basszus,aki itt hörög hogy a kérdező a féltékeny gondolkodjon már egy kicsit....Ti felvennétek az exfeleség ruháit?????????????????????????????????????????
2012. febr. 8. 14:31
29/30 anonim válasza:
Nem arról van szó,hogy ki, mit venne fel, hanem arról,ha túl van rajta, nem egy hisztis tyúk, akkor nem kellene,hogy érdekelje, hogy felveszi. Ő hagyta ott a ruhákat, mit kellene csinálni, elégetni őket? Sztem ez nem az a világ, ahol nyafogni és finnyáskodni lehet.
2012. febr. 8. 14:36
30/30 anonim válasza:
28-as igazad van. És tudod miért nem venném fel sosem az exfeleség ruháit? mert konkrétan párom esélyt sem adna arra, hogy belebotoljak akár csak egy kis ruhadarabba is.
egyszerűen ő sem tartaná egészségesnek, hogy nekem kerülgetnem kellejen a személyes tárgyait stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!