Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha volt férjed új...

Mit szólnál ha volt férjed új barátnője a te régi ruháidba járkálna?

Figyelt kérdés

Hát velem ez megtörtént.

Mentem a a volt férjemhez megbeszélni egy két gyerekkel kapcsolatos dolgot,és az uj barátnője nyitott ajtót. Döbbentem láttam h az én régi ruháimba volt,amit még mikor elköltöztem otthagytam.

Eléggé ideges vagyok ez miatt,mégis mit képzel magáról?

Nem is tudtam hogy van neki már új kapcsolata... nem említette,pedig már 8 hónapja együtt vannak. Nem értem miért nem tud a nő magának ruhákat venni h az enyémeket kell hordani

2012. febr. 3. 10:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%
Fura de az első gondolatom nekem is az hogy miért hagytad ott amikor a te ruháid és nem az ex férjedé. Ha már nem akarod őket hordani akkor meg elvihetted volna te is egy adománygyűjtő szervezethez és most nem lenne ez a szitu...
2012. febr. 3. 11:43
 12/30 anonim ***** válasza:
80%
Hát ja, elég érdekes a szitu, de ha olyan ruháról van szó, amit azért hagytam ott mert már nem kell, nem azért mert még nem tudtam elvinni, akkor én inkább sajnálnám a csajt, hogy nincs ruhája. Én sosem venném fel.
2012. febr. 3. 11:43
 13/30 A kérdező kommentje:

azért hagytam ott,mert már nem hordtam és mikor elköltöztem nem akartam annyi dolgot cipelni,így ami nem kellett azt ott hagytam ne kelljen annyit fordulni. Mondtam volt férjemnek h amit otthagytam azt ha neki nem kell ki lehet dobni.

Eléggé idegesít a dolog. Nem tudom mit képzel magáról a nő...

Kérdeztem a gyereket is hogy tudta e hogy az apjának van uj kapcsolata,ő azt mondta h annyit tudott h ismerkedik vkivel,de nem tartotta tul fontosnak és azért nem mondta meg nekem,meg még ő nem is találkozott vele.

A volt férjem meg csak mentegeti h nem örömébe vette fel,hanem mert nem volt mit felvennie. na persze 8 hónapja együtt vannak de még nem tudott magának odavinni váltásruhát?

2012. febr. 3. 11:51
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ott hagytad, hogy kidobhatja, akkor nem tök mindegy?

Így már nem tartom bunkóságnak. Maximum csak őt nem zavarja ez a tény. Lehet, hogy anyagilag sincs eleresztve. Egész más lett a sztori így.

2012. febr. 3. 11:54
 15/30 anonim ***** válasza:
94%
inkább az idegesít téged, hogy túl van rajtad a volt párod
2012. febr. 3. 11:57
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van, ha otthagytad, kijelentetted,hogy kidobhatja, akkor min csodálkozol?Dobja ki az összes ruhát,csak mert a tied volt?Ha tetszik neki, hordja. Az előző mondta ki a tutit: zavar,hogy máris túl van rajtad,
2012. febr. 3. 12:47
 17/30 anonim ***** válasza:
64%

Ez a volt ferjednek a hibaja, vagy igenytelensege, mivel miert engedte meg?

A baratno inkabb sajnalatra melto, hiszen barmi oka lehetett arra, hogy felvegye, de gondolom, hogy szivesen vette volna fel azt a ruha darabot, amit a parodtol kapott ajandekbe pl, s azert, hogyha mar ott alszik, akkor legyen egy valto rongya!

A masik, hogy a volt ferjed adott leehtoseget erre, tehat itt a ffi a hibas, ha mar te ezt sertonek talalod, viszont kidobott ruhakrol van szo, igy mar semmi ertelme ezen idegelned onmagad, hogy miert....

2012. febr. 3. 12:53
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

Már bocs, lehet lepontozni, de te egy igazi hárpia vagy.

Hol érdekel az téged, hogy valaki felveszi azokat a ruhákat, amik neked már amúgy sem kellettek? Végtelenül kicsinyes és unintelligens egy nőszemély lehetsz.

Amúgy én már lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal, mégsem tartok nála váltás ruhát.

Ha netán leönteném valamivel a ruhámat, mikor nála vagyok és éppen nem több napra jöttem (akkor persze hozok másik ruhát is) akkor bizony én is csak az ő egyik itthoni naciját, meg trikóját húznám fel, amig a ruhám szárad.

Gondolom ha már volt ott női ruha is, akkor kényelmesebb volt azt felvennie.

De amúgy meg teljesen mindegy miért vette fel, neked nem is ez fáj, hanem az, hogy a volt férjed túllépett rajtad és boldog mással (esetleg még az is szúrta a szemed, hogy rajta netán jobban is állt az a ruha... :) ).

Szerintem ebben a sztoriban inkább te vagy a szánalmas, már bocs.

L/24

2012. febr. 3. 14:39
 19/30 anonim ***** válasza:
47%
Fogd föl úgy,hogy kidobta a ruháid a szemétbe:D
2012. febr. 3. 19:32
 20/30 anonim ***** válasza:
42%
Tök ciki ez a csaj! A te levetett rongyaidat hordja, ez csak őt minősíti :)
2012. febr. 4. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!