Egy szülőnek nem kellemetlen ha a gyereke barátja/barátnője hozzájuk költözik?
Én is osztom az első véleményét.
Nekem 21 éves a fiam.Mi hárman élünk egy 3 szobás lakásban.Vagyis mindenkinek van külön szobája.De a lakás mégsem hatalmas,így állandóan útban vagyunk egymásnak(pl: konyha)Engem mint szülőt nem zavar ha a fiam barátnője pár napig nálunk éjszakázik..Nincs ezzel semmi gond,hiszen kedvelem.De ahogy a mondás is mondja " a legjobb vendég is csak 3 napig vendég" (utána már csak nyűg)
Én már évek óta mondogatom a fiamnak,hogy abból soha semmi jó nem sül ki,ha 2 generáció összeköltözik.Ezért ha a fiatalok együtt akarnak élni,akkor külön kell elkezdeni,és nem a szülők nyakára..Sok kellemetlenségtől megóvjuk magunkat..
Nem jó ez szerintem sem.
Mások a szokásaik a szülőknek és a fiataloknak is.
Egy idő után biztos, hogy irritáló az együttélés.
Akkor is, ha nem mondják ki.
Nagyon fiatal és nagyon hülye voltam, otthoni helyzet elől menekültem, összeköltöztem fél év után a barátommal, úgy, hogy a nagymama és az anyuka is ott élt (3 szobás panel). (Anyukáról nem is tudtam, nem mondta el, pedig a szomszéd szobában élt, csak éppen napközben, mikor én ott voltam, mindig aludt, és egész éjjel bömböltette a tévét)
Szóval odaköltöztem, akkor csak minimális gyerektartást kaptam apámtól, amit oda is adtam a nagymamának. Aztán kiderült, hogy a nagymama nyugdíjából éltünk meg kb., mert a párom is hazudott, és nem is járt dolgozni (lebuktattam, mikor egyszer korán értem haza a suliból)
Nagymama meg anyuka folyton jöttek nekem, hogy csak a pénzért jöttem, meg ilyenek... Simán rámnyitottak a fürdőszobában, üvöltöztek velem, hogy miért mosok hajat heti 2-szer, mikor kéthetente is elég lenne, titokban algopyrint tett a teámba egész télen... Bedurciztam, szartam a házimunkára, és elég gyorsan el is költöztem... Soha többé szülőkkel vagy nagyszülőkkel!!!
Mostani párommal 2 éve vagyunk együtt, együtt élünk, övé a lakás,picike garzon, de boldogok vagyunk így! :) Enyém a konyha, akkor kelünk és fekszünk, mikor nekünk jó, nem kell egyéb rokonokat kerülgetni. Nem egészséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!