Hány éves kortól normális, ha egy fiúnak/lánynak van barátja/barátnője?
Figyelt kérdés
Már úgy értem, hogy (gondolom) 13 évesen még fiatal hozzá. 14 évesen is? Remélem értitek, mire gondolok.2012. febr. 1. 22:51
5/20 anonim válasza:
15 alatt semmiképp. Azért azt a 8 osztályt járják már ki...
6/20 anonim válasza:
Ovisnak is lehet barátja/barátnője. :)
Jó, szerintem 16 éves kor után.
8/20 anonim válasza:
15-17
Nekem még nem volt barátom, és teljesen normálisnak tekintem ezt. Nem is tudtam volna 13 évesen járni valakivel, mert csak mostanában kezdtek el érdekelni a fiúk. :D Mostmár jobban el tudnék képzelni egy barátot. :D 15/L
9/20 anonim válasza:
Szerintem ha már valaki gimibe megy akkor ok. Persze ha mellette rendesen tanul is. 23/n
10/20 anonim válasza:
Akkor, amikor beleszeret a másikba és az viszontszereti. Semmi köze az életkorhoz. Hülye társadalmi konvenciók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!