A bátyám barátnője szinte beköltözött hozzánk engem meg az agyvérzés kerülget ettől, normális az ilyen viselkedés? !
Ahol 5-en élnek, ott mind az ötnek spórolni kell, neked is. Ennyit megér neked a bátyád boldogsága.
Sok fiatal kezdi a szülőknél, sokszor még a baba is oda érkezik, ilyen lakásárakkal és hitellehetőségekkel, ami most van, türelmesnek kell lenni.
Ne ellenségeskedj, inkább próbálj megbarátkozni a tiszteletbeli sógornőddel.Így, ha majd te őt is szeretettel fogják fogadni.Hiába berzenkedsz, az ifjúkor ezzel jár.Manapság butaság lenne kidobniuk a pénzt albérletre, inkább mindenkinek alkalmazkodnia kell egy kicsit. Nyilván szereted a tesódat, a boldogságáért hozz egy kis áldozatot. Ha lecsendesíted magadban az ellenérzéseket, talán rájössz, hogy előnye is van, vagy lehetne ennek az új helyzetnek. Mit akarsz, vénlegény legyen?
Nem csak Te vagy ilyen helyzetben, sajnos ez nagyon sok családban előfordul, és ha szüleid ennyire odavannak érte nem is nagyon számíthatsz változásra.
Én ugyan közvetlenül nem voltam ilyen helyzetben, de közvetve igen. Férjeméknél (akkor ugye még csak barátom volt) volt még ennél is rosszabb helyzet. 2 szobás lakásban laktak, 3-an voltak tesók. A legnagyobb gyerek úgy döntött beköltözteti oda a barátnőjét. Aminek ugye az lett a vége, hogy sógornőmnek költöznie kellett, mert nem fértek el. Ő ment a barátjához, férjem cuccolhatott át a szülőkhöz a másik szobába. A lány, ha dirigálni kellett nagyon otthon volt, ha valamit csinálni kellett akkor csak vendég volt ott. Mindenki tehetetlen volt, mert anyósom teljesen odáig volt a lányért (ő is vidéki volt). Após is elköltözött, közben mi is összeházasodtunk, úgyhogy a férjem is átjött hozzánk (egy ideig az én szüleimhez, aztán mentünk külön). Ott emiatt (is)nagyon eldurvult a helyzet, a férjem se tartja már az anyjával a kapcsolatot.
Így, ha majd te * őt is szeretettel fogják fogadni.
helyesen:Így, ha majd te viszed oda a pasidat, őt is szeretettel fogják fogadni.Ez az élet rendje.
Ez elég szar!!!
Esetleg !!határozottan!! közöld kis családoddal, amiket leírtál itt az oldalon, vagy hogy észhez kapjanak, kérd meg őket, hogy vegyenek neked ki egy albit, mert úgy látod, hogy szívesebben látják a munkanélküli tesódat meg a "betolakodó" hülyelányt, és örülnél, ha neked is lenne néha este melegvíz!!! Ami esetleg a saját lakásban sikerülhet.
Egy biztos, ne hagyd magad, és ha rosszindulatú is akarsz lenni, nyugodtan nézz utána, ki ez a lány, és milyen családja van, ha hagyják h ezt csinálja (betolja a seggét egy amúgy is zsúfolt kéróba) aztán talán vesd fel nagyon óvatosan a gondolatot elszállt anyádnak, h élősködő, vagy hogy valami vaj lehet a fején, ha ennyire rühell otthon lenni.
Vagy küldd el a tesód dolgozni... húzzon a p.csába, a saját lakásában legyen úr... Titeket meg hagyjon élni, ne kelljen a lihegésüket hallgatnotok :D
Anyád mit szólt, mikor vázoltad a helyzetet?
és nem, nem természetes hogy odaköltözik és ezzel kitúrja a család többi tagját. nekem is csípné a szemem, és bár én is aludtam a barátomnál amig otthon lakott, max 2hetente 3szor, vagy kétszer mert idegesített, hogy idegen embrek közt járkálok (na igen, ott laktak)
és örülök h végre elköltözött, mert igy mindketten szabadabbak vagyunk!!!
10.27 vagyok
utolsónak
Talán azért nem az a megoldás, hogy a "munkanélküli tesót" és a barátnőjét rögtön az utcára kell tenni. Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, hogy nincs munkája, és egyébként se olyan könnyű a fiatalok helyzete. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy próbálnak-e tenni ez ellen vagy nem. Ha egy átmeneti állapot ez, akkor nincs semmi gond, nyilván ők is arra törekednek, hogy egy idő után külön menjenek. Viszont amíg együtt élnek a szülőkkel bizonyos szabályokat lekell fektetni. És sajnos sok esetben ez nincs meg, mert akkor sértődés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!