A bátyám barátnője szinte beköltözött hozzánk engem meg az agyvérzés kerülget ettől, normális az ilyen viselkedés? !
Ez a fojtogatós sztori azért nagyon durva.
De ezek után mit remélsz még?!
Ha egyetemista vagy, miért nem mész kollégiumba, vagy többekkel kivenni egy kis kecót?
A szüleid is "szépek" ( már bocs ), ha a fojtogatósdi után még a bátyád a király otthon...
Én elhúznék otthonról a sunyiba minél előbb, nem még nyugatókon élni és szenvedni!
Sztem tegyél ugy elöször mintha mise történne és találj ki vmi idegesitöt
pl tegyél ugy mint aki rájszol a budiba napi 5x és hagy hogy rád nyisson a csaj
járkálj also gatyába és igy sürün nyíss be hozzájuk
vagy ha tod mikor szexelnek akkos zajolj ijesmi cigiz a szobájukba vagy tégy be vmi büdöset a szobájukba :)
legyél kreativ
Probald levegonek nezni oket, ne magyarazkodjal te a tesod baratnojenek!!! Felesleges. Ha ennyire rossz a kapcsolatod a batyaddal abszolut ne foglalkozzal vele es persze a baratnojevel se.
Tanulj, aztan ahogy tudsz menjel el otthonrol.
Nyaron pedig menjel ki kulfoldre dolgozni, es majd amikor lesz penzed, esetleg kesobb megveszed az elso lakasodat is szepen a kepukbe tudsz mosolyogni!:)))
Nem azért de a barátnője szokott valamit adni, pénz, kaja azért hogy ott van napokig? Vagy takarít, vagy bármi? Vagy csak úgy eltartjátok? Mert azt nem kéne, beszéld meg anyuddal, gondolom észrevehette már hogyha pszichológushoz jársz hogy nincs rendbe valami. Vagy ennyire nem érdekli hogy veled mi van?
Megértelek mert az én bátyám is nálunk lakik, idehozta a barátnőjét, egyikük sem dolgozik, és szinte semmit nem csinálnak egész nap, aztán még egy kutyát is idehoztak. Anyagilag már nem bírjuk, eleinte még elment, de ahol 1 ember dolgozik csak, másik 3-4 meg csak van mint a nagy lóf@sz ott lesznek gondok bőven.
Azt tudom mondani menj koleszba, vagy barátokkal albérletbe ha nagyon nem bírod már és nem tudsz mit tenni.
Én azt hittem, általános iskolás vagy. Ha 22 éves vagy,akkor ugyanannyi erővel te is elköltözhetnél, ha egyedül akarsz lakni. Mondhatnák neked ia, hogy most nem tudnak taníttatni, menj ki levelezőre, ha te meg kapnál munkát, hiszen elkelne a segítség. Gondolom, a bátyád nem vicces kedvéből munkanélküli, és nyilván azért jöttek haza, hogy enyhítsenek a költségeken.Nem olyan könnyű elhelyezkedni. Segélyből nem tud lakást bérelni, és minek maradna vidéken, ha nincs munkája ott? Vagy szerinted szakítania kellene a barátnőjével, mert most nincs munkája? Ne legyen akkor senkije sem?Te talán vidékre költöznél a semmiből, ha az egyetem után nem kapnál rögtön állást?
Ne csak magadra gondolj, hiszen az egész családban te vagy a leg kiváltságosabb helyzetben. Eltartanak, van helyed(egyetem)-van perspektívád, te vagy az egyetlen, akinek külön szobája van. El tudsz járni pl. korcsolyázni, ma már ezt sem teheti meg minden diák. És nektek még külön nappalitok is van, pedig sok helyen az egyben a szülők hálója is.Nem kell fizetned sem a vizet, sem a benzint, se kaját, se koleszt...Még mit akarsz?
Ne sértődj meg, de csak rontod a magad és a család hangulatát, pedig pont neked nem kéne. Nem is dolgoztál még, a tesód legalább már dolgozott.
azért írtál ide, hogy tanácsot kérj, nem önigazolást. Ha a szüleid tudnak segíteni, még szép, hogy megteszik.
Ha annyira zavar, bérlej egy lakást, vagy vegyél, később, és oda, ha nem akarsz, nem engedsz senkit. De akkor ki fog majd egy pohár vizet adni, nem tudom..
Azért aki képes (egy nyelvvizsgáért) úgy felidegesíteni a tesóját, hogy vascsővel menjen neki, arra rá is fér egy kis fojtogatás. Nem fura, hogy ebben a családban mindenki jól megfér, csak neked kell pszichológus?
És ha annyira alkalmazkodó lennél és rendes, akkor lenne mire panaszkodni a tesónak?
Otthon van, ne túrd már ki!Hova vigye a nőjét?Garniszállóba? Pláne segélyből. Ne haragudj, de ennek a helyzetnek A KULCSA A TE SZÍVEDBEN VAN.
Én megértem a problémát. Nem az a baj, hogy többen lettetek, hanem hogy így egyértelműen sérültek a Te érdekeid, és kevesebb jut Neked mind a családi szeretetből, mind az anyagiakból. Megoldásként a testvérednek mondjuk el kéne menni dolgozni. Nekem soha nem lenne pofám munkanélküliként a szüleimen élősködni, sőt még egy barátnőt is a nyakukba varrni. Rövid ideig az én barátnőm is lakott nálunk, de akkoriban plusz munkát végeztem, hogy a családot ne terhelje túl a plusz egy fő. Emellett amint lehetett külön is költöztünk, és saját magunkat tartottuk el.
Vidd haza Te is a partneredet! Ha nincs akkor egy baráttal játszasd el a szerepét! Talán így elég gyorsan rá tudod ébreszteni a családot mi is a bajod. Amúgy a Te korodban valóban megoldás lehet az is, ha pár haverral közösen kibéreltek egy lakást. Elkéred havonta a szüleidtől a családi pótlékot, amit utánad kapnak, kérsz még egy kicsi támogatást, vállalsz valami délutáni részmunkaidős melót, diákhitel stb...stb...
PL edd meg a kajájukat vagy igyál bele az üvegjükbe ijesmi ha van nekik külön kaja
vagy dobj valami kaját a tesod szekrénye mögé és ágy ijesmi aztán majd oda büdösödik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!