Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyám barátnője szinte...

A bátyám barátnője szinte beköltözött hozzánk engem meg az agyvérzés kerülget ettől, normális az ilyen viselkedés? !

Figyelt kérdés
A bátyám vidékről hazaköltözött és a barátnője (aki vidéki) minden héten csütörtökön idejön és csak következő hét hétfőjén megy el. A tesóm nem dolgozik jelenleg munkanélküli. A barátnője még tanul, ezért nem marad egész héten, de amint jön a nyári szünet szerintem ide fog költözni. Nem mondom elférünk éppen, nekem van külön szobám, ők elvannak tesóm szobájában, anyámék a sajátjukban meg van egy nappali még, de egyszerüen megőrülök attól hogy minden héten itt eszi a fene 5 napig!! Eddig 3an éltünk itt és most a hirtelen 5 ember az agyamra megy szinte megfulladok! Rendszeresen hideg vízben fürdök este mert a bojler nem bírja el 5 ember zuhanyzását. A szüleim nem használják a családi autót hogy spóroljanak a benzinnel, de tesóm barátnőjét hordozzák kocsival, állomásra és az állomásról, múltkor még a koripályára is kocsival mentek ki ami itt van(!!)kb 500méterre és én minden héten gyalog megyek ki oda, de nekik büdös a gyaloglás és mindenhova autóval mennek mint az urak!! A lányt már anyám saját lányaként kezeli együtt mennek shoppingolni, trécselnek telefonon, mindent megbeszélnek, együtt sütnek főznek... Én már pszichológushoz járok mert agyilag kezdek bekattanni teljesen. Ja és itthon anyám nekem mondja hogy sok a rezsi és ne kapcsoljam be a számítógépet és ne nézzek tévét, én mondtam neki hogy semmivel sem nézem többet a tévét és használom a gépet mint eddig, csak ő nem veszi észre hogy eddigi 3 ember helyett most 5 ember lakik a házban, ebből 1 tanuló még (én) 1 munkanélküli (tesóm) és 1 kolonc (tesóm barátnője). Előre rettegek a nyártól mert ide fog költözni, már most így is szorongok, hát még nyáron amikor nekem se lesz iskola. A kérdés az, hogy ez másnál is így van, normális az hogy a testvérem barátja barátnője így rátelepszik a másikra, a családra? Anyámék imádják én meg kezdek kikattanni idegileg! Máshol is van így vagy csak én vagyok ilyen egyedi helyzetben?
2009. márc. 26. 10:08
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
65%
Te nem veszed észre, hogy szinte sajnáltatod magad? Ha nincs más lehetőséged, akkor bírd ki... A probléáid felét magad csinálod! Igen, nem szép dolog, hogy a szüleid semmibevesznek, a testvéred bánt, a barátnője meg nem csinál semmit. De te te vagy, nem lesz jobb ha állandóan ezen rágódsz! Ne azt várd, hogy ők szeressenek jobban, ők költözzenek el! Tegyél te magadért. Nem tudom, te nem veszed észre, hogy miközben az ő tökéletlenségükön rágódsz, te magad sem csinálsz normális dolgokat?! Szerinted egy normális férfit, aki komolyan gondolja, nem fogja zavarni, hogy sosem volt még nálad, és nem ismered a gyerekeit? Te hova tervezel? El akarod hagyni pár év múlva vagy mi? Mert nem hiszem, hogy az életed úgy normális leélni, hogy van egy párod, aki nem tudja hol laktál, és te meg nem ismered a gyerekeit! Egy ilyen kapcsolat hosszútávon nem életképes. Ez még nem jutott eszedbe? Nem gondolkodsz normálisan, hogy a gyerekeket összezavarod... Hány gyerek szülőjének lett másik kapcsolata? Azok a gyerekek mind megőrültek vagy mi?
2009. márc. 28. 02:52
 52/55 anonim ***** válasza:
60%

Ne foglalkozz a bátyád boldogságával! Tedd rendbe az életedet, ne sértődj meg, segíteni akarok. Mutasd be a párodat, vállald fel, és ő is fel fog vállalni!

Ez után jobban fogod szeretni a sógornődet is! És a tesódat is. És talán a szüleid is jobban megértenek, ha azt látják, hogy kinyílsz előttük, nem csak titkolózol, s ellenségeskedsz. A gyerekkorból meg lépj ki, mint egy kinőtt ruhából.

Amit a boldog kis párral szemben érze, csak kivetítés. Nem csinálnak semmi furcsát, kívülálló szemmel tök átlagos, amit csinálnak.

2009. márc. 28. 13:19
 53/55 anonim válasza:
58%
Addig örülj amíg ott a bátyád akár hogy is.Én idén február 7.én vesztettem el hirtelen tragédia volt és csak 28 éves.Ha 20-ad magával jönne az is jó lenne csak láthatnám még a testvérem...
2009. ápr. 1. 14:07
 54/55 anonim ***** válasza:
44%
Utálod a "sogornődet"..És ha téged fognak az uj családban?Mert ugyis bekerülsz egy másik családba előbb utobb.A "szeretődnek" gyerekei vannak.És ha utálni fognak,mikor be mer majd vállalni?
2009. ápr. 5. 19:08
 55/55 anonim ***** válasza:
ez a típikus élősködő embertipús,akikett kiszemel azoknak annyi,rájuk telepszik kifacsarja őket aztán szemétbe hajitja és keres uj áldozatokat.
2010. júl. 10. 22:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!