Az exemnek új barátnője van, de én még mindig szeretem őt, vagyis egyre jobban sajnos. Nem tőle tudok a csajról, és nem tudom, hogy rákérdezzek-e. Ti mit tennétek?
Ha rákérdezek és elmondja, akkor megkönnyítem a helyzetüket, hiszen nem kell tovább titkolózniuk, nyíltan felvállalhatják, hogy együtt vannak. Ez persze nekem a felejtést valószínűleg könnyebbé tenné, de nem akarok felejteni.
Ha viszont nem kérdezek rá, akkor marad az örlődés, azon kattogok, hogy mit csinálnak, hol vannak, boldogok-e, stb.
És hát igazából még a mi történetünk sincs lezárva, a fele cucca még nálam van, nem tudom, hogy ő mennyire zárta le magában ezt a kérdést. Nyilván ha nem kérdezek rá, akkor van esély arra, hogy egyszer csak elém áll, hiszen elém kell állnia, hogy van valakije, és akkor biztos lehetek benne, hogy ő lezártnak tekinti az ügyünket. Szóval nem tudom eldönteni, hogy jobban járok, ha tisztán látok, vagy megvárjam míg ő lép.
Együtt dolgozunk, és nem úgy néz ki azért, mint aki le se toj. Mosolyog, kedves, kikéri a véleményem, megosztja velem a sikerélményét, megmutatja a zenét ami tetszik, szeretgeti a kutyámat, szóval azért a le se toj nem helytálló kifejezés szerintem semmiképpen. És fogalmam sincs, hogy tudja-e, hogy másképp látom a dolgokat. Szerintem mindkettőnknek tartozom annyival, hogy elmondom neki.
Jó, akkor mondjuk azt, hogy nem toj le. Emberileg érdeklődik, mert azért csak az élete része voltál, nyilván felelősséget érez irántad, aggódik, félt téged, sőt talán bűntudata is van, ergo sajnál, mert tudja, mennyire szenvedsz. A baj éppenséggel csak annyi, hogy nem olyan értelemben "kedves" ahogyan azt te szeretnéd. Ezt kéne megértened. Lépj túl rajta és találj egy olyat, akitől nem kell kikoldulnod a szerelmet.
Iszonyatosan korrekt volt és kedves, egyértelművé tette, hogy nincs okom reménykedni, de a barátnőt nem említette meg.
Ha nincs okod reménykedni akkor vége,zárd le még ha fáj is.
A barátnőt valószinüleg azért nem emlitette meg hogy ne bántson még ezzel is.Még egy darabig tartottam a kapcsolatot az exemmel,de eszembe nem jutott megmondani neki hogy a szakitás után egy héttel már mással voltam.
De az is lehet hogy csak távolságot tart és ezért nem mondta.Egy munkatárs vagy neki semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!