Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exemnek új barátnője van,...

Az exemnek új barátnője van, de én még mindig szeretem őt, vagyis egyre jobban sajnos. Nem tőle tudok a csajról, és nem tudom, hogy rákérdezzek-e. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ha rákérdezek és elmondja, akkor megkönnyítem a helyzetüket, hiszen nem kell tovább titkolózniuk, nyíltan felvállalhatják, hogy együtt vannak. Ez persze nekem a felejtést valószínűleg könnyebbé tenné, de nem akarok felejteni.

Ha viszont nem kérdezek rá, akkor marad az örlődés, azon kattogok, hogy mit csinálnak, hol vannak, boldogok-e, stb.

És hát igazából még a mi történetünk sincs lezárva, a fele cucca még nálam van, nem tudom, hogy ő mennyire zárta le magában ezt a kérdést. Nyilván ha nem kérdezek rá, akkor van esély arra, hogy egyszer csak elém áll, hiszen elém kell állnia, hogy van valakije, és akkor biztos lehetek benne, hogy ő lezártnak tekinti az ügyünket. Szóval nem tudom eldönteni, hogy jobban járok, ha tisztán látok, vagy megvárjam míg ő lép.

2012. febr. 28. 07:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
IUtt nincs vesztenivalód! Állj elé, mondd el, hogy szereted, hiányzik, bocsánat, és ha ő már nem így érez, tekintse semmisnek amit mondtál. Így megnyugszol, te megtetted amit tehettél,és ha neki már más kell, kénytelen vagy továbblépni.Nekem azért gyanúsan hamar jött az új...Nem nagyon gyászolt meg, lehet, előbb jött az új, utána az elhatározás.
2012. febr. 28. 09:06
 22/29 anonim válasza:
100%
Hát, 3,5 èv után én is sírva, ígèrgetve szakítottam, egy hétre rá pedig új kapcsolatba kezdtem, azóta egy percre nem jutott eszembe az ex... Pedig szakításnál én is sírtam. Egyszerűen megéreztem az ízét annak, hogy milyen jó normális, szép kapcsolatban élni. Egyszer próbált jelentkezni az ex, engem csak feldühített, semmi szerelmes emlék nem jutott eszembe... Nem kell ilyeneket írni, hogy nem gyászolta meg, ha tökre belefáradt már, akkor nem hiszem, hogy túlságosan szomorkodna, az új kapcsolatot pedig nem fogja eldobni, ha abban jobban érzi magát, és nem is szép dolog belemászni. De azért drukkolok a kérdezőnek, hogy így vagy úgy boldog legyen!
2012. febr. 28. 14:31
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts meg minden létező kapcsolatot az exeddel, mert ha továbbra is az ő életével foglalkozol, soha nem fogsz ezen túllépni. Akármilyen kegyetlen, ő már a múlt. Miért kéne "eléd állnia" színt vallani a jelenlegi kapcsolatáról? Csak mert a fele cuccod nála van? Ez a világon semmit nem jelent, attól neked már semmi közöd az ő életéhez. Tudom, milyen szar most neked, mert ezen én is átmentem, de ha továbbra is az exed életével foglalkozol és nem a sajátoddal, magad alatt vágod a fát. Hovatovább ha az exednek új nője van, akkor elég valószínű, hogy téged már le se nagyon toj... ne haragudj, de ez az igazság. A többit már csak te képzeled be.
2012. febr. 28. 15:19
 24/29 A kérdező kommentje:
Együtt dolgozunk, és nem úgy néz ki azért, mint aki le se toj. Mosolyog, kedves, kikéri a véleményem, megosztja velem a sikerélményét, megmutatja a zenét ami tetszik, szeretgeti a kutyámat, szóval azért a le se toj nem helytálló kifejezés szerintem semmiképpen. És fogalmam sincs, hogy tudja-e, hogy másképp látom a dolgokat. Szerintem mindkettőnknek tartozom annyival, hogy elmondom neki.
2012. febr. 28. 15:26
 25/29 anonim ***** válasza:
tégy így. És majd meséld el mi volt. Legyél tökös csaj, adj egy esélyt neki h visszajöjjön azzal, h elmeséled mi van
2012. febr. 28. 17:57
 26/29 anonim ***** válasza:

Együtt dolgozunk, és nem úgy néz ki azért, mint aki le se toj. Mosolyog, kedves, kikéri a véleményem, megosztja velem a sikerélményét, megmutatja a zenét ami tetszik, szeretgeti a kutyámat, szóval azért a le se toj nem helytálló kifejezés szerintem semmiképpen. És fogalmam sincs, hogy tudja-e, hogy másképp látom a dolgokat. Szerintem mindkettőnknek tartozom annyival, hogy elmondom neki.

Jó, akkor mondjuk azt, hogy nem toj le. Emberileg érdeklődik, mert azért csak az élete része voltál, nyilván felelősséget érez irántad, aggódik, félt téged, sőt talán bűntudata is van, ergo sajnál, mert tudja, mennyire szenvedsz. A baj éppenséggel csak annyi, hogy nem olyan értelemben "kedves" ahogyan azt te szeretnéd. Ezt kéne megértened. Lépj túl rajta és találj egy olyat, akitől nem kell kikoldulnod a szerelmet.

2012. febr. 28. 21:05
 27/29 A kérdező kommentje:
Na, megbeszéltük. Azt mondta, hogy büszke rám, hogy fejlődök és hogy napról napra látja, hogy mennyivel egészebb ember vagyok. Iszonyatosan korrekt volt és kedves, egyértelművé tette, hogy nincs okom reménykedni, de a barátnőt nem említette meg. Pedig azzal kifejezte volna méginkább, hogy már nincs okom reménykedni, így persze még sokat fogok ezen tépelődni. Azt is elmondta, hogy ő egy hasonló történeten már túl van, amiből nagyon sokat épült, és tudja, hogy még évekig hiányozni fog, de ne aggódjak, fogok tudni közben kapcsolatot kialakítani. Hát mindenesetre bazi nehéz ez, megszakad a szívem.
2012. febr. 29. 18:41
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Iszonyatosan korrekt volt és kedves, egyértelművé tette, hogy nincs okom reménykedni, de a barátnőt nem említette meg.

Ha nincs okod reménykedni akkor vége,zárd le még ha fáj is.

A barátnőt valószinüleg azért nem emlitette meg hogy ne bántson még ezzel is.Még egy darabig tartottam a kapcsolatot az exemmel,de eszembe nem jutott megmondani neki hogy a szakitás után egy héttel már mással voltam.

De az is lehet hogy csak távolságot tart és ezért nem mondta.Egy munkatárs vagy neki semmi több.

2012. febr. 29. 20:04
 29/29 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Basszus, pedig mennyivel könnyebb lenne, ha szemét lett volna és haragudhatnék rá, vagy ilyesmi.
2012. márc. 1. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!