Az exemnek új barátnője van, de én még mindig szeretem őt, vagyis egyre jobban sajnos. Nem tőle tudok a csajról, és nem tudom, hogy rákérdezzek-e. Ti mit tennétek?
Ha rákérdezek és elmondja, akkor megkönnyítem a helyzetüket, hiszen nem kell tovább titkolózniuk, nyíltan felvállalhatják, hogy együtt vannak. Ez persze nekem a felejtést valószínűleg könnyebbé tenné, de nem akarok felejteni.
Ha viszont nem kérdezek rá, akkor marad az örlődés, azon kattogok, hogy mit csinálnak, hol vannak, boldogok-e, stb.
És hát igazából még a mi történetünk sincs lezárva, a fele cucca még nálam van, nem tudom, hogy ő mennyire zárta le magában ezt a kérdést. Nyilván ha nem kérdezek rá, akkor van esély arra, hogy egyszer csak elém áll, hiszen elém kell állnia, hogy van valakije, és akkor biztos lehetek benne, hogy ő lezártnak tekinti az ügyünket. Szóval nem tudom eldönteni, hogy jobban járok, ha tisztán látok, vagy megvárjam míg ő lép.
Csak halkan jegyzem meg,hogy a párom 5nappal a szakitása után összejött velem,és 10éve vagyunk együtt.Nem búfelejtő voltam,csak szimplán rájött hogy az előző kapcsolatáért hiába harcol nem változik semmi.Szóval simán lehet hogy lezárta veled,mert ahogy leirtad a problémátok nem egyik napról a másikra jött.Nem tudhatod hogy mióta tervezi a továbblépést.
Ott volt a lehetőség és elszurtad,ha elment hagyd,akkor kellet volna szeretni mikor veled volt.
Ja,és nem hiszem hogy szégyell eléd állni,hisz nincs szégyellnivalója,főleg hogy nem ő hibázott.Szerintem azzal hogy elköltözött és uj párja van kimondatlanul is vége a kapcsolatotoknak.
Ha az utolsó pillanatig küzdött érted, sírva mondta hogy szeret, úgy váltatok el, akkor szerintem is csak felejtésre kell neki a másik lány.
Ez esetben tudod mit nem értek??? Hogy meddig vársz még hogy közöld vele az érzéseidet?
Ne őrá várj, ha te hibáztál! Honnan a fészkes f.néből tudhatná hogy mit érzel iránta, ha 2 héttel ezelőtt azt mondtad neki nem őt szereted igazán csak a meséteket.
Ne itt tépelődj, hanem gyerünk, öltözz fel csinosan, keresd meg és őszintén mondj el neki mindent.
8.35-ös vagyok!
Hát ne félj, és ne beszélj mellé. Figyi, itt nekünk tudsz őszintén beszélni, akkor pont azzal az emberrel nem akivel 3 évig éltél???
Ne készülj előre, ne írj beszédet, mert az éles helyzetek mindig felülírják azt. Majd a helyzet adja magát.
Ha most nem tudsz vele őszintén beszélni, lehet örökre elszalasztod a lehetőséget hogy újra együtt legyetek. Ne légy buta, és főleg ne légy gyáva!
A te életedről van szó, gyerünk és vedd a kezedbe az irányítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!