Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exemnek új barátnője van,...

Az exemnek új barátnője van, de én még mindig szeretem őt, vagyis egyre jobban sajnos. Nem tőle tudok a csajról, és nem tudom, hogy rákérdezzek-e. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ha rákérdezek és elmondja, akkor megkönnyítem a helyzetüket, hiszen nem kell tovább titkolózniuk, nyíltan felvállalhatják, hogy együtt vannak. Ez persze nekem a felejtést valószínűleg könnyebbé tenné, de nem akarok felejteni.

Ha viszont nem kérdezek rá, akkor marad az örlődés, azon kattogok, hogy mit csinálnak, hol vannak, boldogok-e, stb.

És hát igazából még a mi történetünk sincs lezárva, a fele cucca még nálam van, nem tudom, hogy ő mennyire zárta le magában ezt a kérdést. Nyilván ha nem kérdezek rá, akkor van esély arra, hogy egyszer csak elém áll, hiszen elém kell állnia, hogy van valakije, és akkor biztos lehetek benne, hogy ő lezártnak tekinti az ügyünket. Szóval nem tudom eldönteni, hogy jobban járok, ha tisztán látok, vagy megvárjam míg ő lép.

2012. febr. 28. 07:40
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Mert úgy éreztem, hogy nem teszem meg neki azt a szívességet, hogy majd én egyedül kicipekedek, bepakolok a kocsiba, és elviszem neki, hiszen igazából nem is szeretném, hogy elmenjen. Ő meg azóta sem ért rá ezt megoldani, gondolom nem mer a szemembe nézni, nem akar velem kettesben lenni, nem akarja megtenni ezt a szimbolikus lépést a régi élet lezárására.
2012. febr. 28. 08:03
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérdezz rá, mert nincs hozzá jogod. Akármennyire is fáj, el kell engedned. Ha együtt dolgoztok, akkor szólj neki, hogy a cuccaiért legyen szíves eljönni, hogy te le tudd zárni ezt a dolgot. Beláttad a hibáidat, szép dolog, de ha ő már túllépett akkor nem tehetsz és nem is kell hogy tegyél bármit is.
2012. febr. 28. 08:09
 13/29 A kérdező kommentje:
Ha... túllépett. Ha pedig nem, csak előremenekült, és búfelejtőnek használja az új lányt, akkor van még esély új alapokra helyezni a dolgokat. Azért szerintem az ember 3 évet nem zár le és találja meg az igazi szerelmet csak úgy két hét alatt.
2012. febr. 28. 08:11
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
vagy már nem két hete megy a dolog, csak te ezt nem láttad, és csupán a kényelem miatt volt veled.
2012. febr. 28. 08:16
 15/29 A kérdező kommentje:
Ő az utolsó pillanatig küzdött értem, rengeteg megtett a kapcsolatunkért, velem volt a baj, nem vele. Nem hinném, hogy régebben kezdődött volna. Úgy váltunk el, hogy még elhangzott, hogy szeretlek, én is szeretlek, és mindketten bőgtünk. Azt tudom, hogy ismerte ezt a lányt régebben, szintén munkaügyből kifolyólag, egyszer mondta is, hogy én mennyire bírnám. Ha már lett volna köztük valami, akkor csak nem mondott volna ilyenet.
2012. febr. 28. 08:19
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak halkan jegyzem meg,hogy a párom 5nappal a szakitása után összejött velem,és 10éve vagyunk együtt.Nem búfelejtő voltam,csak szimplán rájött hogy az előző kapcsolatáért hiába harcol nem változik semmi.Szóval simán lehet hogy lezárta veled,mert ahogy leirtad a problémátok nem egyik napról a másikra jött.Nem tudhatod hogy mióta tervezi a továbblépést.

Ott volt a lehetőség és elszurtad,ha elment hagyd,akkor kellet volna szeretni mikor veled volt.

Ja,és nem hiszem hogy szégyell eléd állni,hisz nincs szégyellnivalója,főleg hogy nem ő hibázott.Szerintem azzal hogy elköltözött és uj párja van kimondatlanul is vége a kapcsolatotoknak.

2012. febr. 28. 08:32
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha az utolsó pillanatig küzdött érted, sírva mondta hogy szeret, úgy váltatok el, akkor szerintem is csak felejtésre kell neki a másik lány.

Ez esetben tudod mit nem értek??? Hogy meddig vársz még hogy közöld vele az érzéseidet?

Ne őrá várj, ha te hibáztál! Honnan a fészkes f.néből tudhatná hogy mit érzel iránta, ha 2 héttel ezelőtt azt mondtad neki nem őt szereted igazán csak a meséteket.

Ne itt tépelődj, hanem gyerünk, öltözz fel csinosan, keresd meg és őszintén mondj el neki mindent.

2012. febr. 28. 08:35
 18/29 A kérdező kommentje:
Pénteken akartam vele beszélni, de nem jött össze. Szerdán megteszem, csak annyira félek, hogy megint mellébeszélek, megint nem azt mondom amit akarok, ezért rágom át százszor és ezerszer, hogy mit mondjak, mit kérdezzek, hogy biztosan őszinte legyek, és nehogy már megint hülyeséget csináljak.
2012. febr. 28. 08:37
 19/29 anonim ***** válasza:
Én nem várnák most felhívnám ,hogy akarsz vele beszélni.de rögtön ha lehet!És mindent őszintén elmondanák....Kérném ,hogy adjon még egy esélyt.Ha ennyire szeretem a párom még meg is alázkódnák.Főleg ha én voltam a hibás.Egy probát megér.Csak öszintén .Végül is 3 évig éltetek együtt
2012. febr. 28. 08:51
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

8.35-ös vagyok!

Hát ne félj, és ne beszélj mellé. Figyi, itt nekünk tudsz őszintén beszélni, akkor pont azzal az emberrel nem akivel 3 évig éltél???

Ne készülj előre, ne írj beszédet, mert az éles helyzetek mindig felülírják azt. Majd a helyzet adja magát.

Ha most nem tudsz vele őszintén beszélni, lehet örökre elszalasztod a lehetőséget hogy újra együtt legyetek. Ne légy buta, és főleg ne légy gyáva!

A te életedről van szó, gyerünk és vedd a kezedbe az irányítást.

2012. febr. 28. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!