Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjak 4 évet a férjemre? Ti...

Várjak 4 évet a férjemre? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mit csináljak, 4 év nagyon sok idő, lehet, hogy teljesen meg fog változni a börtönben. Ő azt mondta, hogy ne várjak rá.

Nagyon sok adósságot hagyott Nekem, egyedül képtelen vagyok fizetni, ráadásul terhes vagyok. Munkát se tudok vállalni, nincs semmi végzettségem. Papíron fodrász vagyok, de sose dolgoztam fodrászként.

5 éve vagyunk házasok.

2012. aug. 8. 19:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
28%
én használnám a kapcsolatrendszerét. ki miből tudna nekem tanácsot adni, mit csináljak, ki tudna nekem jobb munkát, melyik pasi istápolna. nem látszik, de fel lehet állni, csak ne a depresszió kerülgessen, mert az csak levisz a padlóra. a férjed is ha egy talpraesett nőt látna, annak örülne, ezért enged el, hogy valósítsd meg magad valahogy, ha már ő "elcseszte" az életed. és igencsak fel kellene mutatnia valamit ahhoz, hogy én értékeljem őt.
2012. aug. 8. 22:58
 22/34 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ez nem úgy fog működni, hogy eldöntöd, hogy vársz rá és akkor fogsz is.

Vagy eldöntöd , hogy ne és akkor nem.

Ha találkozol valakivel az évek során aki "pótolja" őt talán még jobb is, úgyis együtt leszel vele.

Úgyhogy ez majd kialakul szerintem.

Bár a terhesség nagyban befolyásolja az egészet, így nyilván meg kell várnod tehát nem léphetsz le amerikába vagy akárhova a gyerek miatt, az már más kérdés, hogy mint felesége várod-e meg vagy csak mint a gyereke apja.

Szüleid nem tudnak segíteni az adósságokban vagy az ő szülei?

Más lehetőség nemigen jut eszembe, hisz gyerek mellett nem lehet jó állást vállalni.

Minden jót!

2012. aug. 12. 07:11
 23/34 anonim ***** válasza:
62%
Ha terhes vagy, akkor eleve nem is tudsz dolgozni, így addig költözz a szüleidhez vagy ahol tudnak neked segíteni. 4 év sok idő, rengeteg minden fog változni addig, most csak a babával törődj.
2012. aug. 12. 08:01
 24/34 anonim ***** válasza:
62%
terhesen pénzt keresni, eltartani magad, csomagolni a férjedet, egyszerűen lehetetlen. menj be hozzá egy beszélőre, és szépen tárgyaljátok át a dolgokat. erre igy ésszerű tanácsot nemigen lehet adni.
2012. aug. 12. 08:11
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom,mennyi pénzt sikkasztott,de eddig ebből éltetek?vagy mit csináltatok vele?Félre kellett volna tenni belőle (hülyén hangzik,de valami csak lett azzal a pénzzel)
2012. aug. 12. 08:42
 26/34 anonim ***** válasza:
87%
Ha tudtad ,hogy mit tesz akkor megvárod.Vagy legalább nem hagyod teljesen magára ebben a helyzetben.Szüleid vagy valaki nem tud segiteni,munka vagy pénzbeli segitégre gondolok.Ha nem tudtad,hogy miböl van a pénz,akkor joggal vagy csalódott,és csak azon múlik ,hogy megvárod e ,hogy megbocsátasz e neki,és szereted e még ennek ellenére,viszont 4 év kurv@ hosszú idö, és ez már biztos,vagy jó magaviselettel ,esetleg kevesebb lehet,szóval egy csomó dolgot nem tudni,igy nehéz véleményt irnom,csak tapogatozom.
2012. aug. 12. 09:04
 27/34 anonim ***** válasza:
29%
Hahó,te a gyerekét hordod a szive alatt ő meg azt mondta ne várj rá....szerintem a gyereket add örökbe,azt a pasit meg felejtsd el.
2012. aug. 12. 09:35
 28/34 anonim ***** válasza:
63%
azért örökbe adni egy kisbabát, aki semmiről nem tehet? ugye ezt nem gondoltad komolyan.
2012. aug. 12. 09:58
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség az nem betegség, miért ne lehetne dolgozni?

De talán elötte sem dolgoztál, mert nem volt rá szükségetek, és most sem lenne ha nem bukott volna le.

Amíg hasznod volt belőle addig jó volt, most mivel rajtakapták, ezért elötted is bűnözővé vált,addig nem? Amiből eddig hasznod volt, azt hirtelen megveted,sőt még azzal is vádolod, téged ilyen "szerencsétlen" helyzetbe sodort.

Van neked lelkiismereted?

Csak nem hagyom a társamat egyedül a bajban.

Semmivel sem vagy különb nála... sőt

Ronda betegség az esztelenség!

2012. aug. 12. 10:46
 30/34 anonim ***** válasza:
71%
Hát igen erre mondják azt hogy nehéz becsületesen élni de jó....
2012. aug. 12. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!