Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjak 4 évet a férjemre? Ti...

Várjak 4 évet a férjemre? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mit csináljak, 4 év nagyon sok idő, lehet, hogy teljesen meg fog változni a börtönben. Ő azt mondta, hogy ne várjak rá.

Nagyon sok adósságot hagyott Nekem, egyedül képtelen vagyok fizetni, ráadásul terhes vagyok. Munkát se tudok vállalni, nincs semmi végzettségem. Papíron fodrász vagyok, de sose dolgoztam fodrászként.

5 éve vagyunk házasok.

2012. aug. 8. 19:17
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
61%
Mit követett el, mert nem mindegy. És ha kijön, mi a garancia, hogy megint nem követ el valamit?
2012. aug. 8. 19:21
 2/34 anonim ***** válasza:
36%
Mit tett a férjed?
2012. aug. 8. 19:22
 3/34 anonim ***** válasza:
87%

Mondhatnám jól elcseszted, de a lecseszésem nélkül is lehet elég bajod. Dolgozni mindig lehet, nem mindenhez kell végzettség, nekem sincs mégis mindig van munkám, mellette meg tanulok is, hogy később jobb munkám is lehessen, neked is ezt ajánlom.

Hogy várj-e rá 4 évet, nem tudom, aki börtönbe került, az ő hibájából arra én nem várnék, mert nem érdemli meg.

2012. aug. 8. 19:24
 4/34 anonim ***** válasza:
44%
ha szereted várj rá szerintem, nem tudsz a szüleidhez költözni?
2012. aug. 8. 19:26
 5/34 anonim ***** válasza:
90%
Ha terhes is vagy,akkor szerintem most ne ezzel foglakozz. Alakítsd ki úgy az életed,hoyg egyedül kell várnod a picit,amit lehet biztosíts be már most. Az pedig hogy jön e majd valaki az életedbe,az majd a jövő zenélje,és majd akkor eldöntöd mit szeretnél, mi a legjobb majd akkor nektek.
 6/34 anonim ***** válasza:
60%
utolsó vagyok, és ha megszülöd a kicsit, ők vigyáznak rá, te meg keresel vmi melót pl egy gyárban.
 7/34 A kérdező kommentje:

Sikkasztás miatt van börtönben.

Gyári fizetésből, hogy tudnék havi 350 000 forintot kifizetni?

2012. aug. 8. 19:31
 8/34 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is először a kicsire koncentrálj, aztán meglátod mi lesz. Havi 350 ezret nem tudom gyerek mellett, hogy kereshetnél, nem tudsz eladni valamit, kocsit stb., talán egy ideig elég, a 4 év meg lehet kevesebb lesz, ha jó a magaviselete.
2012. aug. 8. 19:35
 9/34 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem tudod fizetni akkor a házat is elvehetik.
2012. aug. 8. 19:49
 10/34 anonim ***** válasza:
37%
A pénzt nem dugta el a férjed?
2012. aug. 8. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!