Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Várjak rá? Ne várjak?

Mit tegyek? Várjak rá? Ne várjak?

Figyelt kérdés

Adjak időt vagy ne?

Egyedül élek 10 hónapja (van két kisgyerekem), a férjem lelépett egy másik nővel.

Két hónapja jött az életembe egy férfi, szimpatikus volt, jókat beszélgettünk (neten). Ő több éve külön él a feleségétől van egy fia. Időközben adódott egy kapcsolata is ami nem épp a legjobb(? elmondása szerint-).

kicsivel több mint egy hónapnyi levelezés után le is feküdtünk egymással.

Igaz nem ámított, elmondta ez van, megbeszéltük haveri alapon szexelünk, de ebből bármi lehet.

Én viszont két alkalom után úgy érzem ezt a típusú kapcsolatot nem nekem találták ki, én nem érzem jól magam szeretőként....meg megmondom őszintén érzelmileg belebonyolódtam kissé...és be vagyok tojva attól hogy ha jobban beleszeretek nem leszek képes majd kirugni és csak szenvedni fogok, Ő meg jól jár a két nővel, esze ágában se lesz otthagyni a nőjét.

Szeretném megtalálni a párom, aki az enyém, akire nem kell hetente várni.

Ha kirakom úgymond tuti megint jó darabig egyedül leszek, mert 2 gyerekkel nem kapkodnak az ember lánya után a pasik.... -mondjuk megszoktam-

vagy adjak még egy kis időt? Hátha dönt?

hát nem tudom.

10 éve nem ismerkedtem nincs rutinom sem meg semmi....

Ti mit tennétek? Várnátok még egy kicsit?

2012. jún. 30. 06:59
 1/9 A kérdező kommentje:

ja annyit még, mióta volt szex, érdeklődik ugyan naponta gyakorlatilag de azért érezhetően lecsengett a kíváncsiásg részéről, most meg irta hétvégén nem is jelentekzik...szóval szerintem

hát palira lettem véve. Ez megerősít abban: szerintem mennie kel....

2012. jún. 30. 07:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy bizony! Ne fuss olyan kocsi után, ami nem vesz fel! Ennek annyi, vedd tudomásul. Valószínű, hogy nem tettél rá olyan mély benyomást, hogy ott hagyja miattad a nőjét. Gerinctelen egy ember, aki a szeretőjét megcsalja.
2012. jún. 30. 07:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ne haragudj, de ezek az internetes ismerkedés szerintem akkora egy kamu!!!Nekem is van ismerősöm aki ezt csinálja, és folyamatosan "palira" van véve!Az ember azt állít amit akar aztán kész.Ez, hogy veled csalja a jelenlegi nőjét, ez is mutatja, hogy milyen ember.(egyébként 10-ből 9 pasi azt mondja ilyen oldalakon, hogy "jajj annyira szörnyű a jelenlegi kapcsolatom, DE ezért meg azért nem tudok lépni...")Már bocsánat, de ha nem érzem jól magam egy kapcsolatban, akkor tovább lépek, és nem kefélgetek ide-oda...

Ennek ha folytatod (folytatnád), nem lesz jó vége.Egyértelmű, hogy kihasznál.Tudja, hogy 2 gyerekkel nehéz párt találni, és ezt kihasználja és szerintem úgy van vele, hogy úgy sem lépsz..Hagyjad az ilyeneket komolyan.Lehet nem is csak veled találkozgat, hanem vagy másik 5 nővel is..

2012. jún. 30. 07:10
 4/9 A kérdező kommentje:

internetes játék fórumán ismertem meg nem társkresőn, oda eleve nem is megyek fel...

de ez lényegtelen is.

2012. jún. 30. 07:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát igen lényegtelen!Mert internet ez is meg az is!!!Nekem egy kutya...
2012. jún. 30. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem irtad volna hogy erzelmileg is kezdesz belebonyolodni, akkor azt irnam hogy: Hagyd öt talomban, keress mast. Ha latja hogy nem ragaszkodsz hozza es ugyanazok a jogok(parkerses, masik partnar)illetnek meg teged is szerintem ujra elkezdene erdeklödni.

De igy...Haat inkabb ints neki bucsut es keress mast. Nehez persze, de nem remenytelen. Ismerek 2 es 4 gyerekes anyukakat akik tök jo pasit fogtak maguknak.

Sok sikert!

2012. jún. 30. 08:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Sza 6-os vagyok.

Ezzel nem azt akartam mondani hogy tedd feltekennye. Csak gondolom tudja hogy gyerekeid vannak es lehet hogy ezert is tart mostanaban tavolsagot. Talan attol fel hogy apucit akarsz fogni. Ha latja hogy nem görcsölsz ra a dologra megnyukszik es lehet hogy eszrevetlenül ott ragad.

2012. jún. 30. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne várj rá, kezdj új fejezetet, elmondom miért:

Így te is jobban jársz, mert nem kínzod magad, ill. lehet rá fog jönni, hogy hiányzol neki és majd keres ő. Ha pedig mégsem, akkor nem csinálsz hülyét magadból azzal, hogy futsz utána feleslegesen.

Voltam hasonló helyzetben, szerintem tőle nem igazán számíthatsz komoly kapcsolatra. Ha csak haveri alapon szexeltek, akkor ez így neki kényelmes, mert van szex, de mellette - látod - éli az életét. Tedd te is ugyanezt.

Szerintem ő inkább csak kedvel, mintsem szerelmes beléd.

Ne aggódj, találkozol még rendes férfival és meglepően sokan szeretik a gyerekeket is, és elfogadják, hogy "csomagban" vagytok, jár melléd a két kicsi is. :))

És ezt nem csak úgy mondom, számtalan kapcsolatom ért véget amiatt, mert én nem akarok gyereket, a párjaim pedig akartak. Manapság már szerintem több pasi vágyik gyerekekre és családra, mint amennyi nem.

Jobban jársz, ha lezárod ezt a kapcsolatot. Csak kevés ember képes érzelmek nélkül kezelni, a legtöbben belebonyolódnak aztán hónapokig szenvednek miatta.

Egyébként ezt rettentő gyakori, hogy van egy kapcsolata, ami annyira nem jó de mégsem szakít, de közben lefekszik mással is. Így lényegében ő szinte mindent megkap (igaz két helyről), szóval nem sürgető számára, hogy rendezze a dolgokat. Ilyen emberre ne várj.

Ha ezeket is közli/megbeszéli veled, hogy éppen van egy kapcsolata, akkor ő haverként kezel, nem szerelmes beléd.

Nyugodtan felnézhetnél pár normálisabb társkereső oldalra, akadnak rendes férfiak is, akik munka mellett nem érnek rá ismerkedni, vagy épp ők is elváltak és nem jártasak benne.

Na de én azt javaslom neked, hogy merülj el a gondolataidnak, találd ki mire vágysz, mit szeretnél. Találj egy hobbit, amivel otthon is tudsz foglalkozni a gyerekek mellett, beszélgess a barátaiddal, vagy járj fel fórumokra (pl. a hoxán is jókat szoktak beszélgetni, oda sok anyuka jár, akikkel gyorsan lehet találni közös témát), és fordíts időt magadra is, néha tornázz, csináltasd meg a frizurád stb, hogy csinosnak érezd magad.

A pasassal beszélgess, ha érdeklődik, de egyelőre ne számíts többre és ha kérdezi mi van veled, nyugodtan mondd el, hogy jól érzed magad és elfoglalt vagy (pl. mert van egy új hobbid, ami érdekel vagy te is találkoztál valakivel).

2012. jún. 30. 08:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziazstok!

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek!

Reggel aztán fél kilnec körül megirtam neki, hogy nem tudok ebben igy tovább maradni..tudom nem szép, hogy levélben meg személyesen kellett volna, de egyszerűen kikivánkozott belőlem.

Leirtam mindent, hogy én ezt ahelyzetet megalzónak tartom és nem vagyok partner benne még akkor sem ha egyedül mardok. Inkább egyedül mint így.

Szóval én részemről pontot tettem az ügy végére. Barátok lehetünk semmi több.

És utána meg is könnyebbültem, azt hiszem jól cselekedtem.

Mindenkinek minden jót!

2012. jún. 30. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!