Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várják el apáék, hogy...

Miért várják el apáék, hogy mindig ugráljak, amikor semmi se jó nekik?

Figyelt kérdés

Sokszor próbálok a kedvükben járni,nehogy megint én legyek a lusta hülye,aki mindig henyél. Amikor nincsenek itthon, felporszívózok,elmosogatok,felmosok,rendet rakok,ilyesmi,de mindig találnak valamit,ami rossz...

Ma például elmentek boltba,én meg ugye a fent írtakat is megcsináltam. És csak miután már a felmostam,akkor jutott eszembe,hogy óóóó bakker,anyám meg reggel felmosott előttem...de már mindegy volt,gondoltam adfdig felszárad. Csakhogy ők hamarabb értek haza,mint mielőtt felszáradt volna a padló,ezért apám már megint az én fejemet ordibálta le,hogy milyen szar vagyok,és amit én csinálok,az mindig csak rossz,és hogy olyan irritáló vagyok,hogy amikor jót akarok,akkor is csak mindent elcseszek,és ha már direkt valami rosszat csinálnék,az valami világvége szerű katasztrófa lenne. Ezenkívül piti dolgokért is én kapok,már hetek óta szinte minden éjjel arra kelek fel az éjszaka közepén,hogy álmomban sírtam. Legutóbb azt álmodtam,hogy a nővérem rajtam keresett valami madzagot,és ilyen tipikus flegma hangon mondta,hogy biztos én tettem el,én meg kicsit felemeltem a hangomat,hogy miért kell mindig mindent rám fogni,ezért apám megvert. És a legviccesebb az egészben,hogy tök élethű volt,mert tényleg mindig ilyen kis szarságok miatt kapok ki...Pedig tényleg próbálok kedves lenni,meg minden,de így is mindig én vagyok a rossz,a fekete bárány,a nővérem meg az imádott Istenség -.-"

Engem már azért leordibálnak,mert a nővérem papucsa volt pont kéznél...vagyis lábnál,ezért azt vettem fel arra a durván 5 másodpercre,amíg felhoztam az ásványvizemet,de ő meg az én pólóimba megy el dolgozni,és abba izzad bele...jah és a kedvenc pólómba,amibe eljárt párszor dolgozni,már ki is sajátította,hogy az mostmár az övé.És persze,amikor ráordítottam,amikor először megláttam rajta a kedvenc pólómat,hogy mit csinál az én ruhámban,azért is engem pofozott fel az apám...És csak úgy mellékesen merem megjegyezni,szerintem egyáltalán nem mindegy,hogy rám az 50 kilómmal rám jönnek a ruhák,rá meg 60 kilósan alig.

Már annyira unom,hogy mindenért én vagyok a hibás

Arról nem is beszélve,hogy apám rendszerint elfelejti a szülinapomat és a névnapomat,és nem is,hogy ajándékot nem kapok,mert azt még megértem,hogy nem akarnak pazarolni drága ajándékokra,de legalább annyival megtisztelne,hogy odalökné egyszer,hogy -Boldogat,b.szki,vagy valami... Amikor a nővéremnek névnapja vagy szülinapja van,nyalni kell a s.ggét,persze amikor a névnapomon megjegyeztem neki,hogy amúgy ma van a névnapom,ilyenkor illik felköszönteni a másikat,főleg,ha az a testvéred... csak annyit mondott,hogy -Ki nem szarja le?

Mit tettem,ami miatt így utálnak? Akkora nagy világméretű problémát okoztam ezzel,hogy másodjára is felmostam? Ti mit gondoltok erről?

14/l

2012. aug. 5. 00:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja amúgy a nővérem 26 éves,már ha ez számít
2012. aug. 5. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Elég gyerekesen viselkedik, én jól pofán verném.(persze, ezt nem teheted meg, mert akkor is te lennél a szar alak)szerintem vágj vissza nekik gúnyosan.. vagy nem is tudom ilyenkor mit lehet tenni, csinálj úgy mintha nem érdekelne téged, vagy szólj az anyukádnak.vagy egy-egy vita során kérdezd meg tőlük hogy a tesódat 'mért szeretik jobban'.:)
2012. aug. 5. 00:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Anuykád mit gondol erről? Ha ez így van, akkor lehet nem te vagy a hibás, és mivel nem említetted anyud gondolom vele jóban vagy, mindenképp vele beszélj
2012. aug. 5. 00:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de igazából anyám csak adja apám alá a lovat...amikor hazajöttek,anyám volt az első,aki elkezdte ezt az egész szitkozódást,hogy milyen hülye vagyok,hogy felmostam.

Azt,hogy megkérdezem apámtól,miért szeretik jobban a nővéremet,szerintem kipróbálom,bár nem hiszem,hogy eredményes lesz,mivel apámnak van ez az idegesítő szokása,hogy amikor nem akar válaszolni valamire,esetleg tudja is,hogy igazam van,úgy tesz,mintha ott se lennék. Ha meg nem hallja tőlem a tv-t,vagy egyszerűen csak idegesítem,hogy már vagy 2 perce kérdezgetem,püff egy pofon és el van intézve szerinte.

2012. aug. 5. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szegénykém:S

Azért még enni adnak? ... én vissza vágnék a tesómnak:

26 évesen itt rohadsz,és nem költöztél el te nok szégyene? ilyesmi? felvenném a cuccait ami tetszik,ha apám pofon vágna mondanám: a jo budos kur.a anyádat,és kihívnám a rendőrséget.. elvitetném őket. mindent elmondanék!! én megtettem "apámmal" azóta nincs velünk :D anyám sem tudott mit cisnálni vele,ütött minket. hülyeségekért. mondtam a jo budos ku..a anyádat utod meg még1x,és elvitték :D am írj privit,ott tudunk beszélni nyugodtan:) ismerem a helyzetet. am 15L

2012. aug. 5. 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Kevesebbet csinálj, és kisebb lesz az elvárásuk, nekem is ismerős a szitu :D vagy csinálj egy kva nagy baromságot illetve körözd le a nővéred mindenben :D és ha kötözködnek vagy összehasonlítanak vele, akk felhánytorgathatod a hibáit is. rám mindig azt mondták akármit csinálok, h egésznap gépeztél mi -.-" amikor én is megcsináltam mindent. Szerintem az összes szülő csak arra akar nevelni, h felnőt korodra legyen annyi benned, h dolgozol, akk is ha van szabad időd, mert nem akarják, h a lányuk egy "putriban éljen"
2012. aug. 5. 00:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Jaj!26 éves?Jézus anyám!Akkor annak a nőnek elmentek otthonról..szerintem csukassátok le a bolondok házába.Apád meg idegbeteg úgy,ahogy van..rossz gyerekkora lehetett,sajnálom is.Anyud valószínűleg nem meri fékezni,bár lehet,hogy ő se látja annyira a dolgokat.

Miért várják el?Mert a kicsit a legegyszerűbb csicskáztatni,meg a gyereket kell hülyének nézni,akinek "sosem lehet igaza"..-.-"

Az utóbbi dumát ne félj,én is megkaptam,de hányszor,főleg az utóbbi két évben!10 éves koromig a komoly témákba beavatva se lettem itthon,én mindent a suliból meg a netről tudok,amit tudok..

Nem tudtam szocializálódni,mert a sértegetéseket szoktam meg,engem nem szeretnek az emberek,mert megszoktam,hogy leugatnak és mindig sérelemnek veszek mindent..

16/L-ha gondolod,írj,de ez csak ilyen felajánlás,semmi nem kötelező alapon.:)

2012. aug. 5. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!