Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőnek szerintetek is...

Egy nőnek szerintetek is mindig, mindenkor a férjének/párjának kell a legfontosabb embernek lennie az életében?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nőnek akkor is a párja vagy férje legyen a legfontosabb, ha gyerekük születik és ez alól csak az adhat felmentést, ha a másik megbocsáthatatlanul vét a szövetségük ellen!
2012. aug. 8. 08:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet feltétlenül. Szerintem például a gyereknek legalább ugyanannyira fontosnak kell lennie, illetve normális esetekben a szülőknek is majdnem annyira. Ez a felmentés, meg stb meg olyan fura, mintha ez kötelező lenne. Ha így érez akkor jó, de erre nem lehet senkit kötelezni...
2012. aug. 8. 09:15
 12/61 anonim ***** válasza:
8%
Nekem van egy csodálatos férjem, akit imádok és egy gyermekem aki mindennél fontosabb. Tehát anyaként szerintem a gyermek áll az első helyen, érte feláldoznám szélsőséges esetben a szerelmem, fordítva már biztosan nem, pedig sokan megteszik....Egyéni, hogy kinek ki a fontos. Azt hiszem a gyermek a legfontosabb a világon, mindent háttérbe szorít.
2012. aug. 8. 09:20
 13/61 anonim ***** válasza:
82%
Egyformán fontos a férj és a gyerek is! Szeretni kell őket,de nem lehetnek fontosabbak az apánál! Ahol a gyerek fontosabb,ott hamar tönkre mehet a házasság. Ez pedig a gyereknek sem jó. Nem kell imádni a gyereket,csak okosan nevelni. Ha a gyerek az első,mikor kamasz lesz,akkor anyafüggő lesz. Ez a későbbi párkapcsolatát könnyen tönkre teheti.
2012. aug. 8. 09:24
 14/61 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy már valaki írta, más szeretet fűz mindenkihez. A gyerekemet is máshogy szeretem, meg a férjemet. Nem jobban, vagy kevésbé, pusztán máshogy.

És mindkettő ugyanolyan fontos!

2012. aug. 8. 09:28
 15/61 anonim ***** válasza:
94%
Nekem még nincs gyerekem, de a párom a párom, gyerekkel és gyermek nélkül is. Szerintem nem kell rangsort állítani, hiszem, hogy ugyanannyira lehet szeretni a két embert, csak más síkon. :)
2012. aug. 8. 09:33
 16/61 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ilyen feltétlenül, hogy a legfontosabb. Fontosak a szülők, a férj és a gyerek is, de mindegyik más miatt. Mindegyiküket máshogy is szereti a nő.

Viszont szerintem nem a legjobb dolog, ha mindenek előtt a gyerek áll, mert az hosszú távon nem jó a gyereknek sem. Könnyen átfordulhat a szeretet ajnározásba, a férj háttérbeszorulásába, pedig a gyereknek az a legjobb, ha látja, hogy a szülei szeretik egymást.

Tehát én azt mondom, hogy alapvetően a férj és a gyerek egyformán fontos, különös figyelemmel kell lenni a férj felé is, mert a gyerek érkezésével gyakran mellőzve érezhetik magukat.

2012. aug. 8. 09:33
 17/61 anonim ***** válasza:

A 9-es válasszal értek egyet. Nincs fontossági sorrend, mindenkit másként szeretsz.

De tudok olyan történetről a családomban is, ahol a nőnek a férje volt az előrébb való a gyerekeinél és ennek a gyerekek itták meg a levét. Felnőtt korukban is fájó pontjuk maradt, hogy az anyjuk hitelesebbnek tartotta a férjét, mint őket.

2012. aug. 8. 09:35
 18/61 anonim ***** válasza:

ezzel a mindig mindenkorral vitatkoznék...Menjünk el a szélsőségek felé,anyuka szerelmes,apuka meg egy agresszív állat/pedofil,stbstb..Ebben a helyzetben is a férfinak kellene fontosabbnak lenni?kétlem...

Nekem a gyerekem a legfontosabb,ha szigorúan vesszük,hisz ha a férjem olyat tenne,ami neki árt,szó nélkül válnék.DE,ez nem azt jelenti,h elhanyagolom a férjem,nem vagyok"babóka függő",ahogy itt írta valaki,a férjemre is jut időm,nem ment az agyamra az anyaság,de kétlem,h mondjuk a fent leírt kényes esetekben a férjem kellene,h fontosabb legyen,ott már szerintem súlyos gondok vannak a nő agyával,ahol igen..és itt a ffi nem a nővel kötött szövetség ellen vét..

2012. aug. 8. 09:43
 19/61 anonim ***** válasza:
4%
Ezzel nem értek egyet. Az én életemben a legfontosabbak az édesanyám és a gyermekeim. Utánuk következik a férjem. "Szerintem egy nőnek akkor is a párja vagy férje legyen a legfontosabb, ha gyerekük születik és ez alól csak az adhat felmentést, ha a másik megbocsáthatatlanul vét a szövetségük ellen!" Ezt a borzasztó mondatot honnan szedted?? Hány éves vagy?
2012. aug. 8. 09:59
 20/61 anonim ***** válasza:
Olvasgatva a gyakorikerdesek közvéleményének alakulását itt és más kérdéseknél, meg kell állapítanom, hogy a férjek állnak vesztésre. Először is, a párok/férjek valami csereszabatos lények egy bizonyos réteg szemében. Ha valaki itt beír egy olyan kérdést, hogy párom/férjem a szemével nőt néz, SMS-st kap, gépen játszik, böfög, horkol, stb. bármit tesz, akkor azonnal kap 80%-ban olyan választ, hogy dobd ki, öld meg, jelentsd fel, veresd agyon stb. Még csak részleteket sem kell ehhez senkinek tudni, meghallgatni a másik felet, lapát és kész! Ebből az következik, hogy a válaszolók túlnyomó többségének ez a véleménye, bárminemű "fegyelmezetlenség" esetén a férfi bukik és száműzött és a többségnek ez a normális. Ha gyerek követ el valamit, természetesen nem űzné el senki, inkább elkezd tanácsokat osztani, hogy melyik gyermekpszichológus melyik könyvének melyik fejezetéből kellett volna nevelni az utódot. Szóval, azt hiszem, férjnek lenni kockázatosabb pozíció, mint gyereknek.
2012. aug. 8. 10:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!