Egy nőnek szerintetek is mindig, mindenkor a férjének/párjának kell a legfontosabb embernek lennie az életében?
Ahogy már valaki írta, más szeretet fűz mindenkihez. A gyerekemet is máshogy szeretem, meg a férjemet. Nem jobban, vagy kevésbé, pusztán máshogy.
És mindkettő ugyanolyan fontos!
Szerintem nincs ilyen feltétlenül, hogy a legfontosabb. Fontosak a szülők, a férj és a gyerek is, de mindegyik más miatt. Mindegyiküket máshogy is szereti a nő.
Viszont szerintem nem a legjobb dolog, ha mindenek előtt a gyerek áll, mert az hosszú távon nem jó a gyereknek sem. Könnyen átfordulhat a szeretet ajnározásba, a férj háttérbeszorulásába, pedig a gyereknek az a legjobb, ha látja, hogy a szülei szeretik egymást.
Tehát én azt mondom, hogy alapvetően a férj és a gyerek egyformán fontos, különös figyelemmel kell lenni a férj felé is, mert a gyerek érkezésével gyakran mellőzve érezhetik magukat.
A 9-es válasszal értek egyet. Nincs fontossági sorrend, mindenkit másként szeretsz.
De tudok olyan történetről a családomban is, ahol a nőnek a férje volt az előrébb való a gyerekeinél és ennek a gyerekek itták meg a levét. Felnőtt korukban is fájó pontjuk maradt, hogy az anyjuk hitelesebbnek tartotta a férjét, mint őket.
ezzel a mindig mindenkorral vitatkoznék...Menjünk el a szélsőségek felé,anyuka szerelmes,apuka meg egy agresszív állat/pedofil,stbstb..Ebben a helyzetben is a férfinak kellene fontosabbnak lenni?kétlem...
Nekem a gyerekem a legfontosabb,ha szigorúan vesszük,hisz ha a férjem olyat tenne,ami neki árt,szó nélkül válnék.DE,ez nem azt jelenti,h elhanyagolom a férjem,nem vagyok"babóka függő",ahogy itt írta valaki,a férjemre is jut időm,nem ment az agyamra az anyaság,de kétlem,h mondjuk a fent leírt kényes esetekben a férjem kellene,h fontosabb legyen,ott már szerintem súlyos gondok vannak a nő agyával,ahol igen..és itt a ffi nem a nővel kötött szövetség ellen vét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!