Egy nőnek szerintetek is mindig, mindenkor a férjének/párjának kell a legfontosabb embernek lennie az életében?
"A husodbol-veredbol van, szinte mintha te lennel."
Tehát akkor önmagadat szereted a gyerekben. Ha örökbefogadott lenne, nem szeretnéd ennyire?
Értem, mit mondasz, kérdező, és valamennyire egyetértek. Szerintem azért kell egymást szeretni, mert ők egy pár. Ők megvoltak egymásnak a gyerek előtt, meglesznek egymásnak, mikor a gyerek kirepül, és a gyereknevelés egy olyan kaland volt nekik, amire együtt vállalkoztak, együtt élték meg.
5 el értek egyet.
Bár nincs még gyerekem, de nem tudom elképzelni,hogy valakinek egy pasi fontosabb legyen a gyerekénél....
Elég szar volt elvilsnem, ahogy anya szinte bejelentés nélkül ideköltöztette 6 éve a szerelmétakit előtte pár hónappal ismert meg....nagyon kiakadtam, és én ilyet soha nem tennék.....megbeszélném a gyerekemmel, s ha nem is fogadja el de a pasi az igazi, várnék, de nem rontanék ide vele....ez nem tudom, hogy otobaság, vagy annak a jele h utál engem :/ de én ilyen szörnyű dologgal sha nem bántanám a gyerekem...Vagy ha valaki bántja, nem bratyiznék utána vele, ahogy az enyém csinálja olyanokkal, akik bántottak engem...akár fiizkailag...
Nekem például nincs legfontosabb ember az életemben...
Fontos a párom, a szüleim, a legjobb barátom, de máshogyan fontosak!
A Kérdezővel értek egyet, bár kissé átfogalmaznám, mondjuk: ...egy EMBERNEK akkor is a párja... mert hát ez nem nemhez kötött, ugyanúgy ismertek a babóka-függő nők, mint az anyuciról leszakadni képtelen férfiak... n.b. az első általában előzménye a másodiknak, a babóka-függő nők gyermekeiből lesznek az anyuci-dependens férfiak.
A másik, hogy a "KELL" szó tényleg megtévesztő kissé, az érzelmeknek nem lehet parancsolni... mondjuk inkább úgy, hogy egy párkapcsolat akkor IDEÁLIS, ha a feleknek a párjuk a legfontosabb. Ha ez borul, természetesen az, aki harmadik, negyedik, akárhanyadik lett, idővel lépni fog, hogy megtalálja a valódi PÁRJÁT, akinek ő az első... és majd jön a válás-rovatba a kérdés, hogy "egyedül maradtam a 2 éves gyerekkel, mit csináljak?" vagy "az anyósom ígymegúgy..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!