Szülők, ti adnátok pénzt a gyereketeknek fogamzásgátlóra?
Az én szüleim nem adnak.
Nem kapok zsebpénzt sem, 1 ft-om sincs. Barátom fizeti jelenleg, de elég drága, elég nehezen tudja összehozni.. Így nyáron könnyebb, mert megyek dolgozni, de ebből a pénzből kell vennem pl ruhákat is, mert már 2 éve nem vettem...
A szüleim hajthatatlanok. De miért? Ti sem adnátok a gyereketeknek erre pénzt?
17/L
Olcsóbb az óvszer? :O
Ezt azért nehezen hiszem el, még ha mondjuk nem durexet vagy vmi drágát használsz akkor is kb. 1500 Ft egy 10 darabos pakk. Ebből úgy sejtem egy hónap alatt elfogyhat 3 doboz, ha magamból indulok ki, az már 4500, a tabi meg nincs 4500 Ft egy hónapra (persze nem mind1 milyen, de nem kell itt sem a legdrágábbat venni)
Ja és én adnék a gyerekemnek pénzt, hogy a kérdésre is válaszoljak ^^
Zsebpénzt sosem kaptam. Ha felhoztam a témát, akkor azzal a feltétellel adtak volna, hogy suliba is abból kell megvennem a kaját, stb-t, meg a tisztálkodószereket is. Így inkább nem fogadtam el.
Kb 2 évvel ezelőttig mindent megvettek, amit kértem, de sosem éltem vissza ezzel. Fél évente kértem 1-2 pólót, nadrágot, ilyesmiket, amikor már a régit elhasználtam.
Ráadásul hüvelygyűrűt használok, 3 hónapra 9.500-10.000 ft. A tablettáktól hasmenésem volt, így nem is védett...
Sosem értettem azokat a szülőket akik erre sajnálják a pénzt... Nagyon komolyan leülnék velük beszélni, csak úgy hogy mégis... mi az oka hogy nem ad??? Ez komolyan érthetetlen számomra.
Én adnék amúgy.
Szerintem állj a szüleid elé és komolyan kérdezz rá hogy miért nem adnak rá pénzt? Esetleg már ennyire vágynak arra hogy nagyszülők legyenek? Kíváncsi vagyok mi lenne erre a válaszuk.
Hát az a 2900-as 3 havi szerintem olyan is.. Magas hormontartalmúakra van tb támogatás, azért olcsóbbak..
De nem tablettát szedek.
akkor marad a petting vagy a suli melletti diákmunka.
Én adnék neked pénzt rá. Az unokahúgomnak is én vettem élete első doboz óvszerét, mikor eljött az idő, mert az anyja... :S, néha előfordult ,hogy kért erre pénzt és mivel az anyja olyan ,hogy elszedi ha kap, ezért mindig gumit vettem nekik.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!