Miért nincsenek rám tekintettel soha itthon?
Annyi ilyen dolog történt már, de most leírom pl a mait hogy értsétek, miről van szó...
Kb 1,5 órája szóltam a többieknek, hogy légyszíves nézzék kicsithalkabban a tv-t, mert szeretnék kötelező olvasmányt olvasni. Amúgy ők az alsó szinten vannak, én meg a felsőn, de papírvékonyak a falak..
Hát konkrétan sz@rnak rám, ugyanúgy nézik hangosan a tv-t, apa jelenleg üvöltve beszél a telefonba legalább fél órája, mintha valami sükettel beszélne..
Én meg így nem tudok olvasni, mert zavar. Szóval már 1,5 órája ülte az ágyon, várva, hogy apa abbahagyja a telefonálást.. De semmi. Hiába szóltam újra, semmi.
Ilyen dolgok miatt évközben tanulni se tudok, mert zavar. Nem tudok figyelni, idegesít...
És ez csak 1 dolog volt, amiből kiderül, hogy sz@rnak rám...
Miért nem lehet tekintettel lenni rám is? Vagy tényleg nagy dolgot kérek?...
17/L
De nem érted, hogy nem csak erre alapozok?
Van 2 nyelvvizsgám, színötös érettségire hajtok, OKJ-s képzéseket fogok letenni, akkor szerinted erre alapozok? Gratulálok.
Akkor olvass már vissza, te szerencsétlen.
Nem hiszem el, hogy ennyire nehéz felfognod, hogy NEM ERRE ÉPÍTEK. Világos?
Tényleg van, aki komolyan veszi szegényt? Ugyan már.
Ha meg igaz is kérdező. Majd kirúgnak, amilyen hisztis vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!