Miért nincsenek rám tekintettel soha itthon?
Annyi ilyen dolog történt már, de most leírom pl a mait hogy értsétek, miről van szó...
Kb 1,5 órája szóltam a többieknek, hogy légyszíves nézzék kicsithalkabban a tv-t, mert szeretnék kötelező olvasmányt olvasni. Amúgy ők az alsó szinten vannak, én meg a felsőn, de papírvékonyak a falak..
Hát konkrétan sz@rnak rám, ugyanúgy nézik hangosan a tv-t, apa jelenleg üvöltve beszél a telefonba legalább fél órája, mintha valami sükettel beszélne..
Én meg így nem tudok olvasni, mert zavar. Szóval már 1,5 órája ülte az ágyon, várva, hogy apa abbahagyja a telefonálást.. De semmi. Hiába szóltam újra, semmi.
Ilyen dolgok miatt évközben tanulni se tudok, mert zavar. Nem tudok figyelni, idegesít...
És ez csak 1 dolog volt, amiből kiderül, hogy sz@rnak rám...
Miért nem lehet tekintettel lenni rám is? Vagy tényleg nagy dolgot kérek?...
17/L
nem nyafogok, a kutyák nem az én állataim, félek tőlük, nem szeretem őket, a saját állataimmal napi 5-6 órát foglalkozok. :) Erről ennyit.
13 évesen k*rválkodtam, csak mert volt egy barátom, akivel akkor max egymás kezét fogtuk? gratulálok, észlény!
Különben nem gazdagok, nem csak az övék a cég, ők nem profitálnak annyit belőle, de már le van beszélve, hogy ott fogok melózni.
Nem tudom, miért kell ennyire rosszindulatúnak és kötekedőnek lenni. Fáj, hogy a saját életed sz@r és rajtam töltöd ki.. Köszi, de én nem vagyok erre kíváncsi.
Egy értékesítőnek miért szükséges a jó érettségi? Azért még egy kicsit nőj fel és ne másra alapozva építsd a jövődet.
Ha most nincs értékesítő, és megtudják oldani, akkor neked miért fizetnének 300.000 Ft.-ot. Vagy mégis mit kéne értékesítened?
"Nem szeretnék beállni a diplomás munkanélküliek sorába, a szüleim sosem erre neveltek,hogy csak diplomával lehetek ember. :)"
Protekcióval nagyon könnyű munkát találni, minden végzettséggel.
Most a barátom apja értékesít, csak így alig bírja, mert nagyon sok neki. Viszont nem talál olyat, aki nagyon jól beszélne franciául, ezért is gondoltak rám.
Különben külföldön kell majd népszerűsítenem egy terméket, nem mondom, hogy melyiket.
Nem gazdagok? :D Apuka végzi az értékesítést: 300.000 forint. Mellette a saját munkáját, ami legyen mondjuk 200.000 forint. Ha anyukának is ennyi a fizetése, és a barátodnak is, az röpke havi 900.000 forint. Ez eleve nagy pénz, de ha hozzátesszük, hogy te otthon nyomorogsz a papírvékony falú házikóban, akkor te igenis szegény vagy hozzájuk képest. Most pedig rájuk építed a jövődet: ugyanúgy élősködni fogsz azon a családon, mint most a saját családodon.
Nem hiszem el, hogy van állatod, mert azok is zajt okoznak, nem bírnád elviselni őket.
Oké, felőlem gondolj amit akarsz, én nem fogok magyarázkodni. És egy sima tv-nézéssel nem lett volna gond. Olvasd már el, amit írtam.
Amúgy tényleg, nincs 4 nyulam, 2 cicám. Csak beképzelem.
17 évesen 4 éve együtt... ez olyan megmosolyogtató. Ilyenkor mutatkozik meg, hogy milyen fiatal vagy még.
Egyébként középiskolában nem kell nagy agy ahhoz, hogy színötös legyél.
Menj át tanulni a barátodhoz.
Bármit írok, az megmosolyogtató, mert ti mindig a rosszat keresitek az emberben.. Annyira szomorú ez szerintem. Annyi kérdezőt lehordtok a sárga földig hogy az valami hihetetlen. Én nem hiszem el, hogy ti vagytok azok az emberek, akikkel egy buszon utazok, és ki sem nézném belőlük, hogy ennyire gonoszak és rosszindulatúak.
Szerintem ez szomorú, sajnállak is titeket, hogy ilyenek vagytok.. De mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!