Miért nincsenek rám tekintettel soha itthon?
Annyi ilyen dolog történt már, de most leírom pl a mait hogy értsétek, miről van szó...
Kb 1,5 órája szóltam a többieknek, hogy légyszíves nézzék kicsithalkabban a tv-t, mert szeretnék kötelező olvasmányt olvasni. Amúgy ők az alsó szinten vannak, én meg a felsőn, de papírvékonyak a falak..
Hát konkrétan sz@rnak rám, ugyanúgy nézik hangosan a tv-t, apa jelenleg üvöltve beszél a telefonba legalább fél órája, mintha valami sükettel beszélne..
Én meg így nem tudok olvasni, mert zavar. Szóval már 1,5 órája ülte az ágyon, várva, hogy apa abbahagyja a telefonálást.. De semmi. Hiába szóltam újra, semmi.
Ilyen dolgok miatt évközben tanulni se tudok, mert zavar. Nem tudok figyelni, idegesít...
És ez csak 1 dolog volt, amiből kiderül, hogy sz@rnak rám...
Miért nem lehet tekintettel lenni rám is? Vagy tényleg nagy dolgot kérek?...
17/L
Ja biztos csak kegyelemötösöket kapok Budapest egyik legjobb iskolájában.
Gratulálok. Ennyire idióta te sem lehetsz.
Nem tehetek róla, hogy így tudok tanulni. Ez van. Nektek nemvolt tanulásmódszertan órátok?? Ott az osztálytársaim olyan tanulási módszereket vallottak be, hogy csak néztünk, hogy hogyan lehet úgy tanulni. Szuper, hogy ti tudtuk zajban meg úgy tanulni, hogy nem mondjátok el hangosan, de én nem. Ez van. Ezt miért nem lehet megérteni és elfogadni?
Attól, hogy a kertben vannak kutyák, én még félek tőlük és nem szeretem őket. Nem fogok foglalkozni velük.
Igen, 2-3 órát alszik, és még él. Vagy lehet, hogy már 15 éve meghalt, mióta ezt csinálja, csak nekem nem tűnt fel.
40-es: ha már lesz választási lehetőségem,hogy hova költözzek, akkor csendes helyre megyek. Pl abba a panelba, ami már megvan. Nem fogok koleszba menni. Leendő munkahelyemen meg nem kell majd tanulnom meg könyvet olvasnom a hangosban..
Értékesítő leszek a párom családjának a cégénél. Jelenleg nincs is értékesítőjük, mert arra várnak, hogy leérettségizzek.
Aztán elvégzek legalább 1 egészségüggyel kapcsolatos OKJ-s képzést.
Nem szeretnék beállni a diplomás munkanélküliek sorába, a szüleim sosem erre neveltek,hogy csak diplomával lehetek ember. :)
Én vagyok a könyvtáras válaszadó, de ahogy látom neked még az se jó..... Eléggé haragudhatsz a világra, ha ilyen hisztis vagy.. Jó, fáj a füled, elhiszem, azzal nem zaklatlak, de a könyvtár.. Oda azért értelmes emberek járnak, ha motyorászol magadban, csak nem fognak hülyének nézni.. Meg gondolom a hangosan tanulást sem úgy gondoltad, hogy ordibálsz. Van megoldás, de egyiket sem igazán akarod kipróbálni, legalábbis ahogy látom.
Én tényleg javaslom a könyvtárat, ott tényleg nyugi van, én nagyon szeretek oda járni. :)
Különben meg nem vagyok hisztis, de nem az volt a kérdésem, hogy "HOL OLVASSAK?".
Nem vagyok annyira életképtelen, hogy ne gondoljak azokra a lehetőségekre, amiket írtatok. De mivel egyik sem jó, ezért feltettem a kérdést, szerintetek meg nekem semmi se jó, amit írtatok. Persze, hogy nem, mivel magamban már elvetettem ezeket a lehetőségeket, és ha találtam volna megoldást, nem írok ide.
Bár a kérdés még mindig nem ez volt, de mindegy.
Igen, mivel ide kell majd a nyelv is, a jó érettségi is, és havi min 300.000 ft-ot fogok keresni.
Különben 4 éve együtt vagyunk. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!