Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek rám tekintette...

Miért nincsenek rám tekintettel soha itthon?

Figyelt kérdés

Annyi ilyen dolog történt már, de most leírom pl a mait hogy értsétek, miről van szó...

Kb 1,5 órája szóltam a többieknek, hogy légyszíves nézzék kicsithalkabban a tv-t, mert szeretnék kötelező olvasmányt olvasni. Amúgy ők az alsó szinten vannak, én meg a felsőn, de papírvékonyak a falak..

Hát konkrétan sz@rnak rám, ugyanúgy nézik hangosan a tv-t, apa jelenleg üvöltve beszél a telefonba legalább fél órája, mintha valami sükettel beszélne..

Én meg így nem tudok olvasni, mert zavar. Szóval már 1,5 órája ülte az ágyon, várva, hogy apa abbahagyja a telefonálást.. De semmi. Hiába szóltam újra, semmi.

Ilyen dolgok miatt évközben tanulni se tudok, mert zavar. Nem tudok figyelni, idegesít...

És ez csak 1 dolog volt, amiből kiderül, hogy sz@rnak rám...

Miért nem lehet tekintettel lenni rám is? Vagy tényleg nagy dolgot kérek?...

17/L

2012. júl. 27. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
90%
füldugóról hallottál már ?
2012. júl. 27. 15:43
 12/65 A kérdező kommentje:

És te hallottál már arról, hogy nem mindenki használhatja? Pl én sem, mert sérült a fülem, és amint bedugom, elkezd fájni a fülem is és a fejem is!

De köszi ezt az igazán bukó hangvételű választ!

2012. júl. 27. 15:44
 13/65 anonim ***** válasza:
82%
Nem is tudom kire hasonlítasz? Mert neked sem tetszik semmi csak rinyálsz bármit írunk.
2012. júl. 27. 15:45
 14/65 A kérdező kommentje:
Olvasd már el a kérdést, hátha megérted.
2012. júl. 27. 15:46
 15/65 anonim ***** válasza:
92%
Hát nézd, ha a szüleid ennyire semmibe veszik a véleményed csak egyet tehetsz: Megpróbálod kizárni a zavaró tényezőket. Próbálj meg olvasni és ha a könyv elég érdekes és leköti a figyelmed, észre sem veszed majd őket. Én is mindig anyu mellett olvasok, amikor gépezik, vagy nálam nézi a tévét. Tanuld meg kizárni a külvilágot
2012. júl. 27. 15:47
 16/65 anonim ***** válasza:
76%
Persze, akár mit is mondunk az nem jó... most ez vagy kamu, vagy ilyen hülye vagy! Bár a szüleidre ütöttél, te is telefonálj inkább tanulás helyett! Pfff....
2012. júl. 27. 15:54
 17/65 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem itt veled van a baj, nem az egész világgal.

Ha halálos csend lenne, akkor meg az lenne az indok, hogy te már olyan ideges vagy, de olyan ideges, hogy nem tudsz koncentrálni.

2012. júl. 27. 15:55
 18/65 anonim ***** válasza:
60%
Lehet,nem is a külvilág zavar,csak az,hogy sz@rnak rád.Nekem évekbe telt kiharcolni itthon,hogy maradjanak csendben,amikor alszok,vagy tanulok.Régebben,kiskoromtól fogva zajongtak,amikor én aludtam (volna),de sok veszekedés árán ez is és a hangos,üvöltő tévé is abbamaradt.Most persze én vagyok a rosszindulatú és az elnyomó,de hát egyszerűen nem lehet úgy élni,hogy egy perc csend nincs a házban.Mindennek ára van sajnos.:(Vagy javaslom,hogy menj át tanulni valamelyik rokonodhoz,nagymamádhoz,vagy könyvtárba.Tudom,nem valami kényelmes,de legalább csend van.
2012. júl. 27. 15:55
 19/65 anonim ***** válasza:
100%
Munkavédelmi, munkaruházati boltban keress egy "zajvédő fültok"-ot. Semmit nem fogsz hallani vele.
2012. júl. 27. 15:56
 20/65 anonim ***** válasza:
90%
Te jó ég, hogy neked mennyi bajod van... Én az egyetemi vizsgáimra készülök úgy, hogy az öcséim iszonyat hangosan nézik a TV-t, futkároznak, üvöltöznek, plusz még hozzá a két kiskutya, akik állandóan egymással játszanak, ennek következtében vakkantgatnak. Ki ne találd már, hogy nem tudsz kiolvasni egy kötelezőt így, mit fogsz csinálni később? Ez csak kifogás.
2012. júl. 27. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!