Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálok itthon lenni, hogy...

Utálok itthon lenni, hogy lehet ezen változtatni? Ráadásul anyám leéget nem bízik meg bennem Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyám annyira aggódik értem, hogy az már beteges és egyre rosszabb lesz ráadásul leéget.Balatonon voltunk és bementem a vízbe a rokonommal kiállt a partra anyám, mi bent úsztunk és kiabál nekem hogy mennyek ki mert megfulladok annyira égő volt hogy oda se néztem és inkább szó nélkül kimentem.

A másik az hogy van egy hely ahol a barátaimmal szoktunk lenni 11re kell mindig hazamennem 1-2 dolgot ha iszok az sem nagy dolog nem cigizek soha nem drogoztam és nem bízik meg bennem nem enged ki tovább a másik amiért nem enged ki a mai világ.Mindig van valaki aki hazakísér még sem enged ki sokszor pedig aztán mondtam neki látnád a mostani 14 éveseket cigiznek be vannak rúgva a viselkedésükről ne is beszéljünk és akkor az ilyenek vannak kint 4ig én +1 órát szeretnék szóval éjfélre hazamennék de nem engedi.

Itthon nem szeretek lenni mert a tesóm állandóan kiabál velem a semmiért sose szólok be neki még is elég szar a kapcsolatunk...Apám ha itthon van (dolgozik 2hetente jön haza) mindig ordít velem mindenért megtalál vele sem valami jó a kapcsolatom.Ha itthon vagyok állandóan a tesóm baját kell hallgatni hogy nincs pénze utálja ezt a pénztelenséget másról nincs szó csak a pénzről másnak sincs még sem hajtja...Minden egyes nap őt kell hallgatni engem senki nem hallgat meg a barátaimon kívül...Anyámmal próbálok beszélgetni velem sose tud vagy nem válaszol vissza vagy nem érdekli az egész téma...Apával egyáltalán nem tudok miről beszélni mert vagy azt mondja hogy kitakarítottam e vagy megtanultam már? ha beszélek neki valami másról akkor csak nézi tovább a tévét vissza se szól...Apám semmit nem enged semmi se jó neki az sem ha itthon vagyok az sem tetszik neki ha délután kimegyek elegem van mindenkinek megakarok felelni de így lehetetlen.Van egy dolog még,hogy anyámnak amikor nincs pénze odaadom neki szívesen odaadom de én is gyűjtök magamnak és venni akarok ezt azt de így nem lehet nem mondhatom neki azt hogy nem adok mert nem akarok...

Anya még sem bízik meg bennem odaadom a spórolt pénzemet itthon segítek nem cigizek semmi rosszat nem csinálok és az 1000 éves hibáimat hozza elő azok tényleg nagy hibák voltak de mindenki követ el hibákat megbántam nem tudom minek előhozni mikor így is úgy is szarul esik...

bocsi a szövegelésért előre köszi a válaszokat! 16/L

2012. júl. 20. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt kisajtolni anyudtól, hogy csak egyszer engedjen el úgy, hogy éjfélre hazamész. Mondd neki, hogy nem fogsz csinálni semmi hülyeséget, és legalább egyszer bízzon benned, hogy bebizonyíthasd neki, hogy semmi baj nem lesz. Tesóddal meg ne foglalkozz, hogy miket mond. Ne figyelj rá. Ha nem figyelsz rá, akkor előbb vagy utóbb úgyis abbahagyja. Apuddal szerintem az a helyzet, hogy mivel 2 hetente jár haza, lehet, hogy a munkában felgyülemlett dolgok miatt ideges, csak ezt otthon engedi ki. Enyém is ilyen, csak ő hetente jár haza, de ritka az olyan hétvége, hogy ne legyen veszekedés. Egy uccsó tanács, ha mindennek lehordanak, akkor se veszítsd el a büszkeségedet. Fel a fejjel. Ami nem öl meg, az erősít.
2012. júl. 20. 16:11
 2/2 anonim ***** válasza:

egy 16 éves lány iszik ??!

és dicsőség, hogy nem cigizik ??

de le vaygok maradva ...

(44)

2012. szept. 19. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!