Miért viselkedik így a párom?
Figyelt kérdés
Ha baráti vagy családi társaságban vagyunk agyon dicsér,(ha nem vagyok ott akkor is) de ha ketten vagyunk akkor kiabál és nagy elvárásokat húz a viselkedésemmel szemben.2012. júl. 22. 15:10
21/23 anonim válasza:
Pedig igaza van az utolsónak. A legtöbb ilyen férfi egy idő után letöri az önbizalmat, és megöli a személyiséget. Nem eltervezi, de tudat alatt az a célja, vagy legalábbis azt éri el. Legtöbbjük előbb-utóbb kritizálja a nő öltözködését (túl ku*vás, vagy épp miért nem szexi), a viselkedését másokkal (ez mire volt jó?, miért flörtöltél Xy-al, miért ezt és ezt mondtad). Ezzel eléri hogy a neki megfelelni vágyó nő, változni kezdjen. Eleinte talán nem is veszi észre magán, de előbb utóbb igen, csak általában addigra késő, főleg mivel ugyanez a férfi bizonygatja hogy szereti, hogy csak ő szeretheti ennyire, más nem fogja stb. Persze nem 100 hogy a te párod is ilyen.
22/23 anonim válasza:
#19=én
Hát nem tudom, van-e olyan dolog, ami neked fontos, és számít neki a véleményed benne.
Vagy van-e olyan dolog, ami neki fontos, de hajlandó róla tárgyalni veled?
Miért lenne szüksége a te személyiségedre, ha önmagát szeretheti?
De végülis lehet, hogy csak ideggyenge, és a külvilág előtt nyugtatózza magát, de otthon már nem tudja türtőztetni.
23/23 anonim válasza:
de hát nem is tisztel...nem egyértelmü?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!