Ha baráti vagy családi társaságban vagyunk agyon dicsér,(ha nem vagyok ott akkor is) de ha ketten vagyunk akkor kiabál és nagy elvárásokat húz a viselkedésemmel szemben.
Csak a helyes irányba akar terelgetni. Biztos nem akar rosszat.Kifelé a jó oldalát akarja mutatni.
Egyébként hány évesek vagytok?
Konkrét példákat tudnál írni erről?
2012. júl. 22. 15:21
2/23 anonim válasza:
A külvilág számára is erősítené a saját ego-ját, íme, milyen remek párom van, otthon meg falkavezér szerepre tör.
2012. júl. 22. 15:22
3/23 A kérdező kommentje:
34 a párom én 22 vagyok. Kifele mutatja a pozitívat pl: figyelmes és kedves vagyok és hogy mennyire is ismerem( ajándék szempontból stb..)
De ha ketten vagyunk képes egy rosszul beidőzített mosógépért kiabálni.
2012. júl. 22. 15:24
4/23 anonim válasza:
Add ki az útját ennek a pasinak, jobban jársz!
2012. júl. 22. 15:28
5/23 anonim válasza:
1. vagyok.
Képmutató a barátod. Lehet a korkülönbség miatt türelmetlan, és egy kicsit kioktató.
Próbáld finoman megmondani, hogy legyen egy kicsit türelmesebb.
Egyébként a testi kapcsolat milyen közetetek?
2012. júl. 22. 15:35
6/23 anonim válasza:
Aki képes egy rosszul beidőzített mosásprogram miatt ordítani, attól jobb, ha most hanyatt-homlok menekülsz.
2012. júl. 22. 15:38
7/23 anonim válasza:
Nem inkább apa-lánya kapcsolat ez? Te vagy a kis butuska, ő meg a megkérdőjelezhetetlen szaktekintély. Pedig Fele-Fele kapcsolat a járható = FELEségem.
2012. júl. 22. 15:40
8/23 anonim válasza:
Uhh nekem is volt ilyen barátom. 10 év korkülömség és mindenért kiabált velem. 6 évig húztuk. A saját képére akar formálni, elvenni az egyéniségedet, uralkodni feletted. Vagy állj ki magadért és magyarázd el, hogy hogyis működnek a dolgok, vagy örökre a rabszolgája leszel...
2012. júl. 22. 15:42
9/23 anonim válasza:
Ha zavar miért vagy vele?
így alakul ki a családon belüli erőszak... majd jön a pofon stb.
de azt kell mondjam meg is érdemelnéd. elvégre nem kötelez semmi hogy mellette legyél, mégsem tudod elhagyni.
2012. júl. 22. 15:52
10/23 anonim válasza:
Tulajdonképpen nem becsül meg téged, nem tart egyenrangú társnak. Kifelé azért dícsér és védelmez, nehogy elárulja a nem tökéletes választását. Egyelőre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!