Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a párom?

Miért viselkedik így a párom?

Figyelt kérdés
Ha baráti vagy családi társaságban vagyunk agyon dicsér,(ha nem vagyok ott akkor is) de ha ketten vagyunk akkor kiabál és nagy elvárásokat húz a viselkedésemmel szemben.

2012. júl. 22. 15:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A feleségem pont ilyen volt. Elváltam. Boldog vagyok. 40/F
2012. júl. 22. 16:32
 12/23 A kérdező kommentje:
A testi kapcsolat nagyon jó közöttünk.
2012. júl. 22. 17:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, szóval a testi kapcsoalt nagyon jó köztetek!

Ha elcsattan az első pofon, remélem akkor is ezt mondod majd!

Nőjj fel! Tartsd meg dug.pajtásnak és keress mást, aki megbecsül!

Kislányként keze, te meg kislányként vislekedsz! mégis mit vársz?

2012. júl. 24. 06:14
 14/23 anonim ***** válasza:
Rokonom is ilyen. A külvilágnak a szebbik felét mutatja - na nem a s.ggét - ehhez pedig hozzátartozik, hogy mások társaságában a párját, a családját dícséri, angyalomgalambom, stb. merthogy ő ilyen jó ember, jól választ társat, és szépen is bánik vele. Külső szemlélő nem is sejti, hogy otthon mindenért lecseszés jár, és terrorban van tartva a család. Az biztos, hogy én egy ilyen emberrel nem tudnék hosszútávra tervezni, mert ez az idő előrehaladtával csak rosszabb lesz. Mindenesetre te látod, ha kell a domináns(elnyomó) férfi, akkor úgyis megint rádtalál valaki, aki pont elnyomható nőt keres.
2012. júl. 24. 08:30
 15/23 anonim ***** válasza:

Még egyszer-kétszer porigaláz otthon, aztán te is rájössz, mekkora képmutatás, amik az ismerősök előtt produkál. Addigra teljesen elveszíted a maradék önbizalmad, rettegsz attól, hogy mikor és mit fogsz elrontani, amiért lecseszés jár. Ilyen egy normális, egyenrangú felek által alkotott kapcsolat? Hogy jön ő ahhoz, hogy ilyenekért kiabáljon?

Most még jó a testi kapcsolat, de ahogy egyre inkább érzed, hogy nem a társa vagy, hanem a többfunkciós rabszolgája, nem fogod már annyira kívánni, hogy a közeledben legyen bármilyen módon is...

Ha téged dícsér, az is róla szól. Az egész kapcsolatotok róla szól. Van egy barátnője, akivel dicsekedhet, akin kitöltheti a dühét, aki mos,főz,takarít rá, és aki mindezt eltűri.

Egyébként azt alázzák meg, aki hagyja.

2012. júl. 24. 09:43
 16/23 anonim ***** válasza:
15:52-nek teljesen igaza van, ez csak rosszabb lesz, jobb màr nem. Én nem vàrnàm ki a helyedben......
2012. aug. 22. 11:32
 17/23 anonim ***** válasza:
Miért akarná, hogy a közvélemény bunkónak tartsa?
2012. aug. 27. 20:47
 18/23 anonim válasza:
Szakításra szavazok ... Tudom tapasztalatból h nem könnyű,de szükséges...
2012. aug. 27. 21:54
 19/23 anonim ***** válasza:

Miért - kérdezed. Valaki már nagyjából leírta, és tényleg ez az ok:

A saját kivetülésének tart. Nem vagy különálló ember, hanem az ő személyiségének a része.

Mások előtt a jó oldalát mutatja. Az övét, te neki csak egy szelete vagy. Az önéletrajzba is a sikerek szoktak bekerülni.

Viszont nem felelsz meg a kialakított képnek, ezért annak megfelelően formál.

Megszűnnek a kifakadásai, ha feladod a személyiséged, és megfelelsz a(z idővel változó) elvárásainak.

2012. aug. 27. 22:02
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó!

Nm igazán értem, hiszen ha feladom a személyiségem nem lesz miért szeretnie és tisztelnie, nem hinném hogy ez a cél.

2012. aug. 27. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!