Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te ezt lenyelnéd a vőlegényedn...

Te ezt lenyelnéd a vőlegényednek? Hogyan reagálnál?

Figyelt kérdés

Két és fél éve vagyunk együtt.Fél éve vagyunk eljegyezve,jelengleg babát várunk.Most 9 hetes vagyok.Mostanában egyre többet veszekszünk,bár én ezt nem a terhességnek tudom be,hanem mert egyszerűen így korrekt és akkor is kiakadnék,ha nem lennék babás.

A párom focista és most csapatot keres.Úgy szokott ez nálunk lenni,hogy amíg keres csapatot,addig külön vagyunk,ugyanis ilyenkor csak ideiglenes helyeken száll meg,viszont mikor leszerződik a csapatnál és kap albérletet,akkor jövök én és a baba.Most 250 km-re van tőlem.

Jelenleg 2 próbajátékos van a csapatban és azt mondta,a csapatnak nincs pénze tovább fizetni a hotelt,így egy rajongó nőnél kaptak szállást.Ő és 2 másik próbajátékos.Tegnap bejelentette,hogy ma este elmegy a nővel és annak a családjával bulizni.Szerintem okkal kaptam fel a cukrot,nem?Nehogymár én itthon ülök a babával a szívem alatt,ő meg bulizgatni jár..nálunk ez így nem mükődik.Én sose szoktam bulizni,ő is ritkán jár el,de most tudja a helyzetet,ezért nem is értem.Mondogatta,hogy én is nyugodtan elmehetek bulizni és miért nem megyek?Nem is értem,hogy gondolja?!Természetesen nagy vita lett belőle és a végén ezt bökte ki nekem,hogy mindent bán..én mondtam,hogy majd mondja ezt a gyermekünk szemébe,mikor felnő.Ő erre mondta,hogy nem a babát bánja,hanem engem,hogy teherbe ejtett :((( Így még sosem bántottak meg,ez teljesen velőig hatolt..Leraktam a telefont és csak sírtam-sírtam.Úgy tervezem,hogy nem jelentkezem nála,amíg bocsánatot nem kér.Elkeseredett vagyok :(

Ezt hogyan lehet lereagálni?Mit tennél?

21L

2012. júl. 21. 10:33
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul az a rajongó véletlenül, pont nő....
2012. júl. 21. 11:45
 22/51 anonim ***** válasza:
53%
Épp ezt akartam még irni 21.es :-)))))) Ettől már csak én találtam ki nagyobb ökörséget amikor azt mondtam az exemnek elraboltak,ezért nem mentem a szilveszteri buliba....
2012. júl. 21. 11:47
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szállásos dolog valóban nevetséges. :) Kérdező, itt valami nagyon nincs rendben.
2012. júl. 21. 11:49
 24/51 A kérdező kommentje:

Elvetetni semmiképp nem szeretném,mert sosem voltam e párti és keresztény családból származom.A vőlegényem nem egy bulizós fajta, a két év alatt egyszer volt olyan,hogy elment buliba haverokkal,amúgy meg mindig magával vitt.Egyikünk sem bulizós,ha megyünk,akkor is együtt.Szerintem nem fer,mert lehet,ha megszületik a baba,ugyanez lesz,amit nem szeretnék..nem szeretném,hogy most kezdje el a bulizós korszakát.Egy családos apának nem bulikban van már a helye.

De nem is ez a lényeg,hanem amit a végén mondott.Állandóan azt mondogatja,hogy csak problémát okozok neki..hát köszönöm.Mindegy,majd lesz valahogy.

2012. júl. 21. 11:49
 25/51 A kérdező kommentje:
Nem épp egy pénzben úszkáló csapatról van szó és csak a próbajátékosokra vonatkozik,hogy nem tudják hol szállásolni őket.Annyit mondott,hogy nőnél kaptam szállást,aki főz rájuk naponta,semmit nem kell fizetni érte és hogy a családjával megy bulizni.Azt,hogy a család mit takar,azt nem tudom..
2012. júl. 21. 11:54
 26/51 A kérdező kommentje:
És most nem arról van szó,hogy nem bízom esetlegesen benne,hanem ez így nem korrekt,amit neki is kell valahol a szíve mélyén éreznie..
2012. júl. 21. 11:56
 27/51 anonim ***** válasza:
62%
Ha annyira keresztény lennél akkor nem csináltattad volna fel magad az esküvő előtt.
2012. júl. 21. 11:57
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
olvasd már vissza amiket irsz.... egy vadidegen nő vadidegen férfiakat szallasol el a semmiért cserebe,és ingyen és bérmentve főz is rájuk.... Hagyd már abba hogy mentsegeket keresel neki,átvág,nem szeret,szarba sem vesz,és megbánta hogy gyereket csinalt neked. És mindezt már meg is mondja. Komolyan kérdezem.van hova menned a gyerekkel? Két éven belül már a tartásdijon fogtok civakodni,az olyan biztos mint hogy itt ülök.
2012. júl. 21. 11:59
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
De kislány itt nem ez a baj. Itt az a baj, hogy nem kellesz már neki. Kimutatta szerintem rendesen.
2012. júl. 21. 11:59
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
Elárulok még valamit ilyesn esetekben nyár lévén a focicsapat az önkormányzat segitségét kéri,és elszállásoljak a játékosokat pl. egy kollegiumban.Biztos hogy nem egy rajongó (nő!) nél. lol
2012. júl. 21. 12:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!