Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te ezt lenyelnéd a vőlegényedn...

Te ezt lenyelnéd a vőlegényednek? Hogyan reagálnál?

Figyelt kérdés

Két és fél éve vagyunk együtt.Fél éve vagyunk eljegyezve,jelengleg babát várunk.Most 9 hetes vagyok.Mostanában egyre többet veszekszünk,bár én ezt nem a terhességnek tudom be,hanem mert egyszerűen így korrekt és akkor is kiakadnék,ha nem lennék babás.

A párom focista és most csapatot keres.Úgy szokott ez nálunk lenni,hogy amíg keres csapatot,addig külön vagyunk,ugyanis ilyenkor csak ideiglenes helyeken száll meg,viszont mikor leszerződik a csapatnál és kap albérletet,akkor jövök én és a baba.Most 250 km-re van tőlem.

Jelenleg 2 próbajátékos van a csapatban és azt mondta,a csapatnak nincs pénze tovább fizetni a hotelt,így egy rajongó nőnél kaptak szállást.Ő és 2 másik próbajátékos.Tegnap bejelentette,hogy ma este elmegy a nővel és annak a családjával bulizni.Szerintem okkal kaptam fel a cukrot,nem?Nehogymár én itthon ülök a babával a szívem alatt,ő meg bulizgatni jár..nálunk ez így nem mükődik.Én sose szoktam bulizni,ő is ritkán jár el,de most tudja a helyzetet,ezért nem is értem.Mondogatta,hogy én is nyugodtan elmehetek bulizni és miért nem megyek?Nem is értem,hogy gondolja?!Természetesen nagy vita lett belőle és a végén ezt bökte ki nekem,hogy mindent bán..én mondtam,hogy majd mondja ezt a gyermekünk szemébe,mikor felnő.Ő erre mondta,hogy nem a babát bánja,hanem engem,hogy teherbe ejtett :((( Így még sosem bántottak meg,ez teljesen velőig hatolt..Leraktam a telefont és csak sírtam-sírtam.Úgy tervezem,hogy nem jelentkezem nála,amíg bocsánatot nem kér.Elkeseredett vagyok :(

Ezt hogyan lehet lereagálni?Mit tennél?

21L

2012. júl. 21. 10:33
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit, szerintem döntsd el te magad, mi korrekt, mi nem, de ha vele maradsz, aztán ne panaszkodj!!! Ha neked ez sok, akkor tegyél ellene. Sok sikert!
2012. júl. 21. 12:09
 32/51 anonim ***** válasza:
88%
Figyelj,hallgass rám. Közöld vele hogy ha ő annyira bánja hogy gyereket csinalt neked akkor te inkab elveteted,és szakitsatok. Meg fogod latni a reakciojabol mi a szitu. Ha kezét lábát töri hogy megbocsass,meg minden akkor talan még van esely. Ha nem akkor tudni fogod mire számithatsz tőle...
2012. júl. 21. 12:15
 33/51 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyenekből lesz annyi fiatal egyedülálló anyuka. 21 évesen minek szülni? Inkább tanulnál valami jó szakmát, dolgoznál pár évet és nem a bizonytalanságba szülni. Nagyon buta vagy kérdező..
2012. júl. 21. 12:18
 34/51 omba ***** válasza:
100%

Van itt sok gázos pont, de hát mindegyiknek lehet valami magyarázata, de azt gondolom, hogy a helyzet világos:

" nem a babát bánja,hanem engem,hogy teherbe ejtett" - mármint: ki vagy rúgva, ezt hogy lehet másként érteni?

2012. júl. 21. 12:27
 35/51 anonim ***** válasza:
40%

Azt nem értem a kérdező részéről, hogy neki nem hótmindegy, hogy az amúgy is 250 km-re levő párja most a szállásán ücsörög, vagy elmegy bulizni? Úgysincsenek együtt, tehát szerintem nem oszt, nem szoroz.

Ezen én is kiakadtam volna a pasi helyében. Szolidaritásból ő is otthon tévézzen?

2012. júl. 21. 12:35
 36/51 anonim ***** válasza:
77%

Valljuk be meglehetősen felelőtlen döntés volt ez a terhesség biztos megélhetés és lakás nélkül. Remélem a szüleid, vagy bárki tud támogatni téged, van hova menned, ha már annyira biztos vagy abban, hogy a babát mindenképpen megtartod. Hol laksz jelenleg? Közös albérlet?

Hogy én mit tennék a helyedben? Megtenném neki azt a szívességet, hogy felhívnám és elmondanám neki, hogy egész éjszaka a tegnapi beszélgetésünkön agyaltam és arra jutottam, hogyha neki akkora gond elvállalni ezt a gyereket, illetve más nők szolgáltatásaira kényszerül, akkor örüljön, megszabadul tőlem. Illetve megkérném, hogy nézzen ki a határidőnaplójában 5 percet, amit a menyasszonyára tud szakítani. Leutaznám azt a 250 km-t és a kezébe adnám a cuccait az eljegyzési gyűrűvel együtt. Talán egy ultrahangos képet is csatolnék hozzá.

Természetesen nem felejteném el azt sem megjegyezni, hogy a baba marad. Nagyjából ennyi. Ezután hazamennék és igyekeznék a családomra támaszkodni a lehető leginkább. Nem lesz egyszerű végig csinálni ezt az egészet úgy, hogy a baba apja nem lesz melletted, nagyon nem.

Ha valamit is számítasz neki, azt érezni fogod a reakcióján, de kétlem, hogy annyit számítanál, ha már nyíltan a "szemedbe" mondta, hogy bánja hogy teherbe ejtett.

Nem gondolom hogy helyes "zsarolni" azzal, hogy te otthon ülsz terhesen, amíg ő bulizik blabla... Abban viszont egyetértek, hogy nálam is magasan kiverné a biztosítékot, ha a párom beköltözne egy idegen nőhöz, aki mindennel ellátja szimplán "jó szándékból". Azért hülyének ne nézzen!

2012. júl. 21. 12:38
 37/51 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem te baromi fiatal vagy még.Nem,nem kell neki csak azért otthon ülni,mert te sem mehetsz sehova (amúgy miért ne mehetnél?),amúgy sincs otthon,250 km-re van.Egy kapcsolat alapja a bizalom,az előbb azt mondtad,hogy bízol benne.Akkor mi a gond?Ha bízol benne és soha nem adott okot arra,hogy gyanakodj,akkor miért nem hiszel neki?Szerintem őszintén elmondta,hogy mi a helyzet,nem akart semmi rosszat,erre te elkezdtél hisztériázni.Simán megtehette volna,hogy nem mond semmit,nem derült volna ki.A válaszadók zöme is tök jó fej,azonnal vetesse el a gyereket,meg hagyja őt ott.Nem gondoltál arra,hogy a hiszti miatt mondott ilyen csúnyát?Ezzel a viselkedéssel csak elüldözöd magad mellől.Rendben vagy,hogy terhes vagy,de mikor vállaltad a babát,akkor ezt az életstílust is vállaltad,nem?
2012. júl. 21. 12:41
 38/51 anonim ***** válasza:
0%
Nem az a kamu, hogy egy rajongónál szállt meg a csávója, hanem ez az egész kérdés kamu.
2012. júl. 21. 12:43
 39/51 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon jó lesz a gyereknek apa nélkül felnőni... Inkább vetesd el, mert ebben az esetben mind3oknak könnyebb lesz.
2012. júl. 21. 12:49
 40/51 anonim ***** válasza:
0%
Bulizik? Had bulizzon. Én azon akadtam volna ki, hogy egy rajongó nőnél alszik/alszanak. Akkor már inkább bulizzanak nyilvános helyen...
2012. júl. 21. 13:27
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!