Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te ezt lenyelnéd a vőlegényedn...

Te ezt lenyelnéd a vőlegényednek? Hogyan reagálnál?

Figyelt kérdés

Két és fél éve vagyunk együtt.Fél éve vagyunk eljegyezve,jelengleg babát várunk.Most 9 hetes vagyok.Mostanában egyre többet veszekszünk,bár én ezt nem a terhességnek tudom be,hanem mert egyszerűen így korrekt és akkor is kiakadnék,ha nem lennék babás.

A párom focista és most csapatot keres.Úgy szokott ez nálunk lenni,hogy amíg keres csapatot,addig külön vagyunk,ugyanis ilyenkor csak ideiglenes helyeken száll meg,viszont mikor leszerződik a csapatnál és kap albérletet,akkor jövök én és a baba.Most 250 km-re van tőlem.

Jelenleg 2 próbajátékos van a csapatban és azt mondta,a csapatnak nincs pénze tovább fizetni a hotelt,így egy rajongó nőnél kaptak szállást.Ő és 2 másik próbajátékos.Tegnap bejelentette,hogy ma este elmegy a nővel és annak a családjával bulizni.Szerintem okkal kaptam fel a cukrot,nem?Nehogymár én itthon ülök a babával a szívem alatt,ő meg bulizgatni jár..nálunk ez így nem mükődik.Én sose szoktam bulizni,ő is ritkán jár el,de most tudja a helyzetet,ezért nem is értem.Mondogatta,hogy én is nyugodtan elmehetek bulizni és miért nem megyek?Nem is értem,hogy gondolja?!Természetesen nagy vita lett belőle és a végén ezt bökte ki nekem,hogy mindent bán..én mondtam,hogy majd mondja ezt a gyermekünk szemébe,mikor felnő.Ő erre mondta,hogy nem a babát bánja,hanem engem,hogy teherbe ejtett :((( Így még sosem bántottak meg,ez teljesen velőig hatolt..Leraktam a telefont és csak sírtam-sírtam.Úgy tervezem,hogy nem jelentkezem nála,amíg bocsánatot nem kér.Elkeseredett vagyok :(

Ezt hogyan lehet lereagálni?Mit tennél?

21L

2012. júl. 21. 10:33
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Így jár,aki rohan a házassággal meg a gyerekvállalással.

A párod fiatal és éretlen ehhez.

2012. júl. 31. 03:04
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!