Te ezt lenyelnéd a vőlegényednek? Hogyan reagálnál?
Két és fél éve vagyunk együtt.Fél éve vagyunk eljegyezve,jelengleg babát várunk.Most 9 hetes vagyok.Mostanában egyre többet veszekszünk,bár én ezt nem a terhességnek tudom be,hanem mert egyszerűen így korrekt és akkor is kiakadnék,ha nem lennék babás.
A párom focista és most csapatot keres.Úgy szokott ez nálunk lenni,hogy amíg keres csapatot,addig külön vagyunk,ugyanis ilyenkor csak ideiglenes helyeken száll meg,viszont mikor leszerződik a csapatnál és kap albérletet,akkor jövök én és a baba.Most 250 km-re van tőlem.
Jelenleg 2 próbajátékos van a csapatban és azt mondta,a csapatnak nincs pénze tovább fizetni a hotelt,így egy rajongó nőnél kaptak szállást.Ő és 2 másik próbajátékos.Tegnap bejelentette,hogy ma este elmegy a nővel és annak a családjával bulizni.Szerintem okkal kaptam fel a cukrot,nem?Nehogymár én itthon ülök a babával a szívem alatt,ő meg bulizgatni jár..nálunk ez így nem mükődik.Én sose szoktam bulizni,ő is ritkán jár el,de most tudja a helyzetet,ezért nem is értem.Mondogatta,hogy én is nyugodtan elmehetek bulizni és miért nem megyek?Nem is értem,hogy gondolja?!Természetesen nagy vita lett belőle és a végén ezt bökte ki nekem,hogy mindent bán..én mondtam,hogy majd mondja ezt a gyermekünk szemébe,mikor felnő.Ő erre mondta,hogy nem a babát bánja,hanem engem,hogy teherbe ejtett :((( Így még sosem bántottak meg,ez teljesen velőig hatolt..Leraktam a telefont és csak sírtam-sírtam.Úgy tervezem,hogy nem jelentkezem nála,amíg bocsánatot nem kér.Elkeseredett vagyok :(
Ezt hogyan lehet lereagálni?Mit tennél?
21L
Senkit nem érdekel, ki hogy áll az abortusz kérdéséhez, nem ez volt a kérdező kérdése! Ne offoljatok!
Kérdező: Jó fiatalon beleugrottál:( Szerintem csak bántani akart a párod a megjegyzéssel, bár tény h aljas módszer volt..szerintem bocsánatot fog kérni:) Ha nem szeretne és bízna benned, nem mondta volna el, titokban is tarthatta volna a bulizásos dolgot.
Te meg ne légy otthonülős, ráérsz még azzal. Nyugodtan menj elsétálni vagy egy egy traccspartira a barátnőiddel. Persze a cigi-alkohol tabu, de ettől még te is elmehetsz kikapcsolódni!
Amúgy én sem keresném egy darabig, rá várnék..ha jelentesz neki valamit, szólni fog rövidesen!
21/L
Szerintem jó, hogy elmondta neked a dolgot.Nem lett volna köteles vbeszámolni róla.Gondolom hormonokkal felspékelve üvöltöttél vele a telefonba, naná, hogy kiakad,, és olyat mond,amit esetleg megbán.Én is fiatalon szültem, de attól még nem ment el az agyam, nem vártuk el azt egymástól,hogy úgy üljünk otthon, mit a 80 évesek!És te is azt írtd, hogy nem azért alszanak a nőnél, mert azt akarják, hanem azért,mert a szállását nem tudja tovább fizetni!!!!
Gondold át,hogy kell-e az a baba ÍGY!
PROBLEM?
ezt sosem bírtam a nőtársaimban. otthon punnyadnak mint egy apáca és elvárják a másiktól is ezt. mire fel? az hogy valakinek van bizonyos életstílusa, még nem jogosítja fel arra hogy mást is erre kényszerítsen.
vagy olyat kellett volna akkor párnak választani, aki szintén azt élvezi hogy az egész életet kézenfogva, egymás mellett ülve otthon töltsék el (mert ismertem ilyen párt is!).
vagy mennél el te is bulizni, esetleg barátnőzni, strandolni, eltereli a figyelmed...
te ilyen párt akartál, tudtad hogy ez ezzel járhat hogy időnként messze lesz, sportoló ezért időnként le kell vezesse a feszültséget bulizással... akkor el kell fogadni. vagy ha nem megy még most otthagyni míg nem késő.
gyerekkel nehezebb lesz
mondjuk arra nincs mentség amit mondott. előbb ki kellett volna derüljön hogy ilyen alpári módon beszél a terhes nőkről (volt focista o.társam, az ilyeneket mondott hogy undorítóak meg ki kéne belőlük rúgni a gyereket... úgy látszik náluk jellemzőbb ez a külsőimádat meg a nők lenézése).
Kedves Kérdező!
Egy kiegyensúlyozott kapcsolatban nincs féltékenykedés, sem birtoklás, irányítás, manipulálás. Lehetséges, hogy féltékeny voltál a kedvesedre? Amennyiben igen, vajon volt arra okod? Nem bízol meg a párodban vagy nem megbízható a fiú? Ezek fontos különbségek.
Párkapcsolatban a felek lehetnek szabadok, hozhatnak önálló döntéseket és csak úgy lesz bármilyen helyzet tisztázva, ha meghagyjátok egymás szabadságát, önállóságát és őszinték vagytok egymáshoz, akkor is, ha az a másiknak abban a pillanatban kellemetlen érzést okoz.
Az optimális hozzáállás a partner tisztelete, megértése, szeretete, nem pedig irányítása.
Mindent meg lehet beszélni.
A helyzetben, amelyet leírtál, valószínűleg mindketten feszültek voltatok. Próbálj meg megnyugodni először és kérdezd meg ezeket magadtól: korrekten viselkedtél-e vele; nem azért reagált úgy, ahogy, mert irányítani akartad? Amennyiben nem bízol a fiúban, annak mi az oka?
Jó, ha először a saját érzelmeiddel tisztába kerülsz.
Az normális szerintem, ha egy férfi szóba áll más nőkkel is, nem csak a párjával, hiszen, ha nem így lenne, nagyon le lenne korlátozva az élete, nem?
A bulizás önmagában nem gond, hiszen elvileg az azt jelenti, hogy valaki jól érzi magát. Biztosan te is azt szeretnéd, ha a párod is jól érezné magát, vidám, boldog lenne, ugye?
Te is találhatnál magadnak valamilyen elfoglaltságot, amelyet kedvelsz.
Az emberek nem egyformák, például én sem szoktam bulizni járni, de más tevékenységekben is meg lehet találni az örömet.
Legyél te is boldog és örülj annak, hogy őszinte veled a vőlegényed. Az őszinteséget nagyon fontosnak tartom.
Miután magaddal tisztáztad a motivációidat, szerintem csak azután beszéld meg a pároddal a továbbiakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!