Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te ezt lenyelnéd a vőlegényedn...

Te ezt lenyelnéd a vőlegényednek? Hogyan reagálnál?

Figyelt kérdés

Két és fél éve vagyunk együtt.Fél éve vagyunk eljegyezve,jelengleg babát várunk.Most 9 hetes vagyok.Mostanában egyre többet veszekszünk,bár én ezt nem a terhességnek tudom be,hanem mert egyszerűen így korrekt és akkor is kiakadnék,ha nem lennék babás.

A párom focista és most csapatot keres.Úgy szokott ez nálunk lenni,hogy amíg keres csapatot,addig külön vagyunk,ugyanis ilyenkor csak ideiglenes helyeken száll meg,viszont mikor leszerződik a csapatnál és kap albérletet,akkor jövök én és a baba.Most 250 km-re van tőlem.

Jelenleg 2 próbajátékos van a csapatban és azt mondta,a csapatnak nincs pénze tovább fizetni a hotelt,így egy rajongó nőnél kaptak szállást.Ő és 2 másik próbajátékos.Tegnap bejelentette,hogy ma este elmegy a nővel és annak a családjával bulizni.Szerintem okkal kaptam fel a cukrot,nem?Nehogymár én itthon ülök a babával a szívem alatt,ő meg bulizgatni jár..nálunk ez így nem mükődik.Én sose szoktam bulizni,ő is ritkán jár el,de most tudja a helyzetet,ezért nem is értem.Mondogatta,hogy én is nyugodtan elmehetek bulizni és miért nem megyek?Nem is értem,hogy gondolja?!Természetesen nagy vita lett belőle és a végén ezt bökte ki nekem,hogy mindent bán..én mondtam,hogy majd mondja ezt a gyermekünk szemébe,mikor felnő.Ő erre mondta,hogy nem a babát bánja,hanem engem,hogy teherbe ejtett :((( Így még sosem bántottak meg,ez teljesen velőig hatolt..Leraktam a telefont és csak sírtam-sírtam.Úgy tervezem,hogy nem jelentkezem nála,amíg bocsánatot nem kér.Elkeseredett vagyok :(

Ezt hogyan lehet lereagálni?Mit tennél?

21L

2012. júl. 21. 10:33
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
34%
sztem megcsal.. de te tudod.
2012. júl. 21. 13:44
 42/51 anonim ***** válasza:
82%

Mondhat akárki akármit. Ha egy pár szereti egymást, akkor a legdurvább vitákban sem mond egyik a másiknak ilyet. Pláne nem úgy, hogy máskor is esett már ki hasonló a száján. Ebből kiindulva pedig teljesen fölösleges együtt maradniuk.

A baba sorsa pedig nem a mi döntésünk úgy gondolom, nem is kért erre tanácsot a kérdező. Neki kell érezni, hogy egyedül képes-e felnevelni, avagy sem.

Volt nálunk is durva vita, amikor bőgve pakoltam, a párom pedig bőgve ült mellettem, elhordtuk egymást mindennek, nagyon haragudtunk akkor egymásra, mégsem mondtunk volna soha olyat, hogy bánjuk az együtt töltött időt, vagy a gyerekeket. Nem tudom, csak nálunk nem szokás-e ilyet a másik orra alá dörgölni, eszembe sem jutna SOHA, pláne nem a gyerekemre azt mondani, hogy bánom és ha a párom ilyet mondana, akkor engem is igen keményen megérintene valószínűleg. Sosem tudnám elfelejteni, hogy képes volt ilyet kiejteni a száján.

2012. júl. 21. 13:59
 43/51 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy tudja. Ha tudná nem lenne most terhes.
2012. júl. 21. 14:00
 44/51 anonim ***** válasza:

Na itt száz szónak is egy a vége!A pasid nem akar már téged és valljuk be nem könnyű ezt elmondani személyesen de telefonon egyszerűbb.Az,hogy mit csinál kivel az már teljesen mellékes mert ilyen kijelentések után teljesen nyilvánvaló a dolog!Megbánta ezt az egészet!

Nem tudom mennyi idős a párod,gondolom ő is hasonló korosztály mint te.Szerintem rájöhetett,neki ez még nem való felelősségteljesen viselkedni.

De ha egy kicsit is elgondolkozol te is tudod mi a helyzet,ne dugd a fejedet a homokba.Ez később még rosszabb lesz!!

2012. júl. 21. 14:14
 45/51 anonim ***** válasza:
Nagy felelőtlenség volt így, ilyen helyzetre ennyi idősen gyereket vállalni, ahogy kiveszem az írásodból egyikőtök sem áll készen arra, hogy felneveljen egy gyereket. A párod nem akar téged, ez világos, vagy pedig igen csak megijedt a kötelezettségtől. De amúgy sem értem, ha majd meglesz a gyerek, akkor is ide-oda fogjátok hurcolni, ahol épp munkát kap az apja? Állandóan máshol fog suliba járni, stb.? Mondom, ez így felelőtlenség. És szerintem, ha most még együtt is maradtok, később nem fog működni ez a kapcsolat, mert a párod nincs rá felkészülve, ez egyértelmű, és ha már most ilyeneket mond rád, akkor később nem lesz jobb, csak a gyerek miatt együtt maradni meg nagyfokú hülyeség. 21L
2012. júl. 21. 15:28
 46/51 anonim ***** válasza:
53%
Ezt nekik kell megbeszélni. Szerintem a hangnem és hogy ab-ra "kényszeritenétek" nem megoldás. Azt hogy megtartsa-e a gyereket vagy sem nem a TI döntésetek...
2012. júl. 21. 17:10
 47/51 anonim ***** válasza:
62%
Újabb "21évesenk.urváraérettekvagyunkaházasságraésgyerekre" történet... Nincs megoldás, ezt visszacsinálni már nem lehet.
2012. júl. 21. 17:35
 48/51 anonim ***** válasza:
71%
Azért egy ilyen veszekedésben indulatból tett kijelentésből levonni azt, hogy komolyan gondolta és már nem akarja a gyereket és a barátnőjét... Kicsit abszurd.
2012. júl. 21. 19:01
 49/51 anonim ***** válasza:
83%
ebből. 21 évesen szerintem előtte se akarta lekötni magát. Nem véletlen az sem, hogy 250km-re megy. Ne magyarázzátok azzal, hogy jajj mert ott van hely, persze. Lehet nemet is mondani és a barátnőm és a gyerekem közelében maradni. Felelősségteljes férfi, aki családot akar! szerintem nem hagy magára terhes nőt.És pláne nem mondja neki, hogy most egy nőnél alszom...
2012. júl. 21. 19:22
 50/51 anonim ***** válasza:
Az illető véletlenűl nem V. J.?
2012. júl. 22. 13:04
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!