Te ezt lenyelnéd a vőlegényednek? Hogyan reagálnál?
Két és fél éve vagyunk együtt.Fél éve vagyunk eljegyezve,jelengleg babát várunk.Most 9 hetes vagyok.Mostanában egyre többet veszekszünk,bár én ezt nem a terhességnek tudom be,hanem mert egyszerűen így korrekt és akkor is kiakadnék,ha nem lennék babás.
A párom focista és most csapatot keres.Úgy szokott ez nálunk lenni,hogy amíg keres csapatot,addig külön vagyunk,ugyanis ilyenkor csak ideiglenes helyeken száll meg,viszont mikor leszerződik a csapatnál és kap albérletet,akkor jövök én és a baba.Most 250 km-re van tőlem.
Jelenleg 2 próbajátékos van a csapatban és azt mondta,a csapatnak nincs pénze tovább fizetni a hotelt,így egy rajongó nőnél kaptak szállást.Ő és 2 másik próbajátékos.Tegnap bejelentette,hogy ma este elmegy a nővel és annak a családjával bulizni.Szerintem okkal kaptam fel a cukrot,nem?Nehogymár én itthon ülök a babával a szívem alatt,ő meg bulizgatni jár..nálunk ez így nem mükődik.Én sose szoktam bulizni,ő is ritkán jár el,de most tudja a helyzetet,ezért nem is értem.Mondogatta,hogy én is nyugodtan elmehetek bulizni és miért nem megyek?Nem is értem,hogy gondolja?!Természetesen nagy vita lett belőle és a végén ezt bökte ki nekem,hogy mindent bán..én mondtam,hogy majd mondja ezt a gyermekünk szemébe,mikor felnő.Ő erre mondta,hogy nem a babát bánja,hanem engem,hogy teherbe ejtett :((( Így még sosem bántottak meg,ez teljesen velőig hatolt..Leraktam a telefont és csak sírtam-sírtam.Úgy tervezem,hogy nem jelentkezem nála,amíg bocsánatot nem kér.Elkeseredett vagyok :(
Ezt hogyan lehet lereagálni?Mit tennél?
21L
Mondhat akárki akármit. Ha egy pár szereti egymást, akkor a legdurvább vitákban sem mond egyik a másiknak ilyet. Pláne nem úgy, hogy máskor is esett már ki hasonló a száján. Ebből kiindulva pedig teljesen fölösleges együtt maradniuk.
A baba sorsa pedig nem a mi döntésünk úgy gondolom, nem is kért erre tanácsot a kérdező. Neki kell érezni, hogy egyedül képes-e felnevelni, avagy sem.
Volt nálunk is durva vita, amikor bőgve pakoltam, a párom pedig bőgve ült mellettem, elhordtuk egymást mindennek, nagyon haragudtunk akkor egymásra, mégsem mondtunk volna soha olyat, hogy bánjuk az együtt töltött időt, vagy a gyerekeket. Nem tudom, csak nálunk nem szokás-e ilyet a másik orra alá dörgölni, eszembe sem jutna SOHA, pláne nem a gyerekemre azt mondani, hogy bánom és ha a párom ilyet mondana, akkor engem is igen keményen megérintene valószínűleg. Sosem tudnám elfelejteni, hogy képes volt ilyet kiejteni a száján.
Na itt száz szónak is egy a vége!A pasid nem akar már téged és valljuk be nem könnyű ezt elmondani személyesen de telefonon egyszerűbb.Az,hogy mit csinál kivel az már teljesen mellékes mert ilyen kijelentések után teljesen nyilvánvaló a dolog!Megbánta ezt az egészet!
Nem tudom mennyi idős a párod,gondolom ő is hasonló korosztály mint te.Szerintem rájöhetett,neki ez még nem való felelősségteljesen viselkedni.
De ha egy kicsit is elgondolkozol te is tudod mi a helyzet,ne dugd a fejedet a homokba.Ez később még rosszabb lesz!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!