Szüleim miatt elveszítem a párom mit tegyek?
Nézd, ez itt a hülyeség a kérdésedben:
"viszont most lett egy kutyánk aki többet jelent a családomnak mint én ha ő beteg akkor kiadnak rá 70ezret (legutóbb ennyit kelett) én most elkaptam egy vírust és nem kapok rá semmien gyógyszert..."
lévén a vírusfertőzésre valszeg azért nem kapsz gyógyszert, mert NINCS RÁ GYÓGYSZER. Se 200 Ft-ért, se 100 000 Ft-ért... Egy betegség kezelhetősége, és a gyógyszerek ára nem korrelál a szeretettel, az az orvostudománnyal korrelál. De megmondhatod, hogy szerinted akkor szeretnek téged jobban, ha összevásárolnak neked mindenféle táplálékkiegészítőt meg vitamint legalább 70 001 Ft-ért...
Szóval kicsit tényleg éretlennek tűnik a gondolkodásod.
2.nak üzenem hogy nem ez csak egy példa volt.. hogy jelenleg ez a helyzet. én ha össze adnám azoknak a dolgoknak az árát amit valaha is kaptam nem jönne ki 70ezer Ft sem. egyébként az orvosom írt fel receptet de anyuék azt mondták: felesleges kiváltani majd elmúlik!. és velem soha nem játszottak de a kutyussal olyan jól elvannak. amikor kiskoromba féltem a vihartól: menj azt aludj nem kell félni!. de ha a kutyánk fél egyből ugranak és akár éjszakáznak is vele.
a 3.nak azt üzenném hogy van benne valami. lehet hogy elvagyok kényeztetve meg nálunk nagyon más a szokás mint náluk... amikor kiszököm hozzájuk (mivel nem engednek el hozzájuk mert "a lánynak nem illik meg nem szokás átmászkálni a pasihoz") és ennénk esetleg akkor én úgy ahogy itthon: tálca tányér, kés villa kanál, szalvéta.. nekik meg no tányér ha kell akk tálca kézzel megenni.. jó a levest meg az ilyesmit persze evőeszközzel de a sült/ réntott húst kézzel, kenyeret harapni stb. + én mindent készen kaptam mindíg a nyári munkám is protekcióval szereztem ami az ő családjukban eléggé rossz dolog. de ettől függetlenül én belesétálok a bakonyérbe mezitláb végig megyek a parkon is mezitláb (elszakadt a papucsom XD)leszarom ha a kajám gusztustalanul néz ki imádok fura dolgokat enni, és újdonságokat kipróbálni. a családunkban megszokott kosztüm helyett egy farmer + póló meg ilyen eltérések vannak a szüleim és én meg párom közt...
"csak azt nem tudom hogy akkor a többiek fizetése mire megy el" Gondolom nem keresenk valami túl jó,hidd el nekem,nem könnyű manapság még két fizetésből sem megélni.
EGyébként ha a szüleid nem fogadják el őt,előbb-utóbb választás elé fogsz kényszerülni.És aki megszokta a jót,az nem kérdés,mit választ.Még ha nem is tudatosan.Lassan szépen elkezdtek veszekedni,őrlődni,anyukádék jönnek a "na ugye megmondtam" szöveggel,közben megismersz valakit a társaságukból,aki rendes,normális,"nalátodőkellneked",és hipp-hopp máris a helyeden vagy.
Úgy irtad a cigit mintha anélkül létezni se lehetne.Le kell szokni róla teljesen,pénzkidobás.
Túl sokat agyalsz.
17 éves vagy,nem ez a dolgod.
Párod hány éves?
Kizárt dolog, hogy anyádék csak 70 000-et költöttek eddig rád.
Ruhád honnan van? Tankönyveid? Dolgozol diákmunkában?
Karácsonykor sosem kapsz ajándékot? Szülinapodra?
1 év múlva elköltözhetsz a saját lábadra állhatsz.
Nehéz ám ilyen kérdésre válaszolni, mert túl egyoldalú a leírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!