Ilyenkor mit tehetek? Lehet, hogy végleg elveszítem Őt a szüleim miatt? Inkább meghalnék!
a szüleim nem engednek el a szerelmemhez, mert Ő Svájcban él. Nem tudnék kivel menni, mivel az összes barátom elhagyott, csak egyedül vagyok, a szüleim pedig dolgoznak. A kedvesem egyetemista, ezért nem tud Ő jönni, én pedig most otthon vagyok suli nélkül. Áprilisban mehettem volna hozzá ki, de nem engednek. Később nem mehetek, mert akkor már vizsgái lesznek és aztán haza kell majd utaznia (USA). Már lassan egy éve nem találkoztunk (de kapcsolat), s ha most nem találkozunk, akkor ki tudja mikor, mert szeptembertől egyetemre megyek :( Mit tegyek? nem akarom Őt elveszíteni :(
köszi
1.Ez nem kapcsolat
2. Amig kiskorú vagy a szüleid felelősek érted,még szép,hogy nem engednek ki egy vadidegen férfihoz külföldre
3. Ebben az országban is rengeten fiú van,keress magadnak egy közelebbit.
volt tegnap egy ilyen kérdés, ajánlom figyelmedbe, megfigyelheted, hogy nem csak szüleid aggódnak érthető módon, hanem más is így vélekedik
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
találkoztál már a barátoddal élőben?
jogos kérdés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!