Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim szerint gáz, hogy...

A szüleim szerint gáz, hogy még mindig nézek rajzfilmeket, tényleg az?

Figyelt kérdés

Anya igazából annyira nem foglalkozik vele, apa az aki mindig beszól ilyen lenéző módon. De nem tudom mi ezzel a baj. Gyerekkoromban imádtam a rajzfilmeket. Én még az ilyen Kacsamesék, Kishableány, Aladdin, Ugrifüles, Balu kapitány, Micimackó fénykorában voltam kisgyerek és rá voltam kattanva ezekre. Ma is imádom, nem éjjel-nappal rajzfilmeket nézek, de sokat megnézek. Pl az ilyen újakat, mint Szörnyek az űrlények ellen, 51-es bolygó, Robinson család kalandjai, Shrek, Horton stb. Szeretem őket, nem tudom miért, de emellett nézek rendes filmeket is, akciót, romantikusat. Igazából bármit, csak néha rákattanok a mesékre. Szerintem ez klassz, én legalább élvezem majd, ha a gyerekemmel mesét nézek, nemcsak azért nézem majd mert "kell". Miért baj ez?

Amúgy van normális életem, suliba járok, dolgozom mellette, vannak haverjaim stb.

21/L

2012. júl. 19. 11:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem senki nem piszkál érte, nincs is miért, de én is ugyanúgy képes vagyok mesét nézni, mint 4 évesen:) Ebből nem tudok, nem is akarok kinőni.

23/L

2012. júl. 19. 11:58
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz.

Mi párommal együtt nézzük,épp a hupikék törpikék összest nézzük végig,hétvégfén még reggel ágyban lustálkodva tök jó.

(pedig mi 25 és 30 vagyunk )

2012. júl. 19. 11:59
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is nézek mesét. Most pont az úton hazafelé 2. Miért lenne gáz. 25L
2012. júl. 19. 12:02
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a rajzfilmeket,így 26 évesen,kétgyermekes anyaként is!:)

Együtt nézem a gyerekekkel:)

Nagyon mókás!:)

2012. júl. 19. 12:02
 5/24 anonim válasza:

Ezzel nincs semmi baj...attól,hogy valaki betölti a 18-20évet és felnőtt lesz nem fog mindjárt megváltozni...ha eddog szerettél valamit csinálni 16-17 évesen azt akkor is szeretni fogod általában

és én is nézek rajzfilmeket pl Szilaj,Oroszlán király stb. Ezeket még ma is megnézem pedig papíron már nem vagyok gyerek

ha apukádbak ezel gondja van magyarázd el neki,hogy egy felnőtt is nézhet rajz filmeket attól még normális

2012. júl. 19. 12:04
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Shrek és társai animációs filmek, nem mesék. Több a felnőtteknek szóló poén benne, mint a 6 éveseknek.

Azt nézel, ami tetszik. Én is nézem ezeket. Sőt, halkan megsúgom, hogy Toy Story-s ágyneműm is van. :)

25/L

2012. júl. 19. 12:04
 7/24 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban.Én is szeretem a rajzfilmeket,mindig is szerettem,főleg a Cartoon Networkot,mert azon nőttem fel.Bár mostanában egyre idiótább rajzfilmeket játszanak rajta,úgyhogy átpártoltam a Nickelodeonra.Nekem is folyton beszólogatnak,hogy 23 évesen már ideje lenne valamit kezdeni az életemmel,a néném ilyenkor már rég kiköltözött Svájcba és megteremtette az egzisztenciáját.Már van szakmám,készülök a nyelvvizsgámra,megyek továbbtanulni és közben dolgozok.Igaz,barátom nincs túl sok,de azért nem abból áll az életem,hogy egész nap itthon ülök és malmozok a tévé előtt.
2012. júl. 19. 12:06
 8/24 anonim ***** válasza:
34 vagyok 3 gyerekkel és szívesebben nézek meg egy mesét mint egy akciót vagy vígjátékot vagy bármit...:D Imádom a meséket nekem a spongyabob a kedvencem :D
2012. júl. 19. 12:07
 9/24 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Én is szeretem a régi Disney-meséket, a Hupikék törpikéket, Pumuklit...

Nosztalgia, és bizony ma is megnézem néha. :)

2012. júl. 19. 12:09
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezeken a meséken nőttem fel amiket írtál és én is szoktam így felnőtt fejjel is mesét nézni mitöbb ha anyumnak van ideje akkor ő is csatlakozik... Szóval szerintem egyáltalán nem gáz.

27/L

2012. júl. 19. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!