14 vagyok és a szüleim gyakran veszekednek 2 hétben 1 szer néha összekapnak de nem akarom hogy elválljanak mit tegyek?
"2 hétben 1szer néha összekapnak"
Aranyom...ennyi gyakorlatilag KELL. Ha nincs tányérdobálás, meg anyázás, megcsalás stb., akkor szerintem nincs miért aggódnod, teljesen rendben van, hogy egy-két dologban nem egyezik a véleményük. Nem lehet mindig mindent ugyan úgy gondolni. Amúgy szóba került a válás? Ha nem hallottad, hogy erről beszéltek volna akkor szerintem nincs miért aggódnod.
Ha majd felcseperedsz, meg fogod tanulni, és tapasztalni, hogy nem minden kapcsolat tart örökké. Sajnos egy átlag magyar életében rengeteg a probléma - a stresszes munkahely, alacsony fizetés, magas számlák miatt -, és ha még otthon sem mennek flottul a dolgok, akkor bizony sok lehet a veszekedés. Te nem tehetsz semmit azért, hogy a szüleid továbbra is együtt maradjanak, ha már nincsenek köztük érzelmek, akkor akár csak szenvedés is lehet az együttélés nekik.
Amit tehetsz, az talán annyi, hogy leülsz külön apuddal és külön anyuddal, és elmondod nekik, hogy nem szeretnéd, ha elválnának, és gondolják át a dolgaikat. Kérd, hogy próbálják rendezni az életüket, és ha mindenképp veszekedni szeretnének, kérd, hogy úgy intézzék, hogy te ne halld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!