Nektek hogy esne, ha a lányotok/fiatok több ezer km-re költözne tőletek és évente csak 1-szer látogatna meg?
Ha már felnött, akkor nincs benne semmi rossz, oda költözik, ahol meg tud élni. Ha téged zavar, hogy tirkán találkoztok, akkor néha te is meglátogathatod, feltéve, hogy neki nincs elenne kifogása.
De egy felnött embernek nem kell feltétlen a szüleivel együtt élnie...
Én ugyan "csak" 800 km-re élek a szüleimtöl, de évente egyszer ha találkozunk, mert egyik félnek sincs többre lehetösége. De ma már azért lehet interneten, telefonon, seme-ben, emailban tartani a kapcsolatot, ha mindkét félnek igénye van erre.
Keresztanyukám fia Angliában él. Most voltak kint egy hónapja. Jól érezték magukat, sokat meséltek. Látták, hogy milyen BOLDOG a fiuk. Ennyi elég nekik.
Beszélnek telefonon, e-mailen.
Persze jó lenne, ha többet találkoznának, de nem olyan áron hogy a gyerekük egész életében minden hónapban számolgassa a forintokat meg egy lyukban húzza meg magát.
Szia!
Én 19 évesen költöztem ki Franciaországba, a szüleim rosszul viselték az első 1-4 hónapot, mivel eddig otthon voltam nap, mint nap.
De mivel volt/van egy biztos munkahelyem, jól keresek így már belátták, hogy sajnos otthon Magyarországon semmire nem fogom vinni.
Azóta eltelt 4 év, saját lakással rendelkezem, évente 2 járok haza, Anyuék jönnek hozzám évente egyszer.
Szóval én ezzel úgy vagyok aki tud, lehetősége van az menjen ki külföldre.
Nálunk a rokonok már lassan 20 éve vannak kint Amerikában... Az anyukájuk pedig csak egyszer látogatta meg őket... de beszélni sokat szoktak:)
Na meg már van skype, msn...facebook:) Egyszerűbb a kapcsolattartás:) Nővértem is külföldön él vár olyan 2-3x jár haza... de tényleg ott jobb talán mindenkinek, hiszen ott rendes ÉLETE van:)
Ezek szerint Te személyes sértésnek veszed, hogy elköltözik, és esetleg máshol akar boldogulni? Te is nyugodtan meglátogathatod, nem kell rá várni!
Nekem még kicsi a fiam, most azt gondolom, nyilván nagyon nehéz lenne nélküle, de ha itthon nem lenne boldog/sikeres, megérteném, hogy elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!