Mit szólnál ha a párod rendszeresen látogatna társkereső oldalakat?
Nem örülnék neki. Pár variáció lehetséges egyáltalán sztem, és egyiknél sem rózsás a helyzet.
1. keres jobbat, ismerkedik, randizik-ha ez van, akkor mképpen kuka, nekem nem kéen olyan, akinek csak a vésztartalék vagyok, meg aki jó mosásra-főzésre/barkácsolásra stb.
2. barátkozik-ez elég kamuszagú nekem... de ha tényleg barátkozni szeretne, az minek megy olyna oldalra, ami konkrétan társkereső, rengeteg barátkereső és egyéb fórum van
3. függő
4. a másik felet tesztelgeti, hogy mennyire féltékeny (vki szt tök jogos, hogy feljárkál másokat stírölni, és ha megemlíti a másik, hogy ez bántja őt, akkor szakít... meg van olyan is, aki pont azt várja, hogy a másik elkezdjen féltékenykedni)
5. nézegeti mások képeit, stíröli a csajokat/pasikat
6. kíváncsi arra, kinek mennyire jön be (ez is hülyeség sztem, mert ha vki egészséges lelkületű, akkor ilyen szinten nem érdekli... és egyébként is le lehet métrni abból, ahogy az emberek ránéznek stb.)
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:16
ok ti azóta nem jelentkeztetek be,de ő folyamatosan bevan jelentkezve és engem marhára idegesít az a helyzet...nem tudom hogy szóvá tegyem e nek!?
4. a másik felet tesztelgeti, hogy mennyire féltékeny (vki szt tök jogos, hogy feljárkál másokat
ez a pont kivan lőve,mert nem tudja hogy tudok róla,szóval ezzel nem tud féltékennyé tenni,teljesen véletlenül került a tudtomra hogy fent van és eléggé le voltam döbbenve.Hozzá teszem én vagyok a férfi....és ő a nő,nem tudom ennek van e jelentősége..
Mi van, ha egyszer mégis kíváncsi lesz valakire?
Én is ugyan ezt gondolom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!