A szüleim szerint gáz, hogy még mindig nézek rajzfilmeket, tényleg az?
Anya igazából annyira nem foglalkozik vele, apa az aki mindig beszól ilyen lenéző módon. De nem tudom mi ezzel a baj. Gyerekkoromban imádtam a rajzfilmeket. Én még az ilyen Kacsamesék, Kishableány, Aladdin, Ugrifüles, Balu kapitány, Micimackó fénykorában voltam kisgyerek és rá voltam kattanva ezekre. Ma is imádom, nem éjjel-nappal rajzfilmeket nézek, de sokat megnézek. Pl az ilyen újakat, mint Szörnyek az űrlények ellen, 51-es bolygó, Robinson család kalandjai, Shrek, Horton stb. Szeretem őket, nem tudom miért, de emellett nézek rendes filmeket is, akciót, romantikusat. Igazából bármit, csak néha rákattanok a mesékre. Szerintem ez klassz, én legalább élvezem majd, ha a gyerekemmel mesét nézek, nemcsak azért nézem majd mert "kell". Miért baj ez?
Amúgy van normális életem, suliba járok, dolgozom mellette, vannak haverjaim stb.
21/L
Rendszeresen nézek rajzfilmeket.
32/Nő (nem lány, bocsi :D)
Nálunk 58 évesen apám szétröhögi magát a Tom és Jerryn, imádja a rajzfilmeket. Ő nevet rajtuk a leghangosabban! :D
Szeretjük a rajzfilmeket mi is, pedig tesómmal már harmincas éveinket tapossuk.
Ne hagyd magad a szüleid által befolyásolni, maradj gyerek ilyen téren, amilyen sokáig lehet, sokkal pozitívabban fogod szemlélni a világot, ha nem sótlan fapofa vagy. :)
Szóval nem vagy gáz kérdező, a szüleid veszik túl komolyan az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!