Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim szerint gáz, hogy...

A szüleim szerint gáz, hogy még mindig nézek rajzfilmeket, tényleg az?

Figyelt kérdés

Anya igazából annyira nem foglalkozik vele, apa az aki mindig beszól ilyen lenéző módon. De nem tudom mi ezzel a baj. Gyerekkoromban imádtam a rajzfilmeket. Én még az ilyen Kacsamesék, Kishableány, Aladdin, Ugrifüles, Balu kapitány, Micimackó fénykorában voltam kisgyerek és rá voltam kattanva ezekre. Ma is imádom, nem éjjel-nappal rajzfilmeket nézek, de sokat megnézek. Pl az ilyen újakat, mint Szörnyek az űrlények ellen, 51-es bolygó, Robinson család kalandjai, Shrek, Horton stb. Szeretem őket, nem tudom miért, de emellett nézek rendes filmeket is, akciót, romantikusat. Igazából bármit, csak néha rákattanok a mesékre. Szerintem ez klassz, én legalább élvezem majd, ha a gyerekemmel mesét nézek, nemcsak azért nézem majd mert "kell". Miért baj ez?

Amúgy van normális életem, suliba járok, dolgozom mellette, vannak haverjaim stb.

21/L

2012. júl. 19. 11:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Rendszeresen nézek rajzfilmeket.

32/Nő (nem lány, bocsi :D)

2012. júl. 19. 13:28
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 58 évesen apám szétröhögi magát a Tom és Jerryn, imádja a rajzfilmeket. Ő nevet rajtuk a leghangosabban! :D

Szeretjük a rajzfilmeket mi is, pedig tesómmal már harmincas éveinket tapossuk.

Ne hagyd magad a szüleid által befolyásolni, maradj gyerek ilyen téren, amilyen sokáig lehet, sokkal pozitívabban fogod szemlélni a világot, ha nem sótlan fapofa vagy. :)

Szóval nem vagy gáz kérdező, a szüleid veszik túl komolyan az egészet.

2012. júl. 19. 15:23
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs ebben semmi gáz,ha szereted a rajzfilmeket, én is szeretem 29 éves férfi vagyok. Azt mondom néha jó "gyereknek" lenni, és megnézni egy jó rajzfilmet, nevetni rajta, ha állandóan csak a felnőtt korral járó kötelességekkel foglalkoznék, meg azon agyalnék,hogy de sz@r most az anyagi helyzet, stb. akkor besavanyodnék,az pedig nem jó, savanyú unalmas embernek lenni nem jó,úgyhogy gyerünk bekapcsolni a tv-t, megkeresni a mesecsatornát, és hajrá :)
2012. júl. 19. 19:41
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén reggel, ébredés után, nagy bögre kávé és a Hupikék törpikék, Garfield. Minden hétvégén. 55/N
2012. júl. 19. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!