Nem védtem meg a lányom, és bűntudatom van?
Húúú az ilyen sztorikon mindig felhúzom magam...:@@@
Jobb, hogy nem szóltál vissza nekik, mert még Neked meg a lányodnak esett volna baja...mocskos, undorító népség ez, az emberiség rákos daganata. Ha visszaszólsz, lehet úgy jártál volna, mint szerencsétlen Szögi Lajos vagy Marian Cozma...:/
Épp a múlt héten volt "szerencsém" ilyen undormány kisebbségiekbe botlani...Kelenföld városközpontnál szállok le a 7-es buszról és elindulok az egyik bolt felé. Mögöttem jött két 45-50 év körüli c.igány férfi, és elkezdtek a következőképpen beszólogatni: "Nézmá', hogy néz ki! Ilyen ocsmány undorító rákot még életemben nem láttam! Nem szégyelli ez magát?" Semmi kirívó nem volt rajtam, átlagos lány vagyok, egy póló, farmer és sportcipő volt rajtam...én sem mertem visszaszólni, pedig elég nagyszájú vagyok, mert ők kb. 2 méter magasak voltak és elég tagbaszakadtak. Pedig forrt ám az epém...gyűlölöm őket.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!