Mit tegyek, hogy ne legyen bűntudatom?
14 éves vagyok, és amint vége az iskolának, befogom festeni a hajam, már időpontom is van a fodrászhoz.
Csak Anya nem engedi, már többször kérdeztem.
És olyan rossz, hogy becsapom.:/ De élni akarok, kiakarok próbálni új dolgokat, őrültnek lenni.
Pedig Anya nem maradi, sőt, ő is festi a haját, műkörme van, sminktetoválása, nem is látszik 45-nek, gyönyörű.
Szóval rosszul esik, hogy nem engedi.
Nem is az, hogy félek tőle, csak fáj, hogy becsapom, és az engedélye nélkül csinálok valamit. Ilyen még sosem történt.
Köszönöm a válaszod!
Középbarnáról festetném be középszőkére. Hófehér a bőröm és világoszöld a szemem, valahogy nem illik hozzá ez a barna, nem szeretem.:/
Hát, én 13 évesen kitaláltam, hogy a fakóbarna helyett vörös leszek. Befestettem házilag, valamit eltoltam, lila lett :)
Szüleim nem voltak elragadtatva, egy hétig sapkát hordtam (késő tavasszal, élmény volt :)) aztán anyám inkább eljött velem hajfestéket választani. Azóta is vörös a hajszínem, a szüleim is megbékéltek, amikor látták, hogy illik hozzám.
(Olyannyira, hogy a természetes göndörségemet szokták dauernek nézni, a festett színt meg eredetinek :))
Szerintem is mondd meg, hogy már van időpontod, megvan a festék is, és nem szeretnél hazudni neki. Esetleg csinálhatod azt is, hogy először csak színezed a hajad, ami X mosás után lassan lekopik, akkor talán könnyebben elfogadja, hogy más színű lesz a hajad. Érdekes, nekem anyum szó nélkül megengedte, hogy barnáról feketére fessem 15 évesen. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!