Nem védtem meg a lányom, és bűntudatom van?
Szerintem is ahogy a 28. válaszoló írta.
Nem volt mitől megvédeni, egyszerűen csak a saját nyelvén kifejezte, hogy mennyire irigyli a lányod, hogy ő biciklin van szállítva, nem kell gyalogolnia. Nem a lányodnak szólt a beszólás, hanem annak, aki az ülésben ült. Hisz épp te írtad, hogy előtte panaszkodott, hogy mennyire fáradt.
Akkor nem tudtad volna megvédeni a lányod, ha vissza szólsz. Rátok ment volna az egész csapat. Akkor mit csináltál volna? Akkor sodortad volna igazából bajba a lányod.
nagyon helyesen tetted, hogy nem szóltál vissza, és eszedbe se jusson soha visszaszólni!! én is mindig lehajtott fejjel továbbmegyek, akkor abbahagyják
de ha visszaszólsz jönnek tömegével, hogy mekkora g.ci nyomorult meg mittudomén még mi vagy, hogy beszóltál nekik
sajnos biztos vagyok benne, hogyha visszaszóltál volna, utánatok szaladnak
a legjobban cselekedtél!!
addig örülj, míg nem támadnak meg. a lehető legjobbat tetted, úgy kell csinálni mintha észre sem vennéd őket
engem egyszer éjjel betámadott egy retek és ha nem tudtam volna valahogy hirtelen a szemébe nyúlni hát elég ocsmány dolgok történtek volna.
elég fertőzött környéken lakom, itt alapszabály hogy este csutkára le kell húzni a redőnyt mert kőval meg minden sz.rral megdobálják...
kicsit röhejes hogy a városnevet hirdető tábla mellett hatalmas kiírás fityeg hogy polgárőrváros... de sem a rendőrség sem ők nem tesznek semmit... a 60 éves félkezű hejléktalan cs.szegetik hogy hol ne cigizzen, de az el van tussolva hogy az elmúlt évben 4 hullát találtak a közeli erdőben...
ja, te lehet hogy könnyen beszélsz, ha mondjuk 2m, 120 kilós izomállat vagy... de mondja ezt egy madárcsontú, vasággyal 40 kilós nő! :D
nem hiszem hogy bármelyik fekát mentőbe tudná küldeni.
inkább az ő körömnyi darabkáit szedegeték össze a helyszínelők.
Elhiszem hogy rosszul érzed magad emiatt, de nem baj hogy nem védted meg a lányod. Ő nem is érezte hogy bántották, nem értett a szituból semmit.
Ezeknek nem szabad visszaszólni. Tekerj olyan gyorsan ahogy csak tudsz ha meglátsz egy ilyet, pláne ha csordában vannak. Hidd el, lerángattak volna ha bármit is mondasz, csoda hogy így megúsztad. Az különben nem lehet hogy az csapatban lévő anyukának mondta egy másik társuk? Nagyon gáz... próbáld elfelejteni, nincs jelentősége.
Teljesen megértelek, mert sajnos elég temperamentumos vagyok, nem bírom szó nélkül hagyni az ilyen jeleneteket, visszaszólok, de ha tényleg egy tömegnyi Dzsihád megy az úton, akkor én is meggondolnám, főleg, ha 3 éves gyerek van mögöttem.
A lehető legjobb dolgot tetted, amit az adott helyzetben tehettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!