Nem védtem meg a lányom, és bűntudatom van?
Ne legyen bűntudatod, mert ha visszaszólsz, akkor tényleg nem megvéded a lányod, hanem pont hogy veszélybe sodrod.
Úgy tudod ilyen helyzetben megvédeni, hogy fej lehajt, gyorsítasz, hátra se nézel, és irány haza!
Ezt tetted, tehát ne legyél magadra dühös.
Teljesen jogos, hogy rosszul érintett, és most mérges vagy, illetve természetes, hogy utólag jó lenne valamit visszaszólni, de hidd el, hogy a leghelyesebbet tetted.
De megvédted, mégpedig azzal, hogy nem álltál le kötekedni, nem szóltál vissza, hogy ne rángassanak le titeket, és legyetek tényleg a "6 órás hírekben"....
Ezek ilyenek...nincs rá okuk, semmi, vérükben van, hogy erőszakosak, és agybetegek.
Istenem, nehogy már ilyen hülyeségekkel foglalkozz!
"Nem védtem meg a lányom" - azt hittem a címből, hogy a tizenéves lányodat bántotta (meg) valaki.
Itt nem volt mitől megvédened. Hülyegyerekek beszólogatásaival nem kell törődnöd. Ha minden ilyesmit magadra veszel, nagyon stresszes életed lesz.
Szerintem is jobban tetted, hogy nem szóltál vissza nekik, mert hidd el utánad futottak volna.
Velem már megtörtént az, hogy nyugiban bicajoztam, egy idióta cigány meg elém állt, és be is szólt valamit, én meg visszaszóltam egy nagyon rondát, inkább nem is írom le, mert elég nácista. Ez meg elkezdett utánam futni, futott egy darabon, aztán egy haverja ott volt(ő nem szólt be, de bicaj volt nála), és kiszedte a kezéből a bringát, aztán hátrafordultam, láttam, hogy azzal jön utánam, csak én meg ismertem jól a környéket, így szép lassan eltűntem.
Meg még volt egy pár eset... Az ilyeneknek nem kell lesüllyedni a szintjére, hagyd rá a dolgot, főleg így, hogy a kislányod nem is észlelt semmit az esetből. :)
OFF
Azért tartunk itt, és rettegünk a cigányoktól, mert mindenki inkább kikerüli őket, és remeg tőlük. Már a kezdet kezdetén amikor megjelentek az országban nagyobb számban, akkor kellett volna jópárszor ellátni a bajukat, most ők félnének, nem mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!