Mit csináljak? Megőrülök a családomtól 15/L
15 éves vagyok és kikészítenek a szüleim.Bármit csinálok,az úgy nem jó nekik és csak veszekszenek velem.Van egy 4 hónapos húgom,aki folyton csak sír,ha nem látja anyát és már ebbe is beleőrülök,hogy egy éjszakát nem tudok gyereksírás nélkül végig aludni.Tegnap is azért kezdett el velem veszekedni anya,hogy tegyem be a húgom szekrényébe a ruháit,de mondtam neki,hogy az nem az én dolgom és elmentem itthonról.
Ők akartak gyereket,akkor ne én tartsam már rendben őt és a cuccait.Többet vagyok a barátomnál vagy a barátnőimnél,mint itthon,mert már nem bírom az állandó veszekedést.Meg pl. anya pár napja közölte velem,hogy olyan vagyok,mint egy ri***c,amiért hagyom,hogy a barátom ajándékokat vegyen és meghívjon mindenhová és mert megtudta,hogy lefeküdtem vele.Mikor mondtam neki,hogy talán azért hív meg mindig a barátom és vesz meg nekem elég sok mindent,mert ők semmire nem adnak pénzt és a barátomék elég jól állnak anyagilag,akkor elkezdte mondani,hogy ne beszéljek vissza,mert úgy pofon vág,hogy nem lesz kedvem visszaszólni.
Itthon rendbe teszem mindig a szobámat,elmosogatok magam után,szóval amihez nekem van közöm,azt megcsinálom.
Apa nincs olyan sokat itthon,szóval vele inkább hétvégén veszekszem,de az anyám idegbeteg.
Ez még egy nagyon gyerekes nézőpont,amit leírtál.Később ezeken a problémákon nevetni fogsz,hidd el nekem!Ugyanígy voltam én is.Engem örökbe fogadtak,de ez igazából nem jelent annyira semmit,mert 9 hónaposan fogadtak örökbe.Gondold el,hogy nem is ismerem a vér szerinti anyámat.Nekem van egy alkoholista apám,aki nem rég lett nyugdíjas és már volt elvonón is,ami nem sikerült,ráadásul nekiment egy álló helyzetben lévő,üres autónak.Az ítéletet és a büntetés mértékét tárgyalás nélkül hozták meg,ez 1 év jogosítványtól való eltiltást jelent és 240 ezer forintot+50ezer volt az ügyvéd+50ezer volt az eljárás.Nekik ez a problémájuk,és ezek a dolgok jelentősen lehúznak minket,főleg,ha nem sikerül fellebbeznünk.Ha apám folytatja az ivást,akkor pedig jönnek a további mindennapos veszekedések.Már kezdem a dolgot elég komolyan megutálni.Anyám ráadásul apámnak mindent megbocsájtott,de én ha egy rossz szót szólok,akkor már hozzám vágja,hogy én nem szeretem őket,meg,hogy sehova nem megyek,meg nem segítek annyit..hát ebből is elegem van.Egyrészt az a helyzet,hogy de igen is megyek,mivel ott vagyok az egyik szomszédnál napi szinten,és nem unatkozok.Na ezek is problémák,a tiéd egy csekélység.
Nekem nincs testvérem!!És mindig is szerettem volna egyet..ott lennék vele egész nap,nem is ülnék géphez,csak ha alszik.Körberajonganám!:)) Olyan kis cuki picik a babák,hogy a sírás miatt nem is lehet rájuk haragudni.Az nem normális ember,aki kisbabára haragszik azért,mert sír.Pelenkáztam már kisbabát,nem is egyet(unokahugomat,meg a 2 unokaöcsémet),meg itattam őket cumisüvegből..olyan cukik,mikor isznak:DD most is szeretem őket,szeretek velük lenni,de mikor már hisztiznek,azt nehezebben kezelem.Tőlük látom,hogy A HISZTI NEM VEZET SEHOVA,és 13 éves korom óta nem hisztiztem semmiért.. te se hisztizz szerintem,PRÓBÁLJ ANYUDÉKHOZ változni!!!Tinikorunkban kötelességünk az alkalmazkodás,főleg,ha hozzánk is alkalmazkodnak.A jelentéktelen problémák felnagyítása szükségtelen és teljesen felesleges.
GONDOLKOZZ EL MAGADON EGY KICSIT!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!