Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinájak? Megőrülök a...

Mit csinájak? Megőrülök a családomtól.17/L

Figyelt kérdés

Anyu meg apu nem válltak el. Anyunak van egy szeretője, akiről apu tud. Ráadásul a szeretőt is csalja egy másik szeretővel. Erről is tud apu meg az első szerető is. Mindkét szerető folyton nálunk van.

Apu meg mindig mással van és folyton hozza fel hozzánk a nőit.

A nővérem is egy rib@nc. Van egy élettársa, aki velünk él. A pasi 38 éves, a nővérem 19. A nővérem minden második héten, mindig mással megcsalja az élettársát.

2010. jún. 16. 13:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég gáz. Nem csoda ha a nővéred ilyen lett, ott volt előtte a "jó" példa. Nem hinném hogy bármit tudnál tenni , ha a szüleid maguktól nem veszik észre mennyire gusztustalan (bocsi) amit csinálnak, és mennyire rossz hatással lehet ez a gyerekeikre, nem hinném hogy halgatnának rád. Éppen ezért nem is ajánlom hogy próbálj meg beszélni velük, inkább arra törekedj Te ne válj ilyenné, és amint lehetőséged lesz rá hagyd ott ezt a fertőt....
2010. jún. 16. 13:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, az nemsemmi. Csomagolj és sipirc, ha van hová. Ha nincs írj privátot és megpróbálunk segíteni.
2010. jún. 16. 14:00
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

hát én maximálisan megértelek...én kicsit idősebb vagyok nálad,és sajnos még itthon lakom,de remélem már nem sokáig,mert asszem innen egyből a diliházba jutok a "családom" miatt!

nálunk pl.az a probléma,hogy anyám inkább foglalkozik a f*sz pasijával,mint velem,minden fontosabb nálam,nincs tekintettel sem rám,sem az érzéseimre,ha bármiért szólok,az a válasz,hogy fejbeb*asz,meg hogy ha nem tetszik költözzek el....szóval szerintem ez az egyetlen járható út..bár nálad kicsit nehezebb,mivel még nem vagy 18....de kitartást kívánok neked...addig is talán próbálj a lehető legkevesebbet otthon lenni,töltsd inkább barátokkal meg tanulással az időt:)

Sok sikert!

2010. jún. 16. 14:01
 4/20 anonim válasza:
76%

huh...sztem kérd anyudat-apudat, hogy üljetek le beszélni. Aztán mondd el nekik, hogy szerinted ez így nem jó, hogy mindenki mindenkivel összefekszik, és inkább váljanak el, de ne legyen harag.Mondd el nekik, hogy még mi a bajod.

Remélem, ezzel segítettem: L/12

2010. jún. 16. 14:02
 5/20 A kérdező kommentje:
Fél életem a bátyámnál töltöm. Már szinte csak este megyek haza. A bátyám az egyetlen normáéis családtagom.
2010. jún. 16. 14:05
 6/20 A kérdező kommentje:
Már próbáltam velük beszélni, de elkezdtek velem ordítani, hogy én ne mondjam meg, hogy mit csináljanak.
2010. jún. 16. 14:07
 7/20 anonim ***** válasza:

Tényleg nem tudsz beleszólni, a gyereknek nem is szabad.

Az az ő életük.

Az nagyon jó, hogy legalább a bátyád normális, a többieket hanyagold.

2010. jún. 16. 14:17
 8/20 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj a bátyáddal. Bár gondolom tudja, hogy mia szitu. Esetleg hozzá költözni?
2010. jún. 16. 14:17
 9/20 anonim válasza:
78%
szia én tudom a megoldást gyere hozzám lakni én normális vagyok és megszabadulsz a gondoktól hol laksz?
2010. jún. 16. 14:24
 10/20 A kérdező kommentje:
Már a bátyám is felajánlotta, hogy nyugodtan költözzek hozzá. Amíg nem vagyok 18 a szüleim beleszólhatnak, de amint 18 leszek költözök.
2010. jún. 16. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!