Mit csinájak? Megőrülök a családomtól.17/L
Anyu meg apu nem válltak el. Anyunak van egy szeretője, akiről apu tud. Ráadásul a szeretőt is csalja egy másik szeretővel. Erről is tud apu meg az első szerető is. Mindkét szerető folyton nálunk van.
Apu meg mindig mással van és folyton hozza fel hozzánk a nőit.
A nővérem is egy rib@nc. Van egy élettársa, aki velünk él. A pasi 38 éves, a nővérem 19. A nővérem minden második héten, mindig mással megcsalja az élettársát.
hát én maximálisan megértelek...én kicsit idősebb vagyok nálad,és sajnos még itthon lakom,de remélem már nem sokáig,mert asszem innen egyből a diliházba jutok a "családom" miatt!
nálunk pl.az a probléma,hogy anyám inkább foglalkozik a f*sz pasijával,mint velem,minden fontosabb nálam,nincs tekintettel sem rám,sem az érzéseimre,ha bármiért szólok,az a válasz,hogy fejbeb*asz,meg hogy ha nem tetszik költözzek el....szóval szerintem ez az egyetlen járható út..bár nálad kicsit nehezebb,mivel még nem vagy 18....de kitartást kívánok neked...addig is talán próbálj a lehető legkevesebbet otthon lenni,töltsd inkább barátokkal meg tanulással az időt:)
Sok sikert!
huh...sztem kérd anyudat-apudat, hogy üljetek le beszélni. Aztán mondd el nekik, hogy szerinted ez így nem jó, hogy mindenki mindenkivel összefekszik, és inkább váljanak el, de ne legyen harag.Mondd el nekik, hogy még mi a bajod.
Remélem, ezzel segítettem: L/12
Tényleg nem tudsz beleszólni, a gyereknek nem is szabad.
Az az ő életük.
Az nagyon jó, hogy legalább a bátyád normális, a többieket hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!