Mit csinájak? Megőrülök a családomtól.17/L
Anyu meg apu nem válltak el. Anyunak van egy szeretője, akiről apu tud. Ráadásul a szeretőt is csalja egy másik szeretővel. Erről is tud apu meg az első szerető is. Mindkét szerető folyton nálunk van.
Apu meg mindig mással van és folyton hozza fel hozzánk a nőit.
A nővérem is egy rib@nc. Van egy élettársa, aki velünk él. A pasi 38 éves, a nővérem 19. A nővérem minden második héten, mindig mással megcsalja az élettársát.
Ha beleszólnának, akkor elmondod az életmódjukat, teljesen biztos, hogy hivatalosan is a bátyádnál helyeznek el.
Bátyád benne lenne?
aztaa .. ilyet még csak az egyik volt osztály társamnál hallottam h az anyja is szeretőt tart és az apja is és csak a gyerekek miatt nem válnak el. de könyörgöm a gyerekeknek mien szar már ez.
(am az a csaj is egy nagy qrva)
sztem is költözz a báttyádhoz. de mikor töltöd be a 18-at?
Mondtam a szüleimnek, hogy a bátyámhoz szeretnék költözni. Kérdezték, hogy miért én meg elmondtam nekik, hogy már teljesen kikészít az életstílusuk. Mondták, hogy menjek, ha annyira akarok, de meg kellene értenem, hogy amit ők csinálnak az csak néha egy kis kaland amire szükségük van, hogy ne érezzék magukat egy átlagos, megöregedett embernek.
Holnap költözök.
Szüleid elégé önzőek. Örülők, hogy a bátyád megérti a helyzetedet. Sok sikert a jövőben! Szerintem jó döntést hoztál.
(f33)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!