Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy lesz még...

Lehetséges, hogy lesz még nekem is párom?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Igazából,magammal nincs is gondom, csak azzal,hogy tanulatlan vagyok. A 8általánoson kívűl más végzetségem nincs. Abban,hogy tovább tanulhassak,akadályoztak az anyagiak is,akkoriban. De viszont,főzni imádok,takarítani is. Egy lepukkant egérlyukból palotát varázsolok pár óra alatt. Főzni már 10éves koromban tudtam. Szinte mindenféle ételt elkészítek,kelőképpen. Pár éve költöztünk fel Pest mellé, addig egy kisebb faluban éltünk. Ahol ugyebár, üzlet nem nagyon volt, volt nagy udvarunk,ahol megtermett minden, voltak disznóink,minden. Egy szóval,úgy nőttem fel mint egy "falusi lány". Sokak szerint szép vagyok,és a súlyommal sincs problémám. (163cm/57kg) Mai napig utánnam fütyürésznek a 17-18 éves fiúk a városban,de valahogy nem érzem,hogy kellenék valakinek is komolyabban.. Mit tehetnék szerintetek,hogy felfigyeljem rám valaki ?
2009. júl. 11. 11:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy, simán továbbtanulhatsz, akár levelezőn is.
2009. júl. 11. 17:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Az írásodból ítélve te egy értelmes lány vagy. Tanullj tovább!! Ma már vannak középiskolák ahol 3 év alatt érettségit szerezhetsz levelezőn vagy esti képzésben. Ne hagyd magad elveszni, hisz érződik az, hogy van igényed erre, különben meg sem említetted volna.

Párod lesz, ebben biztos lehetsz. Lehet, hogy még azért nincs, mert egy más közegben vár rád, máshol kell megtalálnod, mint ahol mostanában jársz. Pl: Iskola

sok sikert! Drukkolok!

2009. júl. 16. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!